Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Købte fliser hos dem fik deres restlager med farveforskel. Sælger mente ikke han kunne gøre noget , men da der var flere der sagde at det ikke kunne passe ,lovede sælgeren at levere nye dagen efter.... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Skod-service! Jeg kommer med min 1 år gamle Bosch Akku hækklipper, som jeg har brugt til halvanden hækklipning. Den gik pludselig i stå. Jeres "fantastiske" medarbejder ville ikke udlevere en n... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har brugt XL Byg i Hadsten gennem hele min renovering. De har været utroligt hjælpsomme, rådgivende, og professionelle gennem hele mit byggeri. Har aldrig bygget hus før, så der har været en... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Byggevarehus
  2. Byggevareforhandler
  3. Verktøybutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Sikker e-handel på XL-WEBSHOP. XL-BYG dit online BYGGECENTER med tusindvis af byggevarer. Skandinaviens største byggecenterkæde med over 250 forretninger. Levering til døren.

Kontaktopplysninger

1,9

Under middels

TrustScore 2 av 5

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

1,9

7 anmeldelser i de siste 12 månedene

Ny ledelse i Xl Byg Farsø

Har i mange år (+20 år ) været glad for at handle i XL byg Farsø. Har fået rigtig god service fra blandt andet, Dan ,Helge , Søren , Mette , Louise og ikke mindst i gamle dage Ove og Niels Frost og mange flere . Der har selvfølge været nogle små ting som bare er blevet løst af sund fornuft. Og nu grunden til de kun to stjerner, er et både verbalt og fysisk overfald af en extern chauffør fra et vognmands firma som køre noget for Xl . Dan service, i Nr.sundby. Jeg holdt uden for en port nede bag køkken afd.,da den kæmpe bil kommer og holder lige på hjørnet ( kan hverken komme frem eller tilbage ) hvor jeg så siger til ham Dan service manden at , det er en smart parkering. Og det var som at tænde et kanonslag en nytårs aften. Han strøg efter mig ind gennem hal og råbte og skreg , skubbede mig ned fra trappe , nu skulle han sku` finde chefen. Der kan jeg så forstå at han nok har haft lidt tid til at tænke og måske også en smule ilt til hjernen , for det har han så ikke gjort….
Jeg har så efterfølgende brugt en del tid på episoden, jeg hade måske en forventning om at xl Byg , Farsø satte en smugle pris på gamle loyale kunder, men nej den nye leder af xl byg , træden bare vande og siger at jeg nok har sagt noge mere, osv. Tror han har haft kontakt til hende der chefen for Dan Service . Hvilket jeg også selv har. Hun siger at jeg kan klage alt det jeg vil , hun er da ligeglad, og hvis jeg skriver om dem på trust pilot, kan hun få det fjernet , ved hun af erfaring.
Det skal gerne være om god oplevelse ak komme på sit lokale byggemarked ,og ikke et sted med trusler og vold !🙂

30. april 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Pas på med at handle hos XL vorup

Jeg købte for 2 år siden ved noget “open by night” hos Vorup afd i Randers, en robotplæneklipper. Det er Gardena sileno city og får at vide den kan styres via app. Dette fortæller ekspedienten mig og så betaler jeg ved kassen. Køber en garage til den et par dage senere.

Da jeg ikke selv forstår at ligge kablet ned, blir jeg henvist til et firma de samarbejder med og de kontakter mig og kommer og sætter kablet. Da jeg så vil høre om de kan hjælpe med app og få den i gang - får jeg svaret at det forstår de ikke og i øvrigt ikke har tid

Jeg kontakter flere gange afdelingen i Randers og sågar kører ud med robotten, så de kan sende den til “service” trods maskinen kun har kørt 1 måneds tid

Da jeg ikke har forstand på robotplæneklippere, og i øvrigt blir ret træt af at henvende mig uden at få hjælp til at løse mit problem, ja så gir jeg op.

Flere gange oplever jeg at maskinen kører direkte ind i mine hunde og i øvrigt blæser direkte ind i garagen og sætter sig fast, samt den kører rundt bag bagagen og ind i hækken og sidder fast

Min havemand kommenterer på det og henviser til en rigtig venlig og kompetent mand, der servicerer og i øvrigt installerer de robotter

Han kommer ud til mig og ved første øjenkast, efter at have set hvad den gør, så siger han at der er noget helt galt med kablet. Han mistænker det ligger dobbelt ved garagen et sted. Og ganske rigtig han måler ud og kort efter kalder han mig ud i haven. Viser at kablet ligger på venstre side i 3 lag - dem der havde installeret den, havde haft kabel i overskud og i stedet for at korte det af, så bøjer de det og graver det ned. Det interferer og forvirrer robotten, hvorfor den tror den skal køre ind og klippe i garagen - han fixer det.

Der går ikke længe så kalder han mig ud igen. Fortæller han er udlært ved Husqvarna der også laver Gardena. Han fortæller mig så til min store forfærdelse at maskinen er fra 2019 kan han se på serienummeret og at den slet ikke er kompatibel med app styring. Han tilbyder derfor at tage kontakt med Vorup tømmerhandel hvor den jo er købt i 24.

Desværre trods hans ihærdighed og iøvrigt kontakt direkte til fabrikanten, får han kun at vide af Lars Juhl fra Vorup at det er der ikke noget at gøre ved at maskinen er 5 år gammel da jeg køber den?!!!!

Jeg tager derefter selv kontakt til Lars og da jeg for 2,5 uge siden henvender mig i butikken, har han så fri. Jeg taler derfor med Carsten, som præsenterer sig som “varehuschef”. Han siger direkte da jeg beretter om min oplevelse, “det tror jeg simpelthen ikke på” !!??? Jeg står jo ikke og lyver. Ber ham undersøge sagen og vende tilbage. Der går så 2 uger og stadig intet hører jeg.

Tropper derfor IGEN op i Vorup og ber om at tale med Lars. Han kommer op i receptionen og jeg forklarer min situation og at jeg er forfærdet over at få at vide at den maskine jeg tror jeg køber er ny, viser sig at være 5 år gammel … og den i øvrigt slet ikke kan opdateres til app styring da den jo allerede er for gammel da jeg får den hjem

Til min overraskelse griner han mig direkte op i ansigtet og jeg spørger om han finder det morsomt !! Hvad han selv ville sige hvis det var ham. Han udviser kun foragt og er i øvrigt både flabet (hvilket jeg også påtaler) og arrogant - til trods for der er flere andre kunder der hører det

Ber ham IGEN undersøge sagen og siger jeg er rystet over han griner kunder op i hovedet. Kan godt se han så ENDELIG blir lidt pinlig da andre jo lytter med, så siger “ja ja undskyld jeg kom til at trække på smilebåndet og så er den talt om” Wauv sikke en kundeservice !!

Aftaler han skal bruge 2 dage på at undersøge det og vil ringe tilbage i går mellem 12-13. Han ringer og fortæller blot at “det er der ikke noget at gøre ved at den er 5 år gammel på købstidspunktet og at de ikke kan hjælpe med mindre der er en reklamation”?!! På et tidspunkt siger han mens jeg taler “ti så stille”?!! Hvad i alverdens er det for en måde at behandle kunder på!!

Siger min mening og ligger røret på. Det er mit liv altså for kort til !!! Så må jeg gå videre til højere sted med det her, når nu både Lars og Carsten mener det er ok de sælger en gammel maskine som ny !!

19. juni 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Xl byg fraskriver sig ansvaret….

Xl byg fraskriver sig ansvaret….

Sommeren 2025 køber jeg materialer til opbygning af et komplet værksted med bl.a. vandfast krydsfiner plader efter grundig vejledning fra trælastens personale ved XL Byg i Mariager Vorup gruppen.
Bygningen opsættes i solskin og tørt vejr.
Allerede få måneder senere kan jeg konstatere, at der er udvendig skimmelsvamp eller lignende og jeg kontakter derfor XL byg i Mariager Vorup gruppen. Jeg tilsender dem billeder af pladerne og har oveni købet en plade med, som har stået tørt opbevaret i en carport, men som også er tydelig angrebet af skimmellignende selvom den aldrig blevet monteret. Jeg tilbyder desuden, at de selv kan komme og besigtige problemet med egne øjne.
Xl byg i Mariager Vorup gruppen får i stedet deres leverandør NPI til at kontakte mig, som hurtigt over telefonen konstaterer, at det ikke er deres plader som indeholder fejl, men i stedet min opbevaring af pladerne og manglende ventilation til facadeplader.
Jeg kontakter derfor XL byg i Mariager Vorup gruppen igen, da jeg ikke mener, at jeg skal tale med leverandøren men at det må være butikken, som tager ansvar; Jeg ringer jo heller ikke til Japan, hvis der er noget galt med min Toyota….
Jeg modtager nu en mail fra XL byg i Mariager Vorup gruppen, hvor de henviser til leverandørens udtalelser og fraskriver sig derfor ansvaret.
Jeg sender XL byg i Mariager Vorup gruppen en mail, hvor jeg gør dem opmærksom på købeloven og ikke mindst at jeg forventer en udbedring af pladernes tilstand eller nye som kompensation.
Igen modtager jeg svar fra leverandøren NPI med en lang forklaring; denne gang er det dog ikke min skyld, men tværtimod forventeligt at pladerne ser ud som de gør da man i stedet skulle have valgt uorganisk materiale, hvis man ville elimenere risiko for overfladisk skimmelsvamp. Der afsluttes desuden med at de ikke kan imødekomme nogen form for kompensation, da det åbenbart er materialevalget den er gal med -på trods af vejledning fra personalet i XL byg i Mariager Vorup gruppen.
Jeg har forhørt mig ved flere tømrer, som aldrig har hørt noget lignende eller i deres lange karriere som byggesagkyndige oplevet, at pladerne så sådan ud eller begrundelsen for materiale valg.
Kan det virkelig have sin rigtighed at XL byg i Mariager Vorup gruppen blot kan slippe afsted med at sende “aben” videre uden at tage ansvar for deres vejledning og kundeansvar?
Jeg har været kunde ved XL byg i Mariager Vorup gruppen i mange mange år, men tager i al fald ingen chancer ved at handle ved igen efter et køb på 14.000 kr. blot for træmaterialer

12. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Værste oplevelse og service jeg…

Værste oplevelse og service jeg nogensinde har prøvet, hold jer langt væk fra XL byg Vorup!
Jeg tager ud i den fysiske butik og bestiller 2 hoveddøre, her sidder en medarbejder som desværre ikke aner hvad han laver til daglig. Han hører ikke efter hvad vi fortæller vi vil bestille ang. håndtag, mål og retning af dør, hvilket resultere i 3-4 forkerte tilbud, som vi selv skal forklare ham er forkert både på mail og fysisk i butikken. Hertil spørg vi ind til tegningerne og målene som er i tilbuddet og han siger “det ved jeg ikke” hvilket aldrig må ske når man ønsker at være en professionel part, der skal rådgive alm. forbrugere som ikke bestiller denne slags til dagligt. Vi ringer derfor selv til dørfabrikanten, fordi vi ikke kan forstå hverken tegninger eller mål, og her finder vi så ud af, at vi er blevet løjet direkte op i ansigtet af medarbejderen fra xl byg, som tydeligvis ikke ved hvorfor tegninger eller mål er som beskrevet på tilbuddet. Det skal siges at denne type virksomhed handler efter at når man som forbruger har accepteret tilbuddet, så hænger forbrugeren på regningen selvom man i vores tilfælde ville have fået de forkerte døre, fordi medarbejderen ikke tilbyder os det vi ber om. Heldigvis har vi håndværkere i familien som ser de her fejl på tilbuddene og vi må derfor ud i butikken 3 gange og efterfølgende skrive mails, for at kunne dokumentere at han ikke bestiller det vi ber om. Det viser sig at han har slet ikke kigget tilbuddene igennem inden han sender det til os på mail..
Da dørene så skal leveres efter 7 uger får vi så den forkerte leverance og må yderligere vente 1 uge. Da vi så langt om længe får det vi har bestilt, er der skrammer og hakker i dørene og vi har ikke fået håndtag med til dørene som vi også bad om ved bestillingen i butikken. Vi ringer så igen derud og telefonen bliver viderestillet, hvor vi venter men uden nogen respons og røret bliver lagt på og telefonen er lukket da vi ringer op igen.
Jeg ringer så igen dagen efter, og her får jeg desværre så fat i en anden virkelig usympatisk medarbejder, som jeg fortæller situationen og han respondere flabet tilbage “normalt tager man heller ik dørene ud inden man tjekker partiet er intakt”. En længere diskussion påbegynder, hvor vi forklar at vi forventer når man bestiller hoveddøre til over 21.000 kr. så er varen i orden ved levering og vi ikke har fået den vare vi har bestilt da dørene er fyldt med skrammer. Dertil siger vi at efter så dårlig service og behandling må det forventes at vi får en form for afslag på dørene, selvom de bliver repereret af dørfirmaet, da den samlede oplevelse er under alt kritik fra xl byg vorup..
Han fortsætter med at snakke nedladende til os og siger vi ingen krav har på kompensation, men de kan give os dørhåndtag med uden beregning, som vi jo fra start bad om at få inkluderet i tilbuddet, og så skulle vi ellers se og få betalt den regning på dørene fordi ellers ville der komme et efterspil af rykker m.m.
Det her er en virksomhed der ikke tager ansvar for dårlig opførsel, ukompetent rådgivning og ikke eksisterende service.

1. september 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dårlig oplevelse ved leje.

Lejede en stensav til at skulle skære skaller af mursten. Saven fejlede intet og var af god kvalitet.
Men der sker så det, at min hustru blev akut syg med meningitis og lagt i kunstigt koma, den fredag jeg skal aflevere saven. XL Hadsund er nogle af de første jeg ringer til, da jeg godt kan regne ud, at jeg ikke når at aflevere på dagen, så i håb om lidt medmenneskelighed og forståelse for min situation, men nej. Så de tre dage der gik, inden jeg kunne få nogen til at aflevere den for mig fik jeg også lov at betale for. Jeg ved godt, at når man lejer så koster det bare Per dag. Men at der ikke er den mindste smule forståelse for, at ens kone bliver indlagt og jeg skal have styr på en baby og en lille dreng synes jeg sgu er for lavt. Jeg kunne forstå det hvis jeg selv havde glemt det, eller af årsager jeg selv var skyld i, ikke havde afleveret den, men den manglende forståelse for overrasker mig. Regningen er sat til betaling. Hverken min familie eller jeg handler der igen. Og til alle andre, vær sikre på, at i ikke bliver pludseligt kritiske syge, så er der nemlig ingen hjælp at hente ved XL - Hadsund.

5. september 2025

Dårlig kunderservice

Min oplevelse med XL-Byg Hadsund har desværre været skuffende i forbindelse med et reklamationsforløb.

Jeg havde dagen forinden jeg hentede varen ringet og fået lagt havemøblet til side, da jeg bor omkring en time fra Hadsund. Efter en skade på bordpladen blev vi enige om et afslag, da der samtidig kun var en udstillingsmodel tilbage, men som jeg ikke kunne få noget afslag på. Sagen trak ud i over tre uger, hvor jeg som kunde også blev inddraget i interne diskussioner mellem butikken og leverandøren – noget jeg ikke mener, jeg bør blandes ind i, denne bør XL Byg selv tage ansvar for og herefter tage diskussion med leverandør.

Vi blev enige om et afslag på 600kr, hvortil jeg i samme ombæring blev fortalt, at hvidvasklovgivningen forhindrede en bankoverførsel på mere end 500 kr., hvilket jeg ikke kan finde belæg for nogle steder. Dette betød derfor at XL Byg krævede at jeg kom til Hadsund, blot for at få sat pengene ind på et kort.

Af praktiske årsager endte jeg med at acceptere en lavere tilbagebetaling på 500kr, da det ellers ville kræve unødige ture frem og tilbage – hvilket var hele årsagen til, at vi talte om afslag fra starten.

Det er nu snart 5 uger siden jeg købt bordet, og snart 3 uger siden vi blev enige om afslag, men der er stadig ikke modtaget noget fra XL Byg.

XL-Byg Hadsund har desværre ikke været deres opgave voksen i dette forløb.

7. april 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Elendig håndtering af aftensalg i Ryomgård

Min søn og jeg tog torsdag, d. 1 Maj til aftensalg i Xl byg Ryomgård, for at købe en grill på tilbud.
Salget startede kl. 18.00 og 18.29 har vi betalt for vores grill inde i butikken, herefter bliver vi sendt mod afhentning ved deres lager.
Vi holder i kø længe og mens vi venter bliver flere og flere dirigeret foran os.
Vi ser også nogle køre afsted med 3 af selv samme grill vi holder i kø til, hvilket undrer mig når der står i annoncen man kan købe en pr. Kunde.
Da det endelig bliver vores tur, er der tilsyneladende “udsolgt” og vi får ikke vores betalte grill med hjem.

Udover ventetiden og besværet, skal jeg nu også ind og bede om mine penge retur..

Jeg synes håndteringen af denne situation var mildest talt elendig, det er selvfølgelig ikke medarbejdernes skyld, at systemet ikke fungerer som det skal, men kan det passe, at jeg efter denne situation ikke får min varer til den retmæssige pris.
Da det jo tydeligvis heller ikke er min fejl at, der ikke er styr på sagerne!
Jeg havde en klar forventning om, at jeg efter disse problemer, ville få grillen til samme pris, når nu den kom på lager igen, men dette var ikke tilfældet.

Jeg er dybt utilfreds med situationen og synes efter så mange år med samme arrangement, at de efterhånden burde have styr på det.

1. mai 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

XL,s reklameavis vildledende gang på gang.

Man føler harme, når man gang på gang kører forgæves efter reklameavisens tilbud. Hvem skal betale for benzin, spild af tid og ærgrelser? Ja, det skal du selv!
Her et par eksempler inden for de sidste 14 dage:
Vil gerne købe et par træsko til 199. Der var desværre ikke flere til denne pris, men jeg kunne købe et par til 249!
Vil gerne købe en garagerist til 300. "Den har vi desværre ikke på lager, men kom igen (og brug din tid og benzin for egen regning) om en uge.
Vil gerne købe 5 plantesække. De er udsolgt. Uvis om vi får flere (men kør en tur igen for egen regning, og MÅSKE er du heldig).
Fremover går jeg i jem og fix!

14. mars 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har i eftermiddags været i XL byg i…

Jeg har i eftermiddags været i XL byg i Sunds ved Herning og jeg må tage hatten af for den service alle mand leverede derinde. Jeg var helt "høj" af den gode service jeg fik. Jeg kommer helt sikkert igenn

7. august 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Arrogant og mangel på service

Ved ikke om det er søndags træthed, med Lars der “hjalp” og var , jeg ved ikke engang hvordan jeg skal sige det.. arrogant.. Kommer derop med billede af mit nye havebord, det bobler i pladen, men han vil gerne lige have kvittering.. fair nok, . Jeg kører så hjem efter den, og da jeg så kommer, kigger han ikke på den, men siger bare “ den er flot” og beder mig kører op og bytte bordet.. jeg har ikke bordet med, sø griner han bare og siger øv.. seriøst er det sådan i behandler kunderne ??

12. mai 2024

Go service altid

Go service altid
Har handlet mange steder, men skal man bruge mange materialer til større byggeri, er det stedet. Gode priser, hurtig dag til dag levering. Stort udvalg.

1. februar 2024

Uhyrlig overpris

Jeg stod og skulle bruge 10 meter gummikabel til en opbrydningshammer, da jeg bor i Øster Tørslev, er det jo nemt at benytte vores lokale XL-BYG, som er under Vorup Gruppen, selvom jeg mange gange tidligere er blevet skuffet over overpriser generelt, og rykkergebyrer, da jeg på et tidspunkt havde en konto i samme XL-BYG, jeg fik ikke tilsendt opkrævninger, eller en månedsopgørelse, men fik blot rykkergebyrer, så derfor fik jeg efter eget ønske lukket kontoen, for de sølle 10% rabat jeg kunne opnå, var for længst opslugt af deres rykkergebyr, op til flere gange!
Men tilbage til mit seneste indkøb af 10 meter neopren gummikabel med 3 x 2,5 mm2, der måtte jeg betale 470 kr. så det er en meterpris på 47 kr. pr. m.
Jeg har søgt lidt på nettet, og det er klart at det koster mere at købe det i metermål, så den billgste pris jeg har fundet er 23,75 kr. pr. m. + forsendelse 55 kr. ialt 292,5 kr.
Det skal jo også ses i forhold til den pris som XL-BYG selv betaler for varen, og hvis XL-BYG f.eks. køber 100 meter i Tyskland, kan 100 meter købes for 177 EUR incl. moms. Det koster 32,49 EUR at få sendt varen til Danmark med DHL.
Det vil sige at det koster XL-BYG betaler 15,77 kr. per meter, holdt op imod de 47 kr. pr. meter, som jeg har betalt?
Desværre må jeg ikke videregive link til de hjemmesider, hvor jeg har indhentet priser.

30. desember 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv