Kokkens Koereskole Anmeldelser 9

4,3

Informasjon om virksomheten

1. Trafikkskole

Skrevet av virksomheten

Hyggelig og nærværende køreskole med fokus på at uddanne ansvarsfulde og sikre bilister. Tæt sammenarbejde mellem elev og kørelærer med privat undervisning skræddersyet til den enkelte elevs behov. Speciale i ombytning af kørekort til DK, generhverv, kørselsforbud samt private kørekort forløb. __________________________________________________________________ Cozy and present driving school with a focus on educating responsible and safe drivers. Close collaboration between student and driving instructor with private instruction tailored to the individual student's needs. Specializing in exchanging driving licenses for DK, general occupations, driving bans and private driving license courses.

Kontaktopplysninger

4,3

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

behagelig og nem overgang fra anden kørelærer

Jeg havde Kristian som kørelærer. Jeg skiftede fra en anden køreskole og kørte 3 gange med Kristian inden min køreprøve og bestod. Mega rolig og behagelig oplevelse, kan klart anbefale. Jeg ville ønske jeg havde startet hos tip top trafik fra starten.

8. mai 2026

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
5 stjerner til Kokkens Køreskole
Min søn skulle tage kørekort, og vi har været yderst tilfredse med hele forløbet hos Kokkens Køreskole. Kristian kom hjem til os og gennemgik hele processen grundigt og i detaljer, så både vi og vores søn var helt trygge fra start.
Efterfølgende havde min søn løbende dialog med Kristian, som var nem, overskuelig og meget professionel. Kommunikation og planlægning fungerede perfekt hele vejen igennem.
Min søn havde et par ekstra køretimer ud over den alt-inklusive pakke. Det havde vi allerede regnet med, da vi gerne ville være helt sikre på, at han var 100 % klar – og det var virkelig penge godt givet ud. Resultatet taler for sig selv: han bestod første gang.
Vi giver hermed Kokkens Køreskole og Kristian vores varmeste anbefalinger og den bedste anmeldelse herfra.

21. april 2026

Bedste kørerlærer

Glad og stolt. 3 måneder hurtig og rigtig god læring, og forståelse hos Kristian ved tip top trafik-køkkens køreskole ude på Amager. Ville 100 procent anbefale. Vis du også gerne ville bestå teori prøve og køreprøve førstegang så Kristian den rigtig kører lærer😁

21. april 2026

Straightforward and Successful Driver's Licence Exchange

Great experience with the school and overall process. Was exchanging my foreign license for a Danish license (with tests), and it could not have been easier.

Was provided with access to great theory materials, and after passing that test, had a few lessons which were extremely useful in gaining confidence. Patient instructor who was very attentive to questions and concerns and provided good feedback, leading to a successful practical test.

Overall great experience.

17. februar 2026

Svar fra Kokkens Koereskole

Thank you so much Daniel for your great review of Kokkens Driving School. It has been a pleasure.

Was awesome.

Was awesome.

16. mai 2025

Svar fra Kokkens Koereskole

Thank you for your review it is much appreciated and if it can be said with so few words I believe we have achieved your goal and expectations.

God oplevelse hos Kokkens Køreskole

Jeg var rigtig glad for mit forløb hos Kokkens Køreskole, og jeg vil sagtens kunne anbefale det til andre. Der var styr på tingene hele vejen igennem, og man følte sig godt guidet og forberedt.

17. februar 2025

Svar fra Kokkens Koereskole

Tusinde tak for din anmeldelse af køreskolen, det sætter vi meget pris på og er rigtig glade for du har haft et godt forløb😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har haft en rigtig god oplevelse!

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Kokkens Køreskole.

Undervisningen var professionel, struktureret og nem at forstå, og der var altid en tryghed og humøret var godt under køretimerne.

Man får konstruktiv feedback og opbygger hurtigt selvtillid bag rattet. Kan klart anbefales! 🚗

12. september 2025

Svar fra Kokkens Koereskole

Dejligt at høre at du har haft et godt forløb og vi sætter stor pris på du har taget dig tid til at give os en god anmeldelse🙏😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har haft en god oplevelse hos…

Jeg har haft en god oplevelse hos Kokkens Køreskole.
Undervisningen har været professionel og tryg hele vejen igennem, og jeg har især sat stor pris på fleksibiliteten i planlægningen af køretimerne, som passede godt til min travle hverdag. Kan klart anbefales til andre, der ønsker et fleksibelt og behageligt forløb.

14. januar 2026

Svar fra Kokkens Koereskole

Hej Tijana det glæder os at du har haft en god oplevelse hos os og at du har lyst til at dele det her på trustpilot😁🙌

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv