VoltfietsAnmeldelser

3,0

Hallo allen , ik wil ff laten weten waarom jij bij VoltFiets jou droom fiets kopen moet. Ze reageren zo snel mogelijk en echt snel nooit eerder meegemaakt bij andere fietswinkels. Ze zijn profession... Vis mer

Ging voor een nieuwe Ouxi V8 accu langs want deze was helaas gestolen. Eigenaar was perfect op tijd aanwezig en kwam al aanlopen met de spullen. Ter plaatse gefixed en getest. Tevens nieuwe standaard... Vis mer

Tandwieltjes voor fatbike besteld. zou het krijgen binnen 24h. Pas drie weken later ontvangen. Na een week zelf (geen vertrouwen meer in levering) tandwielen elders gekocht, en tussentijds geprobeerd... Vis mer

Bijna drie weken geleden wat besteld. Het zou de dag erna verzonden worden maar na een week maar eens een whatsapp gedaan omdat ze telefonisch onbereikbaar zijn. Ik kreeg een reactie dat ze wachten op... Vis mer

1. Sykkelbutikk

VoltFiets, Nummer #1 voor fatbikes! Ontdek de Ouxi V8 fatbike Ouxi H9 fatbike en VoltFiets V20 fatbike series. Fatbikes met 2 jaar garantie. Officiële Ouxi fatbike distributeur. Ouxi Fatbike onderdelen en service. Snelle en gratis 24-uurs levering. Ophalen in Haarlem. Koop je fatbike vandaag!

Middels

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 24 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

142 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Zeer slechte ervaring

In augustus een fatbike besteld die direct leverbaar zou zijn. Dat bleek totaal niet te kloppen: maanden gewacht tot november, steeds nieuwe beloftes gekregen die niet werden nagekomen. Uiteindelijk de bestelling geannuleerd, maar ook daarna alleen maar vage of loze beloftes over wanneer ik mijn geld terug zou krijgen.

Ze beweren dat negatieve berichten “nep” zijn, maar mijn eerdere review is gewoon verwijderd terwijl het wél mijn echte ervaring is.

Contact krijgen is vrijwel onmogelijk: telefonisch nooit bereikbaar, alleen een robot-chat en af en toe iemand die terug appt — totaal onprofessioneel. Ik heb enorm veel spijt van mijn aankoop en wil gewoon mijn geld terug.

Ik koop hier nooit meer iets.

Update: inmiddels geld terug ontvangen na zeer lang wachten.

8. desember 2025

Top service!

Ik ben zo tevreden over deze winkel. Goed geholpen en snel.
We hebben de hele fatbike laten nakijken en repareren, hij fietst weer als nieuw! Top service, bedankt en tot de volgende keer!

5. desember 2025

Not recommended!

Ordered 23-10-2025 items listed on stock
Got them 27-11-2025 …terrible service never going to order here again …

27. november 2025

Extremely Unreliable Store — Two Months of Delays, Excuses and No Refund

I placed order #8529 and fully paid for it on August 25. VoltFiets promises next-day delivery, but after two months I still received:

❌ no product
❌ no shipping information
❌ no tracking number
❌ no clear communication

Throughout this time, the store repeatedly provided contradictory excuses:
• “waiting for payment confirmation”
• “will ship tomorrow”
• “the container arrives soon”
• “the bike is being assembled”
• “your cancellation is already confirmed”
• “we will update you soon”

None of these statements turned out to be true.

When I requested a cancellation through PayIn3, they informed me that VoltFiets is NOT responding to their requests, which prevents the cancellation and refund from being completed — while VoltFiets kept telling me the opposite.

So far:

❌ my order is not shipped
❌ my cancellation is not confirmed
❌ my refund is not issued
❌ PayIn3 is still waiting for VoltFiets to reply
❌ and the store continues to delay with new excuses

I have full WhatsApp chat logs showing two months of inconsistent answers, broken promises and lack of responsibility.

This has been one of the worst online shopping experiences I’ve ever had.
I strongly advise avoiding VoltFiets.

Current status:
The refund was processed only recently, after a long delay. The situation was stressful and took much more time than expected.

That’s why I left a negative review.

25. august 2025

Top winkel

Top winkel! De fatbike rijdt soepel en ziet er ook nog eens super uit.

13. november 2025

Fatbike Ouxı

Since I bought the product I got all the necessary helps and supports whatever I needed. I really thank you the owner of this company. I an so happy with my fatbike it is so qualitıe and I recommenf it.

3. november 2025