Technisch Manager Barcelona Park Lane Sinds enige tijd werkt Hassan bij ons als Technisch Manager, en ik zie dat hij nog bezig is zijn plek volledig te vinden binnen onze VvE. Dat hoort bij een ni... Vis mer
Selskapet har svart
Je wordt aan het lijntje gehouden, onderhoud wel nodig, maar er wordt niets gedaan. Vragen worden niet beantwoord en als je nogmaals vraagt ben je een zeurpiet. Schilder had dramatisch werk afgeleve... Vis mer
Selskapet har svart
Aangezien er werkzaamheden binnenkort binnen ons gebouw verricht moeten worden had ik bij onze technisch manager zijn voicemail ingesproken. Hij belde mij vrij snel terug om het één en ander met mij t... Vis mer
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Technisch Manager Barcelona Park Lane
Sinds enige tijd werkt Hassan bij ons als Technisch Manager, en ik zie dat hij nog bezig is zijn plek volledig te vinden binnen onze VvE. Dat hoort bij een nieuwe functie, maar wat voor mij vooral opvalt, is zijn enorme motivatie en bereidheid om mee te denken en te ondersteunen waar dat binnen zijn rol mogelijk is. Zijn creatieve manier van kijken — soms echt out of the box — brengt een frisse dynamiek met zich mee.
De communicatie tussen Hassan, de eigenaars en mij verloopt tot nu toe prettig en soepel. Hij is duidelijk, open en gericht op vooruitgang, iets wat ik als bestuurder erg waardeer. Voor een goed functionerende VvE is het belangrijk dat de Technisch Manager overzicht houdt en de juiste punten oppakt, en ik zie dat Hassan zich daar actief voor inzet.
Kortom: ik ben blij met Hassan in ons team. Hij toont betrokkenheid, initiatief en de wil om te groeien. Ik heb vertrouwen in zijn verdere ontwikkeling en in de bijdrage die hij zal blijven leveren aan Barcelona Park Lane.

Svar fra MVGM VvE
Schilder had dramatisch werk afgeleverd ( reparatie houtrot) tien t net klaar was ging het al weer verder. Garantie werd niet geclaimd, dan moet je de kozijnen maar laten vervangen ( hadden net 60K uitgegeven!) Dan mag je op kantoor komen voor n gesprek en gaan ze met 3 man tegenover je zitten. Lekker intimideren!!

Svar fra MVGM VvE
Wanbeleid!!! Te laat betaalde rekeningen dus incassokosten, slechte communicatie, slechte administratie. Inmiddels overgestapt naar een nieuwe beheerder. MVGM weigert ons geld over te maken naar de nieuwe rekening. MVGM heeft altijd geweigerd ons toegang te geven tot onze eigen rekening. VVE S wees gewaarschuwd. Het is geldklopperij, dure beheerder die niets doen voor dat geld.

Svar fra MVGM VvE
Wij hebben onze VVE hier ondergebracht, waardeloos. Ik heb vanaf het begin aangegeven via automatische incasso te willen betalen, maar de eerste 2 maanden ging het mis en moest ik het alsnog steeds zelf overmaken.
Nu ging het ruim een jaar goed, maar blijkbaar zijn ze 5 maanden geleden ineens gestopt met incasseren, terwijl er altijd voldoende saldo was en ik nooit eerder bericht heb gehad. Vorige week kreeg ik ineens 5 facturen van servicekosten die niet geincasseerd waren, op de facturen staat dat het bedrag geincasseerd gaat worden. Op mijn vraag waarop er 5 maanden lang niks geincasseerd is kreeg ik geen antwoord. Nu een week later krijg ik ineens een mail, een herinnering, 'u heeft een betaalachterstand'. Ik word als wanbetaler benaderd en moet nu zelf alweer actie ondernemen terwijl de fout niet bij mij ligt, er op de facturen staat dat het alsnog geincasseerd gaat worden, en ik ook geen antwoord heb gekregen op mijn vraag.
De reden waarom mijn vraag niet beantwoord kon worden is overigens ook bijzonder. Ik stelde mijn vraag in een antwoord op de mail waarin de openstaande facturen werden gestuurd. Ik kreeg de vraag om welke facturen het ging, ik zei de facturen waar jullie mail over gaat en de facturen die jullie bij hebben gevoegd, hadden geen idee waar het over ging en ik moest de facturen alle 5 nog maar eens sturen terwijl zij mij die net een uur geleden gestuurd hadden. Bizar.
Samengevat: administratie is een puinhoop en men is er niet vriendelijk

Svar fra MVGM VvE
Extreem langzaam in het antwoorden of oppaken van problemen. Vaak krijg je geen antwoord, of soms pas na maanden.

Svar fra MVGM VvE
Don't want to say too much, but very disappointing how they handle applicants at MVGM. Make them drive to Breda for nothing which is more than an hour away. Says you will hear something back on Monday, but instead make you wait till Friday without any notice. The person who was supposed to call never called, but instead someone of a totally different location...
Wasted hours and money and they can't even give any information on what happened.

Svar fra MVGM VvE
Last gehad van een vliegenplaag.
Op mijn e-mail reageerden ze niet, dus heb ik gebeld. Toen bleek dat ze de mail inmiddels wél hadden gelezen. Ik heb aangegeven dat er snel actie ondernomen moest worden, omdat er waarschijnlijk iets ligt te rotten en dit gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. Ze gaven aan dat ze dat begrepen en dat er inderdaad ‘snel’ iemand moest komen, maar dat dit eerst besproken moest worden met een bestuurslid, dat vervolgens akkoord moest geven.
Ik heb duidelijk gemaakt dat het hier niet om een kwestie van goedkeuring gaat, maar dat er vanwege de gezondheidsrisico’s gewoon direct iets gedaan moet worden.
Verder heb ik niets meer van ze gehoord, ook niet via e-mail, dus heb ik het uiteindelijk zelf moeten oplossen.
Geen idee wat ze daar precies doen, maar één ding is duidelijk: ze zijn behoorlijk waardeloos in hun werk.

DRA-MA-TISCH
Ik probeer al 1,5 maand contact te krijgen met een medewerker van MVGM om de VvE in beheer te nemen. Er word niet gereageerd op e-mails of telefoontjes. Wanneer ik bel en vraag om een specifiek persoon zijn ze nooit aanwezig en word ik ook niet terug gebeld als ze een 'terugbelverzoek' noteren. vervolgens was het nieuwe systeem een probleem en zou ik vanzelf bericht krijgen maar tot op heden nog niks vernomen.

Svar fra MVGM VvE
MVGM is een prima beheer bedrijf voor onze VvE. Met Sunil en Ruud hebben we dagelijks contact en bij problemen staan ze altijd klaar om het voor ons op te lossen.
De jaarlijkse vergadering(en) worden gezamenlijk voorbereiding, uitgevoerd en geëvalueerd.

Svar fra MVGM VvE
Heizungsraum würde die Wasserpumpe mit Lüsterklemmen an die Leitung geklemmt Gas tritt aus keiner kümmert sicher Heizung wurde einfach abgestellt kein warm Wasser.
Dann bekommen sie angeblich die Miete nicht falsche Konto verwendet nein stimmt nicht nun versuchen sie zu kündigen mittlerweile schon 2 Kündigung bekommen mit unterschiedlichen Daten Miete fehlt immer an einem anderen Monat ohne Anwalt wird Mann bei Dehnen nicht bloß nichts anmieten bei solchen Gesellschaften.
Das schöne daran hab nun keine Kündigungsfrist mehr 😂 wie dumm kann mann eigentlich sein gut für uns 😉
Ach und ein graben wurde auch gegraben und nicht abgesichert kann jederzeit im dunklen einer reinfallen die Aussenwand wurde zum Heizraum wurde schon durchbohrt kann jede Menge Wasser rein laufen.
Und schreiben sie niemals mit Frau Jenny Warders da werden sie nur belogen wenn denn Mal sich einer meldet.
Es sind betrüger die aufgehalten werden müssen sofort zum Anwalt.
Es werden auch einfach Kontoauszüge neu generiert die hatten mich leider im CC gehabt nun hab ich Beweise dafür

Svar fra MVGM VvE
MVGM reageert nergens op. Ik ben al ruim 10 maanden bezig met een euvel aan mijn woning zij erkennen de verantwoordelijkheid maar met een oplossing komen gebeurt niet.
Ook het plannen van een spoedvergadering word niet door hen op gereageerd

Svar fra MVGM VvE
Wat een zooitje is dat daar
Uit betalen van meerderen facturen maanden op wachten juni 2024 mei 2025 uit betaald contact op genomen je woord van kasje naar de muur gestuurd en als je ze aan de lijn krijg voeren ze nog niet uit
Het is nog geen 1 ster waard

Svar fra MVGM VvE
Ik geef Sunil vijf sterren. Hij beheerd onze kleine vve met veel kennis en kunde.
Sunil heeft alles recht getrokken wat er in de loop van jaren scheef was gaan zitten in het beheer van onze vve.
Het contact is duidelijk, eerlijk en vriendelijk.
We hopen dat Sunil nog lang onze beheerder blijft.

Svar fra MVGM VvE
complaint no. 3. after several months zero solutions from this pathetic vve I had to ask for help from vve10 which is 500 meters from home I reported and reported with every logical explanation after being contacted via email but I did not receive a response furthermore I was invited by mvgm to withdraw the complaints previously written in addition to vve10 tomorrow I will consult a lawyer to see if it is possible to change vve for 5 days the stairs from the first to the last floor are all dirty and full of dust because there are various renovation works of the neighbor but my question pay a fee what is the point of paying a fee?? Shame on you scammers and extortionists you are the same as the Italian mafia that asks for extortion from companies and individuals the only thing that differentiates you is that you do it legally I will also pay the extortion this month sorry I meant the useless quota of 62.08

Svar fra MVGM VvE
Telefonisch onbereikbaar, welke afdeling ik ook bel. Eindeloos keuzemenu, en elke optie een bandje dat ze 's morgens bereikbaar zijn. De verbinding wordt verbroken, ook voor een spoedreparatie. Het algemene nummer wordt ook automatisch verbroken. Een mail van 6 dagen geleden wordt niet beantwoord. En dat voor een VVE beheerder, doe goed aan ons verdient.
In reactie op het antwoord van MVGM. Ik stuur een mail want hang nu al weer 15 minuten te luisteren naar een bandje van kantoor Deventer

Zeer tevreden over samenwerking met MVGM Rotterdam
Ik ben bijzonder tevreden over de samenwerking met MVGM in Rotterdam. De contactpersonen Sunil, Patrick en Ellen zijn zeer professioneel, betrokken en duidelijk gedreven in hun werk. Wat ik erg waardeer, is hun plezier in wat ze doen en hun bereidheid om altijd mee te denken over de beste oplossingen voor allerlei vraagstukken en acties.
Ze werken niet alleen zorgvuldig, maar ook proactief: vaak komen zij zelf met goed doordachte voorstellen, die we vervolgens samen bespreken en verder uitwerken tot definitieve oplossingen. Deze aanpak zorgt voor een vlotte en effectieve samenwerking.
Kortom: betrouwbaar, deskundig en prettig in de omgang. Een topteam!

Svar fra MVGM VvE
Ben nog steeds voor al 4 weken aan het wachten voor een vergoeding die MVGM mij terug moest betalen. Ik heb totaal 6 keren gebeld. Ik ben wekelijks aan het bellen en steeds wordt ik voor de gek gehouden. Men wordt niet serieus genomen.

Svar fra MVGM VvE
Erg vriendelijke medewerkers op de klantenservice en mijn verzoeken worden altijd keurig en op tijd in behandeling genomen.

Svar fra MVGM VvE
Waar het in de voorgaande jaren niet goed ging is het het laatste jaar duidelijk beter geworden met de nieuwe Accountmanager en onderhoudsmanager
A.Teeling vve Wijckerstate

Svar fra MVGM VvE
Na een mindere periode, hebben onze nieuwe contactpersonen het zeer goed opgepakt

Svar fra MVGM VvE
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.