Købte fliser hos dem fik deres restlager med farveforskel. Sælger mente ikke han kunne gøre noget , men da der var flere der sagde at det ikke kunne passe ,lovede sælgeren at levere nye dagen efter.... Vis mer
Skod-service! Jeg kommer med min 1 år gamle Bosch Akku hækklipper, som jeg har brugt til halvanden hækklipning. Den gik pludselig i stå. Jeres "fantastiske" medarbejder ville ikke udlevere en n... Vis mer
Har i mange år (+20 år ) været glad for at handle i XL byg Farsø. Har fået rigtig god service fra blandt andet, Dan ,Helge , Søren , Mette , Louise og ikke mindst i gamle dage Ove og Niels Frost og... Vis mer
Har brugt XL Byg i Hadsten gennem hele min renovering. De har været utroligt hjælpsomme, rådgivende, og professionelle gennem hele mit byggeri. Har aldrig bygget hus før, så der har været en... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Sikker e-handel på XL-WEBSHOP. XL-BYG dit online BYGGECENTER med tusindvis af byggevarer. Skandinaviens største byggecenterkæde med over 250 forretninger. Levering til døren.
Holmstrupgårdvej 20, 8220, Brabrand, Danmark
- vorupgruppen.dk
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Købte alarm og kameraer fra SikkertHjem…
Købte alarm og kameraer fra SikkertHjem på hjemmesiden og de kom dagen efter som lovet, virkelig nemt. Produkterne var virkelig nemme at sætte op. Tak for et godt produkt og service
Top-service
Jeg var i XL byg og skulle bruge et forholdsvis billigt stykke værktøj (Ca 200kr), som er i Proff Afdelingen.
Problemet var, at de havde lukket i den afdeling, da jeg kom.
Jeg Kontaktede en medarbejder, der, bogstavelig talt, smed alt, han havde i hænderne og hjalp mig.
Og den oplevelse har jeg 99 ud af 100 gange, uanset købets størrelse.
Jeg er glad og stolt over, at XL i Vorup er 'min' XL 😀
Intet nyt under solen
Intet nyt under solen, heldigvis.
Jeg oplevede hurtig, god kundeservice, gode priser og varelager, der matcher med det oplyste 😀
Har brugt XL Byg i Hadsten gennem hele…
Har brugt XL Byg i Hadsten gennem hele min renovering.
Har aldrig bygget hus før, så der har været en del spørgsmål undervejs, som de med et smil på læben altid har hjulpet med.
Priserne har også været rigtig fine.
Alt for dyrere at handle hos
Har gennem 10 år været kontokunde hos XL-Byg. Det er jeg nok ikke ret meget længere, da jeg stort set hver gang jeg skal købe noget oplever at XL bare er dyrere med det meste. Et enkelt opslag på Google og jeg finder stort set altid varerne billigere andre steder. Hvad er pointen ved at være loyal kunde når man gang på gang oplever at XL er dyrere?
Har altid været glad for at handle i…
Har altid været glad for at handle i thorsø, men idag var jeg derovre for at ville se på en brændeovn og en skorsten dertil til cirka 20000 kr. Skulle igennem 3 medarbejdere, som jeg fik at vide vidste noget om det inden jeg til sidst fik at vide ham jeg skulle snakke med havde travlt med at sælge nytårskrudt. Så hvis vi kunne komme efter nytår ville den gøre det nemmere for dem. De fik så ikke den handel, men jeg håber da for dem de fik solgt noget krudt.
Gennem 3 år
Gennem 3 år, har vi lagt flere hundrede tusind kroner, så er det da trist med den behandling, og ærgerligt for jer at miste kunder som os
Bondefangeri
Jeg synes det er imponerede at man skal betale 120 kr for en meget udslidt og ødelagt europalle når man køber varer med lovning om at man får penge tilbage når man aflevere den igen ... ja da 62.50 for man skal lige betale for slid på en i forvejen kasseret palle . Det glemte de sørme lige at fortælle fra starten. Så havde jeg da byttet den med den næsten nye palle jeg havde på traileren da jeg hentede varene
jeg bestilte en varer pr click and…
jeg bestilte en varer pr click and collekt 12/7-21. de skriver man kan hente vare indenfor 2 timer. dagen efter var der stadig ikke sms på den var klar så sendte dem en mail... ingen svar. så i dag 15/7-21 har jeg annulleret ordren... deres service er godt nok faldet en del. også i den fysiske butik... men man kan jo bare handle andre steder...
Brugt Gardena Sileno 500 fra XL Sunds...
Jeg har bestilt en Gardena Sileno 500 på deres hjemmeside med afhentning i XL Sunds. Jeg bemærkede godt, at der var brud på tapen på indpakningen, men tænkte, at det nok var grundet transporten.
Jeg kom hjem og fik pakket plæneklipperen ud. Jeg bemærkede, at selve robotten var fyldt med ridser og ligeså var gatewayen! Flere af dens manualer var pakket i 4-liters frostposer... Yderligere var 4 mindre ting ikke at finde en pakken?! Sidst men ikke mindst, så var det sidste tegn på, at jeg havde fået en brugt plæneklipper, at jeg ikke kunne indstille den idet den var låst med en anden kode.
Det er virkelig dårlig service, at XL ikke engang magter at åbne deres returvare for at kigge, hvordan det ser ud. Det er meget nemmere bare at sælge varen videre til en anden uvidende kunde og håbe på det bedste.. Kompensation for besvaret samt min transport til XL igen var lig med 0..........
Verdensklasse service i Vorup Xl!!
Verdensklasse service i Vorup Xl!!! Kommer ud for at købe reservedele til min gamle Weber grill. Får en kyndig ung mand til at vejlede mig. Han tilbyder at kigge nærmere på grillen for at finde hvor fejlen er. Indleverer min grill en uge senere og bliver ringet op senere samme dag. Han har fundet fejlen OG udbedret den for mig! Kæmpe god service og grundighed!! Ingen tvivl om, hvor jeg køber min næste grill, når den gamle skal opgraderes!
Jeg har gennem 20 år handlet i XL byg…
Jeg har gennem 20 år handlet i XL byg Vorup, altid professionel og behagelig betjening og service.
Professionel kunde service
Hej havde i dag besøg af jeres chauffør Finn .
Virkelig behagelig fyr og som ved hvad kunde service er . Og så kan han sit kram til fingerspidserne .
Håber i sætter stor pris på at ha ham ansat .
En særdeles tilfreds kunde
Mvh Frank holm
XL BYG Thorsø
Man skal være yderst opmærksom på den rådgivning man får er korrekt og at det der står på fakturaen passer. Det endte med at koste mig nogle tusinde kroner at være så naiv jeg troede sælgerne derude ved hvad de har med at gøre. De forsøgte dog at komme mig lidt i møde økonomisk derfor de 2 stjerner. Det er hvert fald noget jeg tager med mig fremover ikke at stole på de nødvendigvis ved hvad de snakker om. Kan ikke på nuværende tidspunkt sige om jeg kunne finde på at handle der igen.
Skod firma
Bestiller her i starten af oktober et tæppe . Ikke dyrt . Får en meddeles om at pakken er på vej i mandags. Får 2 andre beskeder fra andre firmaer jeg har bestilt. Posten kom til min dør og giver mig 2 pakker - ikke tre som er meddelt fra post Danmark .
Senere samme dag kommer besked om pakken er leveret . Giver firmaet besked om at den pakke fra dem er ikke leveret . Det afslutter kommunikationen ved at sige den er leveret. Jeg ved ikke hvor det tæppe er leveret til , ved bare jeg ikke har fået det. Orker ikke at diskutere med dem mere - er bare sikker på at jeg ikke handler on Line hos dem mere
Et byggemarked i særklasse
Jeg vil gerne give XL-Byg Vorupgruppen mine allerbedste anbefalinger. Jeg har altid fået kvalificeret rådgivning, byggematerialer i topklasse og i de tilfælde, hvor jeg har fået leveret mine varer med fragt har det absolut været punktligt og hurtigt.
Jeg oplever at XL-Byg Vorupgruppen altid har mange attraktive tilbud. Dertil er der altid en rigtig fin service og hjælpende hånd og smil fra hele personalet.
XL-Byg Vorupgruppen er altid et besøg hver :_)
Handlede ved Gadeberg i Hadsten og det…
Handlede ved Gadeberg i Hadsten og det gør jeg ikke igen.
Varerne var rodet sammen, og ingen montagevejledning med.
Producenten fortæller den ellers altid følger med fra deres firma.
XL-BYG Mariager
Man kan jo desværre ikke selv oprette opslag på denne side, men så får I det lige som et svar på jeres annonce.
Søndag d. 29/6-20 kørte min mand til XL-BYG Mariager for at kigge på robotplæneklipper, han fik en udsøgt service af Rasmus - der gav sig tid til at fortælle om diverse fordele og ulemper i forhold til vores behov.
Senere samme dag valgte vi at køre til Mariager igen - denne gang for at købe. Igen blev vi mødt at Rasmus og igen var der ingenting at komme efter med service. Vi var glade for vores nye robot og købte dertilhørende garage og installation af robot.
Vi valgte at køre til Mariager, da det er den nærmeste XL-Byg, men normalt handler vi i Vorup Randers - blev dog enige om at vi ville handle mere lokalt i disse tider.
Allerede mandag blev vi kontaktet af installatøren og vi kunne få robotten installeret tirsdag eftermiddag - det var glædeligt og overraskende hurtigt.
Tirsdag får vi så lagt ledning ud og derefter skal robotten progammeres og testes på vores græsplæne, den melder imidlertid fejl når den bliver bedt om at køre hjem. Installatøren kontakter sit firma, for at dobbelttjekke mht fejlmelding og meldingen lyder på en fejl på printkort/bundkort.
Vi kan altså ikke få den op at køre og den skal byttes til en der virker.
Min mand kører onsdag over middag til Mariager for at få byttet robotten. Så er det at servicen ikke er optimal mere - min mand snakker med Niels som ikke vil bytte men kun sende til reparation, da vi jo har åbnet for kassen.... det kan jo ikke benægtes, men jeg vil da gerne vide om Niels har en måde at tjekke på om robotten kører i garage inden vi pakker den næste robot op.
Min mand vælger at køre derfra, og det skal siges at han er ret vred.
Da han kommer hjem, enes vi om at ringe til vores absolut favorit XL-Byg i Vorup - her er reklamations servicen ganske anderledes, vi kommer bare med robotten - for selvfølgelig skal den byttes.
Det fik vi så idag onsdag. Nu skal vi så have installatøren retur, så vi kan få den op at køre. Det er dog bemærkelsesværdigt, at man ikke kører samme linje over hele XL-Byg gruppen og det er virkelig en skam at den gode oplevelse Rasmus gav os søndag bliver helt spoleret af Niels og den måde han håndterede reklamationen på. Det er jo da under ingen omstændigheder vores skyld at varen er defekt og det kan vi under ingen omstændigheder tjekke inden vi har taget varen ud og forsøgt at teste den
Vi kommer aldrig i XL-Byg Mariager igen
Havde fået et par bukser i gave i…
Havde fået et par bukser i gave i mærket maskot. De var desværre for små. Kører til Hadsten hvor jeg fortæller mit alm. Bukse størrelse hvortil jeg får af vide jeg skal bruge en stor. 51 og jeg kan bare kører til Vorup efter dem. Da jeg komme til Vorup (40 min kørsel hjemme fra hver vej) fortæller jeg igen min str i alt bukser og han siger også at jeg skal have en str 51. Den får jeg udleveret ved kassen og kører så hjem igen. Da jeg kommer hjem passer de selvfølgelig heller ikke. Dagen efter ringer jeg til Hadsten og de siger at jeg burde have fået en str 54. Men den størrelse har de ikke, så det var hun "ked" af.... så nu har jeg kørt frem og tilbage og kan bare køre ind og få pengene igen...
Den handler jeg ikke hos mere!!!
Fantastisk service
Jeg får altid en eminent god service hos XL-byg i Thorsø.
Senest har jeg haft en reklamation hvor produktet ikke levede op til det jeg forventede - efter at have skrevet til dem blev jeg blev ringet op og fik en rigtig god forklaring, og så lavede vi en aftale som vi begge kunne leve med.
Vil helt klart handle her igen selvom der er flere byggemarkeder i nærheden af hvor jeg bor.