Svarer langsomt over besked, skal næsten altid dobbelt skrive før han svarer. uprofessionelt. Hvis du har tid til at vente 2 måneder til at han kommer hjem fra sin ferie i Pakistan for at underskrive... Vis mer
Selskapet har svart
Har lige været på et forløb hos vores trafikskole mc kørekort hos kamran skal lige siges har aldrig været op til nogen form for prøve før hverken teori eller køreprøve var virklige bange for at tag... Vis mer
Jeg tog kørekort hos Kamran, og bestod i første forsøg både teori og køreprøve. Kamran var meget fleksibel med køretider så det kunne passes ind i min hverdag, hvilket var en stor hjælp. Jeg blev he... Vis mer
Ringe kørelærer! Jeg har simpelthen haft den dårligeste oplevelse med denne køreskole, kørelærer Kamran har både for travlt til at undervise, bruger hele tiden sit apple-watch og snakker i telefon i... Vis mer
amagerfælledvej 40B, 2300, København S, Danmark
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Vores Trafikskole er en 10/10 køreskole med imødekomme kørelærer, god energi, grundig gennemgang af alle praktiske og tekniske undervisnings fag. De sørger for at man føler inkluderet og prioriteret! Hvis man gerne vil tage kørekortet er Vores Trafikskole stedet at tage det uden tvivl, deres statistik taler for sig selv og med det lærer udvalg de tilbyder er det kun et kæmpe bonus.. Tusind tak for forløbet Vores Trafikskole! Tak for god og sjov undervisning, tak for tålmodigheden, tak for støtten og sidst men ikke mindst tak for jer.

Svar fra Vorestrafikskole
Det bedste MC forløb man kunne tænke sig!!
Er sikker på at bil forløbet i ligeså fantastisk!!

Svar fra Vorestrafikskole
Kamran har bare styr på det og lære dig alt hvad du har brug at forstå.

Svar fra Vorestrafikskole
Stor ros til Kamran! En mand med god energi og en fed møde at undervise på! (MC kat. A)

Svar fra Vorestrafikskole
Sindssyg dygtig kørerlærer kamran, der ved hvor og hvad han skal lære helt fra start!
Kan kun anbefales

Svar fra Vorestrafikskole
Bedste køreskole på Amager...
Sød og mega lærerig kørelærer, som hjalp mig med at bestå min køreprøve første gang. Inden jeg mødte Kamran kunne jeg ikke finde ud af, at sidde bag rettet, men det lavede han om på med det samme.
Alt i alt, en stor anbefaling herfra. Tak for et godt forløb :).

Svar fra Vorestrafikskole
Kamran var min 3. Kørelærer. Han har været sindssyg dygtig, professionel og meget seriøs gennem vores køretimer. Han hjalp mig til at bestå køreprøven i første hug efter et uheldigt forløb på en anden køreskole med 2 dårlige kørelærer og 2 dumpede køreprøver.
Jeg vil varmt anbefale denne køreskole og Kamran som kørelærer - man får så godt styr på det hele og troen på sig selv!

Svar fra Vorestrafikskole
Har været så glad for Kamran, som var min 3. kørelærer og hjalp mig med at bestå i første huk, efter jeg har været ude for hele 2 kørelærer, som snød og var ubehagelige. Ville anbefale denne køreskole til alle, som ønsker en køreskole, der overholder aftaler og tager ´en seriøst. Også hjælper det, at det er sådan én som Kamran, der har skolen - altid godt humør og meget hjælpsom! Troede aldrig jeg skulle få et kørekort, men det fik jeg til første prøve via VoresTrafikskole!

Svar fra Vorestrafikskole
God undervisning og gode og flinke kørelærere! Trods Corona blev prøverne hurtigt planlagt og jeg føler mig godt forberedt til at køre bil. Tak Cüneyt!

Januar til Claus toft lund job som Maria og lianne Sørensen
Superfed undervisning i både teoretisk og praktisk henseende, altid plads til spørgsmål og forklaringer samt en kørelærer, der KUN vil dig det bedste. Tog teoriprøve og køreprøve i første hug 😀 Kan varmt anbefales.

Svar fra Vorestrafikskole
Jeg tog kørekort til bil hos Kamran fra vorestrafikskole og det var hele vejen igennem været et fantastisk forløb.
Vorestrafikskole gjorde det sjovt at tage kørekort. Der var en god og tryg stemning, som fik en til at slappe af.
Det er en køreskole, som jeg vil anbefale og anbefaler til alle jeg kender.
rigtig god køreskole med god undervisning er til at forstå gode køre lære
Fed oplevelse!
Jeg tog MC kørekort hos Kamran og han var en upåklagelig kørelærer hele forløbet igennem!
Sjov og yderst kompetent mand, som man kan mærke er drevet af en kæmpe passion for, at lære fra sig!
Kamran fra vorestrafikskole underviste os (3 drenge) i MC kørekort. Hele vejen igennem har Kamran været tilgængelig for alle vores spørgsmål og været god til at gøre timerne sjove. Selvfølgelig skal det være sjovt at tage kørekort, men vi var også seriøse når der var brug for det. KÆMPE anbefaling til Kamran!
Super teori- og praktisk undervisning. Jeg prøver at anbefale Kamran til alle jeg kender der vil tage kørekort. Om
Det er mc eller dyt!
Rigtig fint forløb til MC kort. Bestod både teori og praksis i første forsøg og følte mig rigtig godt klædt på til begge dele. Der er en uformel og sjov men professionel stemning hos vores trafikskole. Kamran kan godt være skarp i replikken men han har en godt hjerte og altid smil på læben. 5 stjerner herfra og tak for et sjovt og lærerigt forløb. Cheers Thomas
Forrygende service!! Jeg blev taget godt i mod og forløbet kørte fuldstændig som jeg ønskede! Derudover var det en sjov oplevelse at være med, da kørelærerne altid dukkede op med et smil og højt humør! ☺️
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.