Selskapet har svart
Dit bedrijf verdient zeker een compliment. In de eerste plaats is er een ruime keuze en dus kon ik eindelijk de trippelstoel bestellen in de kleur en stof waarnaar ik zo lang had gezocht. Minste... Vis mer
Selskapet har svart
Januari online mondkapjes besteld. Eerst 2 weken vertraging, daarna vertellen eind februari denken te leveren en daarna eind april. Heb meerdere keren gemaild en altijd maar excuus totdat ik boos... Vis mer
Selskapet har svart
Medische artikelen en thuiszorg hulpmiddelen winkel in Amsterdam Oost. Uitgebreid assortiment. Welkom bij A. Vos en Zoons, dé specialist in medische en thuiszorg artikelen in Amsterdam! Al meer dan 65 jaar leveren wij hoogwaardige producten en ongeëvenaarde service aan zowel medische professionals als particulieren. Bij Vosmedisch.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan braces, bandages en hulpmiddelen om uw comfort en welzijn te bevorderen. Of u nu een arts, verpleegkundige of een zorgzaam familielid bent, wij hebben alles wat u nodig heeft om optimale zorg te bieden aan uw patiënten of geliefden. Onze winkel biedt niet alleen producten van topkwaliteit voor een scherpe prijs, maar ook deskundig advies en ondersteuning bij het kiezen van de juiste oplossingen voor uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om een Stethoscoop, instrumentarium, Verbandmiddelen, incontinentie materiaal, rollators, wandelstokken, toiletstoelen, douchestoelen of andere hulpmiddelen voor ouderen, wij staan klaar om u te helpen bij elke stap van het proces. Bij A. Vos en Zoons streven we ernaar om uw leven gemakkelijker en comfortabeler te maken, zodat u kunt genieten van een optimale gezondheid en welzijn. Bezoek onze winkel in Amsterdam of bekijk ons assortiment online op Vosmedisch.nl en ontdek hoe wij u kunnen helpen voorzien in al uw medische en thuiszorg behoeften.
Eerste Oosterparkstraat 60 - 66, 1091 HC, Amsterdam, Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Een geweldige service. Sokken besteld maar op t laatste moment kwam ik erachter dat ik te kleine maat had besteld. Gebeld. Sokken waren al ingepakt voor verzending. Toch het pakketje er nog uitgehaald en vervangen door grotere maat. Inderdaad de goede maat ontvangen. Wat een service. Helemaal geweldig.

Svar fra Vosmedisch.nl - A. Vos en Zoons-Medische & thuiszorg Winkel
Ik kwam al jaren bij A.Vos en Zoons in de Eerste Oosterparkstraat. Voor bloeddrukmeters (voor mezelf en mijn schoonmoeder), saturatiemeter en wandelstok bijvoorbeeld. Nu een breukband. Maar die moest ik afhalen Duivendrecht. Geen probleem. Na een paar weken werd het klittenband lui, dus liet de breukband los. Meneer Vos begreep direct het euvel en was zeer meelevend. Eén dag geen band, zijn vrouw vernieuwde een en ander en toen was alles weer perfect. Heel veel dank voor fantastische old school service.

Reactie op reageren 30.01.2026
Zware onzin! Tot 3x per email gevraagd naar de retourbon. Geen mail gekregen. Jullie hebben ook niet meer gebeld of eerder zelf contact gezorg dan hier mooi weer spelen en doen alsof als jullie iets niet terugkrijgen. Dit bewijst weer op oplichting. Wel beloftes maken en nu mooi weer spelen. Ik wil ook niks meer met jullie te maken hebben.
Reactie 25.11.2025
Slechte ervaring met Vosmedisch.
Online gezocht naar een houder voor een baxterrol en via hun website besteld. Twee weken niets gehoord, uiteindelijk zelf moeten bellen. Toen het pakket eindelijk kwam, bleek het een ander product te zijn. Telefonisch werd mij beloofd dat ik een retourbon zou krijgen en mijn geld terug zou krijgen.
Die retourbon kwam nooit. Bij navraag kreeg ik een onvriendelijke, zelfs brutale reactie: “U hebt het zelf besteld, dus zelf terugsturen.” Terwijl eerder het tegenovergestelde was beloofd.
Sindsdien twee keer gemaild over hoe ik het moet terugsturen geen enkele reactie.
Alleen al door de klantonvriendelijkheid zou ik dit bedrijf afraden. Wees gewaarschuwd.

Svar fra Vosmedisch.nl - A. Vos en Zoons-Medische & thuiszorg Winkel
Minstens zo belangrijk is dat toen de stoel na ruim anderhalf jaar een probleem vertoonde die werd opgehaald en keurig gerepareerd retour gebracht.
Menig bedrijf kan een voorbeeld nemen aan deze service.

Svar fra Vosmedisch.nl - A. Vos en Zoons-Medische & thuiszorg Winkel
Verbandscharen laten graveren, stond in 5 min weer buiten. Top regereld!

Svar fra Vosmedisch.nl - A. Vos en Zoons-Medische & thuiszorg Winkel
Al jaren een betrouwbare partner, goede service en als er onverhoopt iets misgaat wordt het altijd netjes opgelost.

Svar fra Vosmedisch.nl - A. Vos en Zoons-Medische & thuiszorg Winkel
I rented a wheelchair at this shop during my visit to Amsterdam. The people are very friendly, good customer service and very affordable prices!

Svar fra Vosmedisch.nl - A. Vos en Zoons-Medische & thuiszorg Winkel
De slechtste webwinkel ever!!! Ik raad het absoluut niet aan. Ik heb andere product gekregen dan op de website staat (veel slechtere kwaliteit uit …Więcej

Svar fra Vosmedisch.nl - A. Vos en Zoons-Medische & thuiszorg Winkel
Het product was niet op voorraad na telefonisch contact, wat eenvoudig was te realiseren, is een vervangend product uitgezocht en na bij betaling snel opgestuurd.
Prima contact met de binnendienst

Svar fra Vosmedisch.nl - A. Vos en Zoons-Medische & thuiszorg Winkel
Zeer tevreden met vosmedisch. Mijn bestelling ging vlekkeloos en was ook snel geleverd. Brede assortiment en goede service. Ik zal zeker nog een keer bij dit bedrijf een bestelling online plaatsen en kan anderen dit ook aanbevelen!
Net heel vriendelijk en deskundig geadviseerd over een schouderbrace. Zowel de huisarts als de specialist in het ziekenhuis zei: ga naar Vos daar krijg je nog advies. En ze hadden gelijk. Ik had eerst via een online shop een brace aangeschaft maar dat was echt geen kwaliteit. Nu heb ik een brace met veel meer draag comfort

Svar fra Vosmedisch.nl - A. Vos en Zoons-Medische & thuiszorg Winkel
In de winkel erg kundig, geduldig en vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van een ophthalmoscoop en otoscoop

Svar fra Vosmedisch.nl - A. Vos en Zoons-Medische & thuiszorg Winkel
Ze reageerden gelijk op mijn email met de vraag voor een voorbeeld foto.
Netjes op de hoogte gehouden van wanneer het komt.
Mooi milieu vriendelijk Klein pakketje, niet zo'n overdreven grote doos voor 1 ding bijvoorbeeld.

Svar fra Vosmedisch.nl - A. Vos en Zoons-Medische & thuiszorg Winkel
Wanneer ik iets online nodig heb (ben invalide en loop met twee krukken) en ik tref een perfecte, informatie website en plaats mijn bestelling en betaal en zie het artikel feilloos thuis aankomen dan heb ik alles naar wens. Dit is dus door de gerenommeerde firma A. Vos en zonen feilloos tot stand gebracht. Dank daarvoor.

Svar fra Vosmedisch.nl - A. Vos en Zoons-Medische & thuiszorg Winkel
Ik heb al m'n benodigdheden hier aangeschaft voor mijn heupoperatie. Er werd goed met mij meegedacht en hele fijne, persoonlijke service. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

Svar fra Vosmedisch.nl - A. Vos en Zoons-Medische & thuiszorg Winkel
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.