Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle bezorging, ook met de drukke periode's. En een zeer behulpzame helpdesk voor mocht er toch iets mis gaan. Een bedrijf waar vele anderen een voorbeeld aan kunnen nemen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Uitstekende service. Ik kreeg de verkeerde accu, omdat bosch de nieuwe accu’s de oude nummers had gegeven, na e-mail contact werd ik ook nog pro actief gebeld om uit te leggen wat het probleem was. N... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Accu-Machine heeft scherpe prijzen en zeer snelle verzending. Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop van een mobiele thuislader i.v.m. scherpe prijs en veel instelmogelijkheden (qua laadstroom).

Informasjon om virksomheten

1. Ladestasjon for elektriske biler

Skrevet av virksomheten

Accu-Machine.nl, de winkel voor uw gereedschap. Kies uit >800 accu's, laders en led-lampen. Alles voor een kleine en grote klus!

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Super bedrijf

Snelle bezorging, ook met de drukke periode's.

En een zeer behulpzame helpdesk voor mocht er toch iets mis gaan.

Een bedrijf waar vele anderen een voorbeeld aan kunnen nemen.

9. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Laadkabel te kort

Laadkabel ontvangen. Kabel naar auto bleek net iets te kort. Dit omdat de totale lengte vermeld wordt en niet de kabellengte vanaf het kastje. krijg te horen dat er zonder originele verpakking niet geruild kan worden. Dus lag dus al in de container... Daar sta je dan, geen coulance, geen begrip. Waardeloos dus.

12. desember 2025
Logoen til Accu-Machine

Svar fra Accu-Machine

Geachte heer Mulder,

Wij willen u graag informeren , en hebben dit per mail ook met u gedaan, over het retourproces van de door ons geleverde lader.
De lader die u heeft ontvangen, heeft de lengte zoals vermeld op onze website. Zoals aangegeven kan een lader alleen worden geretourneerd binnen het 14-dagen herroepingsrecht, conform de voorwaarden op onze website. Bij het plaatsen van de bestelling gaat u akkoord met deze voorwaarden.
Daarnaast is het belangrijk dat een retourzending met de originele verpakking plaatsvindt. Dit is om beschadiging van het product te voorkomen en mogelijke discussies achteraf te vermijden.
Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en staan uiteraard klaar voor verdere vragen.

Het team Accu-Machine.nl

snel

snel, eenvoudig te bestellen en duidelijk.

13. desember 2025

De prijs

De prijs, mogelijkheden van de lader en de snelheid van verzending zijn zeker een pluspint.
Deze kabel was 100 euro goedkoper dan eenzelfde bij EV-Plug. Zeker NIET kopen bij EV-Plug. De eerste kabel die ik daar gekocht had was al na 1 jaar en 3 weken stuk. De volgende kabel was dan weer na 1 jaar en 3 maanden stuk. En dan werd het een rondje ping-pong. Meer dan 15 mails gezeik over de garantie. uiteindelijk bood men 20% korting aan op de aankoop van een nieuwe kabel van 259 euro. Toen was voor mij de kous af en heb ik vriendelijk bedankt. Ook de service bij EV-Plug is zeer ondermaats. Een zekere service-medewerker die zichzelf Wingkit noemt was echt degoutant bezig met het antwoorden op mijn mails.
Ik kan alleen maar Accu-Machine.NL aanraden. Goedkoop en snel.

18. november 2025

Positief!

Ik verkeerde (achteraf ten ontechte) in de veronderstelling dat ‘vandaag besteld, morgen in huis’ gold, maar bij deze bestelling was dit niet aan de orde. Dit werd mij netjes via (heel snel) mailverkeer door de klantenservice uitgelegd. Ik gaf te kennen mijn bestelling toch te willen annuleren, wat geen enkel probleem was. Mijn geld heb ik inmiddels teruggestort gekregen. Kortom: ondanks dat ik niets heb afgenomen, toch een hele positieve ervaring aan overgehouden.

26. oktober 2025

Tevreden klant!

Producten prima en zijn snel geleverd. Na contact met de klantenservice afspraken nagekomen en alles naar tevredenheid afgehandeld.

22. oktober 2025
Logoen til Accu-Machine

Svar fra Accu-Machine

Bedankt voor uw review. Wat jammer om te horen dat uw ervaring met onze klantenservice niet naar wens was. We vinden het vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Omdat de review anoniem is geplaatst, kunnen we uw situatie helaas niet direct achterhalen. We helpen u graag verder en lossen dit graag met u op.
Zou u contact met ons willen opnemen via info@accu-machine.nl? Dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Het team van Accu-machine.nl

Netjes en snel

Keurig en snel antwoord op m'n vraag gekregen en de vervangende batterij is uiteraard op tijd geleverd.

21. oktober 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv