Hallo allen , ik wil ff laten weten waarom jij bij VoltFiets jou droom fiets kopen moet. Ze reageren zo snel mogelijk en echt snel nooit eerder meegemaakt bij andere fietswinkels. Ze zijn profession... Vis mer
Se hva andre synes
Ging voor een nieuwe Ouxi V8 accu langs want deze was helaas gestolen. Eigenaar was perfect op tijd aanwezig en kwam al aanlopen met de spullen. Ter plaatse gefixed en getest. Tevens nieuwe standaard... Vis mer
Tandwieltjes voor fatbike besteld. zou het krijgen binnen 24h. Pas drie weken later ontvangen. Na een week zelf (geen vertrouwen meer in levering) tandwielen elders gekocht, en tussentijds geprobeerd... Vis mer
Bijna drie weken geleden wat besteld. Het zou de dag erna verzonden worden maar na een week maar eens een whatsapp gedaan omdat ze telefonisch onbereikbaar zijn. Ik kreeg een reactie dat ze wachten op... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
VoltFiets, Nummer #1 voor fatbikes! Ontdek de Ouxi V8 fatbike Ouxi H9 fatbike en VoltFiets V20 fatbike series. Fatbikes met 2 jaar garantie. Officiële Ouxi fatbike distributeur. Ouxi Fatbike onderdelen en service. Snelle en gratis 24-uurs levering. Ophalen in Haarlem. Koop je fatbike vandaag!
Kontaktopplysninger
Tyskland
- voltfiets.eu
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 24 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
De band van mijn fatbike klapte toen ik…
De band van mijn fatbike klapte toen ik aan het fietsen was. Ik bracht hem naar VoltFiets en ze hadden hem binnen een uur gerepareered. Super efficiente service!
Professioneel en betrouwbaar
Mijn fatbike had een motoraanpassing nodig, en ze hebben dat snel en professioneel afgehandeld. Het personeel gaf me zelf tips over onderhoud. Bendankt!
Snelle en efficiënte reparaties
Mijn fiets had een probleem met de remmen en ze hebben het dezeflde dag nog gerepareerd. Geweldige service zoals altijd.
Scammers
Scammers , I bought the bike and they send me used one . Ignoring the messages, and don’t wanna change it . Not recommended , never buy from here

Communicatie kan beter puur een tip
Communicatie kan beter puur een tip
Zolang klant geïnformeerd wordt voorkom je wantrouwen
Op 06-11-2014 buitenband besteld
Deze is vandaag geleverd net half uur geleden de buitenband in tip top staat ontvangen💐
Ben verbaasd een tip ondanks drukte wil ik alleen aangeven geeft u aan uw klanten aub door dat langere levertijd op zit op onderdelen
Nogmaals bedankt zo ga ik vaker bij u bestellen en wens jullie nog een prettige dag toe

Zeer slechte service
Echt een verschrikkelijk bedrijf.. geen antwoord en geen duidelijkheid over bezorging en ook nog eens heel lang moeten wachten op je geld. Nooit maar dan ook nooit hier een bestelling plaatsen!! Echt schandalig hoe zij met hun klanten omgaan.

DROPSHIP ELLENDE!
DROPSHIP ELLENDE!
1 november een binnen- en buitenband bestelt. Krijg nu pas een berichtje dat PTT een pakketje binnenkrijgt.
Ik had de banden zelf ook in China kunnen bestellen. Vandaag bestelt morgen verstuurd? Eerder vandaag bestelt over 4 weken vanuit China verstuurd!

Svar fra Voltfiets
Heb een achterband en binnenband plus…
Heb een achterband en binnenband plus een standaard besteld op 16 november,volgens de site vandaag besteld morgen in huis ... maar u raad het al niks ontvangen waarschijnlijk ook 87 euro lichter, ik kon beter eerst de review's lezen voordat ik bestelde.
Niet bij dit bedrijf laten maken ze…
Niet bij dit bedrijf laten maken ze lichten je hoogstwaarschijnlijk op

Svar fra Voltfiets
Zondag avond besteld Maandag avond…
Zondag avond besteld Maandag avond gemonteerd bij mij op de stoep. Top service!

Svar fra Voltfiets
Je ne recommande absolument pas
Je ne recommande pas. Au début tout se passe bien, lorsque c'est payé, pas facile de les contacter. On ne respecte pas le droit de rétractation, ne croyez pas aux 30 jours de réflexion et le retour du vélo. Rien n'est proposé pour la garantie de 2 ans, elle est non transférable, c'est illégal. Plus de réponses aux mails. Une plainte est déposée au Centre Européen des Consommateurs, Voltfiets (Pays-Bas) ne répond pas à une conciliation. Plusieurs démarches ont étés effectuées, aucune n'a aboutie. Il faut entamer d'office une procédure judiciaire.

Broken promises/nonexistent customer service
Second experience (unfortunately necessary) and second disappointment. After purchasing a Fatbike that quickly deteriorated, and after many attempts to get help... I ultimately had no choice but to order the necessary parts for the bike's repair directly from their website. Order placed on October 27th (with the promise that if the order was made before 11 PM, it would be delivered the next day), and to this day, I still haven’t received anything. Worse yet, no response to any of my emails seeking information. So, my experience has only gotten worse. I can only advise against Voltfiets. The worst part is feeling completely ignored... such a lack of respect.
BESTEL #5564

Super tevreden van garantie
Ik heb 2 Engwe E26 bestelling kwamen op tijd aan en werkten perfect. Een van hen had een probleem met de batterji, en binnen een week stuurden ze me een niewe batterji zonder garantie, super service.

Svar fra Voltfiets
Eerder besteld ik ouxi v8 max bij een…
Eerder besteld ik ouxi v8 max bij een ander bedrijf en wachtte 2 maanden voor niks! Nadat ik mjin geld terug had gekregen, besteld ik bij deze winkel en ik had det de volgende dag al vinnen! Supersnelle levering en de beste prjis Bendankt!

Svar fra Voltfiets
Oplichterij ik kocht een accu houder…
Oplichterij ik kocht een accu houder van 45 euro bezorging ze reageren niet op mijn what’s app berichtjes en er staat pakket zogenaamd afgeleverd maar hij is gewoon weer terug naar hun

Got an ENGWE M20 from them
Got an ENGWE M20 from them, my experience with this store was very good, very friendly people and quick and reliable services.

erg trage verzending
Heb op 7-10-24 een bestelling geplaatst en na 2 weken krijg ik bij PostNL de melding niet fysiek aangeboden wat dit ook moge betekenen. op de site stond 1 a 2 weken dus zal als ze zo werken waarschijnlijk niet meer bij Voltfiets bestellen mijn bestel nummer is #5317. uw hebt via whatsapp laten weten dat de status gewijzigd is in wachten tot het in de winkel arriveert maar geen tijds indicatie of hoelang het nog gaat duren. Ik krijg tegenwoordig geen contact via de telefoon en ze reageren niet op whatsapp berichten. Plus na de zogenaamde week die ze in een reactie hadden gezegd zijn we al 2 maanden verder en nog steeds geen product ontvangen. Dus mensen wees gewaarschuwd voor deze site. Na 7 maanden ergens in mei 2025 eindelijk weer contact met Voltfiets gehad en ze hebben mijn geld op 99cent na terugbetaald. Wederom is het opnieuw bestellen van hetzelfde artikel een risico want de winkel zegt online dat ze op voorraad zijn maar via berichten dat ze nog niet gearriveerd zijn. Dus dit is niet echt betrouwbaar dat je na betaling ook een product geleverd krijgt. Maar gelukkig geven ze weer een teken van leven.

Svar fra Voltfiets
Denk na voor dat je wat besteld
Zeer slechte communicatie. Totaal geen update heb een bestelling geplaatst op 26 september tot op heden niks ontvangen krijg niks tot weinig reactie. Denk na voor dat je hier besteld.
Ben nu 4 weken verder nog steeds geen fiets of update als je wat je te horen krijgt zijn het standaard berichten.
Ik ben benieuwd of ik mijn fiets ooit nog krijg maar ik hoop de andere dit bespaard blijft.

Waardeloose bedrijf
Wat een waardeloos bedrijf! De verzending duurt langer dan beloofd en de klantenservice is om te huilen. Deze firma is een regelrechte schande. Ze negeren zelfs WhatsApp-berichten. Nooit meer iets kopen van Voltfiets! Ik waarschuw je, bestel van andere
websites.
-------------------------------------------
EDIT : Ze deden alles behalve snel verzenden en bedreigen met advocaten🤣🤣
Ik had de band zondag besteld, ze verzonden het pas dinsdag om 17:58 en beweren ze dat het om 9:00 verzonden is zelfs hun track&trace werkt niet. Deze bedrijf is raar heb alles gemeld bij shopify en KVK🤣

Super tevreden
Ik heb egwe ep2 pro besteld en kreeg er een grtis alarm en telefoonhounder bij cadeau! De prijs was ook het laagst op internet, erg tevreden!

Svar fra Voltfiets
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.