Fornøyd med kjøp og leveringstid, desverre var kabelen ikke tilpasset mitt behov som jeg fant ut av etter bestilling. Ingen problemer med retur av varen. God opplevelse og jeg kommer nok til å kjøpe d... Vis mer

Laderen var som forventet, men var en svært kort og mangelfull bruksanvisning. Sendte mail til Voldt med spørsmål om bruk og innstillinger. Har etter 3 uker ikke fått svar. Oppdatering, har etter n... Vis mer

Jeg opplevde først manglende respons etter å ha sendt inn returskjema flere ganger, noe som var frustrerende og ga et lite profesjonelt inntrykk. Etter litt leting fant jeg imidlertid ut at retur... Vis mer

Gode oppdateringer. God service. En ting jeg savner er å få faktura, sonn at jeg får betalt. Fakturaen er riktig nok fra Klarna Men jeg bør få denne etterhvert Føler et ansvar på å si ifra.

1. Produsent av bildeler

Specialist in EV charging cables.

4,3

Enestående

Har ikke svart på negative anmeldelser

Manglende CE merking.

Rask levering, men ladekabelen var ikke i henhold til beskrivelsen. Den manglet CE merking og hadde kun en signalkabel (0,5 mm2) mens det var beskrevet 2x0,5 i spesifikasjonen.

25. mars 2024

Kjøpte en fase 3 kabel som da ikke…

Kjøpte en fase 3 kabel som da ikke virker på min veggboks med fase 1. det virker som det er bilen som ikke tillater dette. Har forhørt meg med bilinteresseorganisasjoner der de mener dette skulle virke. Men det gjør det altså ikke hos meg. Så da må jeg bytte denne kabelen i en fase i kabel.
Fikk heller ingen veiledning/kunnskap om dette i løpet av min bestilling.

18. mars 2024

God morgen,

så synd at det ikke fungerer
og også fra vårt synspunkt burde det bare fungere

vi har prøvd å kontakte deg hele tiden.

dessverre har dette ikke lyktes til nå.
vi håper på denne måten å komme i kontakt med deg for å løse problemet

Pakken ble ikke levert

Pakken ble ikke levert, og kundeservice var ikke istand til å oppgi adresse på hentested. Ubrukelig kundeservice. Voldt tar imot betaling uten å levere, og ber kunden ordne opp sekv

26. februar 2024

God morgen,

Beklager at budet ikke kunne levere pakken.

Vi har forsøkt å kontakte deg for å finne en løsning.

Dessverre har vi ikke lykkes med dette ennå.

Jeg håper å kunne kontakte deg på denne måten.

Ladekabelen

Ladekabelen ble for stiv i kaldt vær. Kabel av dårlig kvalitet, ikke beregnet for Norske forhold.

Hei Voldt! Hvilke tilbud tenker dere på?

8. desember 2023

God morgen,

beklager at du har opplevd dette med vårt produkt.

Jeg har prøvd å kontakte deg flere ganger, men dessverre uten hell.

Jeg vil gjerne kontakte deg på denne måten for å tilby deg vår løsning.

Sto da jeg bestilte varen om at det…

Sto da jeg bestilte varen om at det skulle gå 2-3 dager før jeg fikk varen.
Det gikk 11 dager før varen ankom.
Etter 6 dager måtte jeg kjøpe en tilsvarende vare for at jeg skulle komme meg på juleferie

19. desember 2023

God morgen,

vi har prøvd å kontakte deg hele tiden,
men dessverre uten hell.

Vi vil likevel prøve å kontakte deg på denne måten for å kunne tilby deg vår løsning.