Vosmedisch.nl - A. Vos en Zoons-Medische & thuiszorg Winkel Anmeldelser 31

TrustScore 4 av 5

4,1

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dit bedrijf verdient zeker een compliment. In de eerste plaats is er een ruime keuze en dus kon ik eindelijk de trippelstoel bestellen in de kleur en stof waarnaar ik zo lang had gezocht. Minste... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Januari online mondkapjes besteld. Eerst 2 weken vertraging, daarna vertellen eind februari denken te leveren en daarna eind april. Heb meerdere keren gemaild en altijd maar excuus totdat ik boos... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Forhandler av medisinsk utstyr
  2. Leverandør av hjelpemidler for funksjonshemmede
  3. Hjemmesykepleie
  4. Sykepleierbyrå

Skrevet av virksomheten

Medische artikelen en thuiszorg hulpmiddelen winkel in Amsterdam Oost. Uitgebreid assortiment. Welkom bij A. Vos en Zoons, dé specialist in medische en thuiszorg artikelen in Amsterdam! Al meer dan 65 jaar leveren wij hoogwaardige producten en ongeëvenaarde service aan zowel medische professionals als particulieren. Bij Vosmedisch.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan braces, bandages en hulpmiddelen om uw comfort en welzijn te bevorderen. Of u nu een arts, verpleegkundige of een zorgzaam familielid bent, wij hebben alles wat u nodig heeft om optimale zorg te bieden aan uw patiënten of geliefden. Onze winkel biedt niet alleen producten van topkwaliteit voor een scherpe prijs, maar ook deskundig advies en ondersteuning bij het kiezen van de juiste oplossingen voor uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om een Stethoscoop, instrumentarium, Verbandmiddelen, incontinentie materiaal, rollators, wandelstokken, toiletstoelen, douchestoelen of andere hulpmiddelen voor ouderen, wij staan klaar om u te helpen bij elke stap van het proces. Bij A. Vos en Zoons streven we ernaar om uw leven gemakkelijker en comfortabeler te maken, zodat u kunt genieten van een optimale gezondheid en welzijn. Bezoek onze winkel in Amsterdam of bekijk ons assortiment online op Vosmedisch.nl en ontdek hoe wij u kunnen helpen voorzien in al uw medische en thuiszorg behoeften.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Een geweldige service

Een geweldige service. Sokken besteld maar op t laatste moment kwam ik erachter dat ik te kleine maat had besteld. Gebeld. Sokken waren al ingepakt voor verzending. Toch het pakketje er nog uitgehaald en vervangen door grotere maat. Inderdaad de goede maat ontvangen. Wat een service. Helemaal geweldig.

28. januar 2026

Svar fra Vosmedisch.nl - A. Vos en Zoons-Medische & thuiszorg Winkel

Wat een fijne review, dank je wel!

Super om te horen dat alles nog op tijd is opgelost en dat je uiteindelijk de juiste maat hebt ontvangen. We doen ons best om altijd met je mee te denken. Heel leuk om te lezen dat dit zo wordt gewaardeerd.

Veel plezier met de sokken en hopelijk tot een volgende keer!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik kwam al jaren bij A.Vos en Zoons in…

Ik kwam al jaren bij A.Vos en Zoons in de Eerste Oosterparkstraat. Voor bloeddrukmeters (voor mezelf en mijn schoonmoeder), saturatiemeter en wandelstok bijvoorbeeld. Nu een breukband. Maar die moest ik afhalen Duivendrecht. Geen probleem. Na een paar weken werd het klittenband lui, dus liet de breukband los. Meneer Vos begreep direct het euvel en was zeer meelevend. Eén dag geen band, zijn vrouw vernieuwde een en ander en toen was alles weer perfect. Heel veel dank voor fantastische old school service.

22. januar 2026

Svar fra Vosmedisch.nl - A. Vos en Zoons-Medische & thuiszorg Winkel

Hartelijk dank voor deze prachtige en persoonlijke review!

Wat bijzonder om te lezen dat u al jarenlang bij ons komt en ons steeds weer weet te vinden voor verschillende hulpmiddelen. Fijn dat u ook dit keer zo goed bent geholpen en dat het probleem met de breukband snel en zorgvuldig is opgelost. We vinden het heel belangrijk om mee te denken en echt de tijd te nemen voor onze klanten.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Slechte ervaring met Vosmedisch.

Reactie op reageren 30.01.2026
Zware onzin! Tot 3x per email gevraagd naar de retourbon. Geen mail gekregen. Jullie hebben ook niet meer gebeld of eerder zelf contact gezorg dan hier mooi weer spelen en doen alsof als jullie iets niet terugkrijgen. Dit bewijst weer op oplichting. Wel beloftes maken en nu mooi weer spelen. Ik wil ook niks meer met jullie te maken hebben.

Reactie 25.11.2025

Slechte ervaring met Vosmedisch.
Online gezocht naar een houder voor een baxterrol en via hun website besteld. Twee weken niets gehoord, uiteindelijk zelf moeten bellen. Toen het pakket eindelijk kwam, bleek het een ander product te zijn. Telefonisch werd mij beloofd dat ik een retourbon zou krijgen en mijn geld terug zou krijgen.

Die retourbon kwam nooit. Bij navraag kreeg ik een onvriendelijke, zelfs brutale reactie: “U hebt het zelf besteld, dus zelf terugsturen.” Terwijl eerder het tegenovergestelde was beloofd.
Sindsdien twee keer gemaild over hoe ik het moet terugsturen geen enkele reactie.

Alleen al door de klantonvriendelijkheid zou ik dit bedrijf afraden. Wees gewaarschuwd.

25. november 2025

Svar fra Vosmedisch.nl - A. Vos en Zoons-Medische & thuiszorg Winkel

Tijdens telefonisch contact is aangegeven dat het artikel retour gestuurd kon worden volgens onze retourvoorwaarden. De retour is door ons ook geaccepteerd. Tot op heden hebben wij het artikel echter niet retour ontvangen. Zodra het product netjes aan ons wordt teruggestuurd, zullen wij het aankoopbedrag uiteraard terugbetalen conform onze voorwaarden.

Het spijt ons dat onze communicatie als onvriendelijk is overgekomen; dat is niet onze intentie. We nemen deze feedback serieus en blijven ons inzetten voor duidelijke en correcte service. Mocht u hierover nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Beste Gangadin, Zoals eerder reeds aangegeven kunt u gebruik maken van het retourrecht en het artikel mag dus gewoon retour gestuurd worden. Onze retourvoorwaarden en instructies staan op onze website vermeld. https://www.vosmedisch.nl/service/retour-bij-aankoop-webshop/ U dacht een houder voor Baxterrol besteld te hebben zoals u beschrijft maar het artikel wat u had besteld is daar niet voor geschikt, dat staat er ook nergens bij op onze webshop.

Perfecte service

Minstens zo belangrijk is dat toen de stoel na ruim anderhalf jaar een probleem vertoonde die werd opgehaald en keurig gerepareerd retour gebracht.
Menig bedrijf kan een voorbeeld nemen aan deze service.

4. august 2025

Svar fra Vosmedisch.nl - A. Vos en Zoons-Medische & thuiszorg Winkel

Wat fijn om te horen dat u bij ons precies de trippelstoel heeft gevonden die u zocht, zowel qua kleur als stof. En minstens zo belangrijk: goed om te lezen dat we u ook na langere tijd nog naar tevredenheid hebben kunnen helpen met de reparatie.

Service stopt voor ons niet na de aankoop, dus het is extra waardevol dat u dit zo heeft ervaren. Dank voor het vertrouwen en het mooie compliment, daar doen we het voor!

Verbandscharen laten graveren

Verbandscharen laten graveren, stond in 5 min weer buiten. Top regereld!

25. mars 2025

Svar fra Vosmedisch.nl - A. Vos en Zoons-Medische & thuiszorg Winkel

Bedankt voor je geweldige review! Fijn om te horen dat alles zo snel en soepel is verlopen. Veel plezier met de gegraveerde verbandscharen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Al jaren een betrouwbare partner

Al jaren een betrouwbare partner, goede service en als er onverhoopt iets misgaat wordt het altijd netjes opgelost.

25. mars 2025

Svar fra Vosmedisch.nl - A. Vos en Zoons-Medische & thuiszorg Winkel

Wat een mooie woorden, bedankt! Het is geweldig om zo'n trouwe klant te hebben. We blijven ons best doen voor de beste service en staan altijd voor je klaar!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

I rented a wheelchair at this shop…

I rented a wheelchair at this shop during my visit to Amsterdam. The people are very friendly, good customer service and very affordable prices!

30. november 2024

Svar fra Vosmedisch.nl - A. Vos en Zoons-Medische & thuiszorg Winkel

Thank you so much for your kind review! We're happy to hear that you had a great experience renting a wheelchair with us during your visit to Amsterdam.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

De slechtste webwinkel ever!!

De slechtste webwinkel ever!!! Ik raad het absoluut niet aan. Ik heb andere product gekregen dan op de website staat (veel slechtere kwaliteit uit …Więcej

5. november 2024

Beste Ewelina,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons oprecht om te horen dat het product niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij nemen uw feedback dan ook zeer serieus.

Het klopt dat het product er iets anders uitzag dan op de afbeelding op onze website. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn en werken eraan om onze product foto's en beschrijvingen nog duidelijker te maken. Gelukkig heeft u het product kunnen retourneren en hebben wij inmiddels het volledige aankoopbedrag aan u terugbetaald.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We hopen dat u ons in de toekomst nog een kans geeft om u te laten zien dat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel staat.

Bob
Vosmedisch.nl

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het product was niet op voorraad na…

Het product was niet op voorraad na telefonisch contact, wat eenvoudig was te realiseren, is een vervangend product uitgezocht en na bij betaling snel opgestuurd.
Prima contact met de binnendienst

7. juni 2024

Svar fra Vosmedisch.nl - A. Vos en Zoons-Medische & thuiszorg Winkel

Fijn om te horen dat we u een goede oplossing konden aanbieden. Bedankt voor uw review!

Zeer tevreden met vosmedisch

Zeer tevreden met vosmedisch. Mijn bestelling ging vlekkeloos en was ook snel geleverd. Brede assortiment en goede service. Ik zal zeker nog een keer bij dit bedrijf een bestelling online plaatsen en kan anderen dit ook aanbevelen!

3. april 2024

Tevreden met mijn schouderbrace

Net heel vriendelijk en deskundig geadviseerd over een schouderbrace. Zowel de huisarts als de specialist in het ziekenhuis zei: ga naar Vos daar krijg je nog advies. En ze hadden gelijk. Ik had eerst via een online shop een brace aangeschaft maar dat was echt geen kwaliteit. Nu heb ik een brace met veel meer draag comfort

15. april 2024

Svar fra Vosmedisch.nl - A. Vos en Zoons-Medische & thuiszorg Winkel

Beste meneer Peters, bedankt voor het delen van uw ervaring in onze winkel in Amsterdam!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Erg goed geholpen in de winkel

In de winkel erg kundig, geduldig en vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van een ophthalmoscoop en otoscoop

15. april 2024

Svar fra Vosmedisch.nl - A. Vos en Zoons-Medische & thuiszorg Winkel

Bedankt dat u uw ervaring wilde delen! We zien u graag terug in onze winkel

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ze reageerden gelijk op mijn email met…

Ze reageerden gelijk op mijn email met de vraag voor een voorbeeld foto.
Netjes op de hoogte gehouden van wanneer het komt.
Mooi milieu vriendelijk Klein pakketje, niet zo'n overdreven grote doos voor 1 ding bijvoorbeeld.

10. april 2024

Svar fra Vosmedisch.nl - A. Vos en Zoons-Medische & thuiszorg Winkel

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service! Het milieu vinden wij ook erg belangrijk daarom verzenden we altijd zo efficiënt mogelijk en recyclen we waar we kunnen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wanneer ik iets online nodig heb (ben…

Wanneer ik iets online nodig heb (ben invalide en loop met twee krukken) en ik tref een perfecte, informatie website en plaats mijn bestelling en betaal en zie het artikel feilloos thuis aankomen dan heb ik alles naar wens. Dit is dus door de gerenommeerde firma A. Vos en zonen feilloos tot stand gebracht. Dank daarvoor.

5. april 2024

Svar fra Vosmedisch.nl - A. Vos en Zoons-Medische & thuiszorg Winkel

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb al m'n benodigdheden hier…

Ik heb al m'n benodigdheden hier aangeschaft voor mijn heupoperatie. Er werd goed met mij meegedacht en hele fijne, persoonlijke service. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

27. april 2023

Svar fra Vosmedisch.nl - A. Vos en Zoons-Medische & thuiszorg Winkel

Bedankt voor uw review, fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service!

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv