Se hva andre synes
Snelle bezorging, ook met de drukke periode's. En een zeer behulpzame helpdesk voor mocht er toch iets mis gaan. Een bedrijf waar vele anderen een voorbeeld aan kunnen nemen.
Uitstekende service. Ik kreeg de verkeerde accu, omdat bosch de nieuwe accu’s de oude nummers had gegeven, na e-mail contact werd ik ook nog pro actief gebeld om uit te leggen wat het probleem was. N... Vis mer
Accu-Machine heeft scherpe prijzen en zeer snelle verzending. Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop van een mobiele thuislader i.v.m. scherpe prijs en veel instelmogelijkheden (qua laadstroom).
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Accu-Machine.nl, de winkel voor uw gereedschap. Kies uit >800 accu's, laders en led-lampen. Alles voor een kleine en grote klus!
Kontaktopplysninger
Veldhuizen 3, 7371GM, Loene, Nederland
- info@accu-machine.nl
- accu-machine.nl
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Super snelle en nette bezorging
Super snelle en nette bezorging. Product functioneert zoals omschreven. Gewoon top!
Snelle levering + snelle reactie op…
Snelle levering + snelle reactie op mijn mail over de maandactie
Super bedrijf
Snelle bezorging, ook met de drukke periode's.
En een zeer behulpzame helpdesk voor mocht er toch iets mis gaan.
Een bedrijf waar vele anderen een voorbeeld aan kunnen nemen.
Per ongeluk besteld en wilde annuleren.
Per ongeluk besteld en wilde annuleren.
Geen probleem, gelijk geld terug
Prima service
goedkoop en goed
goedkoop en goed. Sterke batterijen die mij weer veel werkplezier geven
Laadkabel te kort
Laadkabel ontvangen. Kabel naar auto bleek net iets te kort. Dit omdat de totale lengte vermeld wordt en niet de kabellengte vanaf het kastje. krijg te horen dat er zonder originele verpakking niet geruild kan worden. Dus lag dus al in de container... Daar sta je dan, geen coulance, geen begrip. Waardeloos dus.

Svar fra Accu-Machine
Laadkabel besteld voor mn PHEV
Laadkabel besteld voor mn PHEV. Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Product voldoet aan alle mn verwachtingen!
Snel een prima accu geleverd.
Snel een prima accu geleverd.
mijn klant heeft inmiddels er nog een besteld
De prijs
De prijs, mogelijkheden van de lader en de snelheid van verzending zijn zeker een pluspint.
Deze kabel was 100 euro goedkoper dan eenzelfde bij EV-Plug. Zeker NIET kopen bij EV-Plug. De eerste kabel die ik daar gekocht had was al na 1 jaar en 3 weken stuk. De volgende kabel was dan weer na 1 jaar en 3 maanden stuk. En dan werd het een rondje ping-pong. Meer dan 15 mails gezeik over de garantie. uiteindelijk bood men 20% korting aan op de aankoop van een nieuwe kabel van 259 euro. Toen was voor mij de kous af en heb ik vriendelijk bedankt. Ook de service bij EV-Plug is zeer ondermaats. Een zekere service-medewerker die zichzelf Wingkit noemt was echt degoutant bezig met het antwoorden op mijn mails.
Ik kan alleen maar Accu-Machine.NL aanraden. Goedkoop en snel.
Positief!
Ik verkeerde (achteraf ten ontechte) in de veronderstelling dat ‘vandaag besteld, morgen in huis’ gold, maar bij deze bestelling was dit niet aan de orde. Dit werd mij netjes via (heel snel) mailverkeer door de klantenservice uitgelegd. Ik gaf te kennen mijn bestelling toch te willen annuleren, wat geen enkel probleem was. Mijn geld heb ik inmiddels teruggestort gekregen. Kortom: ondanks dat ik niets heb afgenomen, toch een hele positieve ervaring aan overgehouden.
Tevreden klant!
Producten prima en zijn snel geleverd. Na contact met de klantenservice afspraken nagekomen en alles naar tevredenheid afgehandeld.

Svar fra Accu-Machine
Snelle levering, goed product
Snelle levering, goed verpakt. En de lader doet het prima
Vrijdagmiddag tegen 17:00 besteld en…
Vrijdagmiddag tegen 17:00 besteld en zaterdag al geleverd! Prima voor elkaar. Mooie prijs ook.
Scherpe prijzen en zeer snelle verzending
Netjes en snel
Keurig en snel antwoord op m'n vraag gekregen en de vervangende batterij is uiteraard op tijd geleverd.
Goede webshop en snelle levering
Goede webshop en snelle levering
snel bezorgd werk super
Was super makkelijk te bestellen en de…
Was super makkelijk te bestellen en de volgende dag in huis, en de voordeligste van het internet
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.