Vi har fået de smukkeste gardiner herhjemme ind til soveværelset! Salgsteamet var fantastiske til at hjælpe med at guide til farver og materiale og montøren var SUPER flink og hurtig! KÆMPE anbefali... Vis mer
Se hva andre synes
Fantastisk oplevelse fra start til slut! Andreas fra Vivesti har givet os både tryghed gennem hele processen og en kanon oplevelse med det svære valg vi stod overfor med gardiner. God vejlednin... Vis mer
Selskapet har svart
Vi har fået leveret og monteret gardiner fra Vivesti, og selvom der var lidt komplikationer undervejs, er vi meget glade for det endelige resultat. Kvaliteten er virkelig god, og det hele spiller... Vis mer
Selskapet har svart
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Vi har fået de smukkeste gardiner…
KÆMPE anbefaling herfra
Fantastisk oplevelse fra start til…
Fantastisk oplevelse fra start til slut!
Andreas fra Vivesti har givet os både tryghed gennem hele processen og en kanon oplevelse med det svære valg vi stod overfor med gardiner. God vejledning, hurtige og ærlige svar.
Det samme med montør og kundeservice.
Tak for en super oplevelse hele vejen igennem, store anbefalinger herfra.

Svar fra Vivesti
Virkelig god oplevelse - fra første samtale til færdig levering
Jeg kendte ikke Vivesti i forvejen og har ingen personlig relation til virksomheden eller medarbejderne – men jeg har haft en virkelig god kundeoplevelse hele vejen igennem.
Sælgeren Andreas fulgte hurtigt op efter første kontakt, var professionel og behagelig i dialogen. Da jeg blev i tvivl om farvevalget, kom han uden tøven forbi igen med nye stofprøver – helt uden sure miner. Det gjorde en stor forskel i beslutningsprocessen.
De leverede gardiner er i topkvalitet, og man kan tydeligt mærke, at der ikke er gået på kompromis med materialer eller finish. Montøren Rasmus var utrolig grundig og omhyggelig, og alt sidder fuldstændig, som det skal. Han tilbød endda også at tage mine gamle gardiner med til udsmidning. Det hele fremstår gennemført og professionelt.
Det er første gang, jeg bruger Vivesti – men bestemt ikke sidste. Mine varmeste anbefalinger herfra.

Kæmpe anbefaling af Edith
Vi kan takke Edith for den fremragende vejledning og sparring, som gjorde at vi blev udfordret på vores oprindelig valg, som vi 100% var blevet kede af fordi det var blevet kedeligt. I stedet, på grund af Edith's formidable holistiske syn på ydre og indre rammer, fik de mest fantastiske gardiner, som giver et skønt løft og tilføjet en ny dimension til rummene. Vi får så mange komplimenter for gardiner, og vi giver dem alle videre til Edith. Spørg efter Edith, når du skal vælge dine gardiner.
Fantastisk service og resultat
Vi har haft en fantastisk oplevelse med Vivesti, og fået det smukkeste resultat. Kvaliteten lever op til prisen. Særligt Edith guidede og hjalp med at finde frem til den helt rette løsning for os, og var virkelig behagelig at have på besøg. Alle aftaler blev overholdt, og montørene var super søde og effektive. Det har alt i alt været en virkelig god oplevelse at have teamet bag Vivesti på besøg, og vores varmeste anbefalinger går til dem.

Svar fra Vivesti
Vi har fået leveret og monteret…
Kvaliteten er virkelig god, og det hele spiller perfekt i vores respektive rum. En særlig ros skal gå til Rasmus, som stod for monteringen - ekstremt detaljebevidst, professionel og med fuldt overblik fra start til slut. Man føler sig virkelig i trygge hænder.
Alt i alt en rigtig god oplevelse og en varm anbefaling herfra.

Svar fra Vivesti
Top kvalitet og god service
Vi havde Theis ude og give os den bedste vejledning i valg af gardiner, og vi har bestemt ikke fortrudt vores valg. Vi er meget tilfredse med Vivesti.
Gode materialer, gode priser og professionel hjælp til en svær beslutning.

Svar fra Vivesti
Bedste rådgivning og flotteste gardiner
Har haft den bedste oplevelse med Vivesti. Havde tre gardinvirksomheder på besøg og synes uden tvivl Edith fra Vivesti gav den bedste rådgivning, og ikke nok med det var gardinerne også klart bedst kvalitet. Efterfølgende korrespondance med Line omkring pris, montering etc. har simpelthen været så smooth med hurtige svar, og vi endte på en meget fair pris. Selvom vi valgte selv at montere var både Line og Edith meget behjælpelige med alle vores spørgsmål. Fik gardinerne efter kun to uger!!, og er så glad for det.

Svar fra Vivesti
Fantastisk oplevelse med Vivesti!
Fantastisk oplevelse med Vivesti!
Havde et rigtig godt rådgivningsmøde med Andreas, som vejledte og guidede i diverse løsninger til min lejlighed med ærlighed og gennemsigtighed. Jeg havde fået tilbud fra et andet firma, men endte med at gå med Vivesti pga. bedre rådgivning og flottere materialer, til trods for, at prisen var højere. Deadlines blev overholdt og da jeg med meget kort varsel måtte udskyde montering (på dagen), blev dette mødt med forståelse og venlighed og en ny dato blev booket med det samme.
Dygtige Cyp monterede alle gardiner med stor nøjsommelighed og grundighed og en halv time efter han var gået, ringede Andreas og fulgte op på, om alt var gået som det skulle. Virkelig fantastisk oplevelse fra start til slut og kan på det varmeste anbefale Vivesti!

Nul respekt for kunden
Mit forløb med Vivesti har været et mareridt siden maj 2025. Gardinerne var fejlbehæftede fra dag ét og har hængt på gulvet i månedsvis. Trods aftaler om afhentning, udbedring og opfølgning, er problemet aldrig løst.
Kommunikationen har været kaotisk: ingen svar, rykkere der blev ignoreret, udeblivelser og forsinkelser uden besked. Vi måtte hele tiden selv ringe og skrive for at få en status, og skriftlige bekræftelser blev konsekvent nægtet.
Selv en simpel kompensation tog over en måned at få – og kun efter massiv opfølgning.
Kort sagt: ingen planlægning, intet ansvar, nul respekt for kunden. Jeg vil aldrig handle med Vivesti igen, og jeg kan på det kraftigste fraråde dem.
Langvarigt og uacceptabelt forløb – gentagne fejl, brudte aftaler og manglende kompensation
Jeg har haft et helt uacceptabelt og langstrakt forløb med Vivesti siden maj 2025.
Gardinerne var fejlbehæftede fra dag ét og har i flere måneder hængt på gulvet. På trods af gentagne besøg, afhentning af gardiner og forsøg på udbedring, er problemet aldrig blevet løst. Samtidig har kommunikationen været uprofessionel, præget af manglende svar, gentagne rykkere og brud på aftalte tidspunkter.
Konkret har jeg oplevet:
• Udeblivelser eller store forsinkelser (6 timers forsinkelse) uden forudgående besked.
• Gentagne løfter om levering og færdiggørelse, som konsekvent ikke blev overholdt.
• At jeg gentagne gange selv måtte opsøge information for overhovedet at få en status.
• Gentagne mangler på skriftlige bekræftelser, på trods af konkrete og gentagne anmodninger.
Selv en simpel kompensationsudbetaling har krævet gentagen og massiv opfølgning fra min side.
Forløbet er uden sammenligning præget af:
• Systematisk manglende planlægning
• Manglende ansvarstagen
• Uprofessionel og mangelfuld kommunikation
• Gentagne og uacceptable misligholdelser af aftaler
Jeg kan på ingen måde anbefale Vivesti. Dette er det mest uprofessionelle serviceforløb, som jeg nogensinde har oplevet hos en virksomhed.
Professionelt og personligt forløb
Super professionel konsultation omkring forskellige løsninger og et lækkert slutresultat. God og meget personlig kundehåndtering løbende gennem hele processen (vi havde et temmeligt stort projekt med dobbeltlag igennem hel bolig). Efterfølgende dukkede nogle tilpasningsbehov op, som der hurtigt blev taget hånd om. Kan varmt anbefale.

Svar fra Vivesti
Meget tilfredse og glade for vores valg.
Vi har været meget tilfredse med den gode og saglige rådgivning fra Theis Oberg. Hele forløbet var meget professionelt og vi har følt os godt taget imod.
Stor og varm anbefaling herfra, særligt til Theis!
Super betjening af en professionel…
Super betjening af en professionel medarbejder svenskeren Danny , som kom hjem og fiksede vores plastikholder til gardinskinnen som var knækket flere steder og forkerte sat på . Tusind tak , ægte service

Svar fra Vivesti
Meget tilfreds med mit nye gardin og…
Meget tilfreds med mit nye gardin og hele processen. Meget imødekommende og tålmodig salgskonsulent og monteret med perfektion. Stor anbefaling.

Fantastisk service fra Andreas
Vi er fuldt ud tilfredse med både service og produkt. Vi kunne ikke være gladere for de gardiner vi har fået monteret og hele forløbet igennem. Andreas gjorde et fremragende førstehåndsindtryk, skabte tillid og var klar i kommunikationen fra starten af. Han mødte os med godt humør og hjalp os der hvor vi tvivlede. Helt igennem god oplevelse. Gardinerne er så smukke og vi glæder os til at bryde båndet om små 14 dage😊

Svar fra Vivesti
Fantastisk oplevelse fra start til slut! ⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Vivesti! Hele forløbet har været utrolig professionelt og imødekommende – lige fra det gratis besøg og den præcise opmåling til den hurtige levering og selve monteringen i går.
Alt gik helt perfekt, og resultatet blev endnu bedre, end jeg havde forestillet mig. Gardinerne passer spot on, og kvaliteten er virkelig flot. Et stort plus til montøren, som var både grundig, venlig og tydeligvis meget dygtig til sit arbejde.
Det er sjældent, man oplever så høj service hele vejen igennem – tak til hele teamet hos Vivesti for en super oplevelse!
Tak til Andreas fra Vivesti!
Ifm. køb af ny lejlighed skulle vi have gardiner op, hvor valget faldt på Vivesti, efter vi havde haft ude at give tilbud på projektet og vi er simpelthen så glade for at vi fulgte vores mavefornemmelse og gik med Vivesti!
Den altovervejende årsag til vores tilfredshed var sælgeren, Andreas, som gik de (mange) ekstra skridt i overført betydning for vores vedkommende!
Vi følte os forståede, modtog fantastisk service, der hele tiden var på vores præmisser og vi kan ikke anbefale ham nok!
Alverdens stjerner herfra! Andreas er fantastisk!

Gardiner fra Vivesti
D. 6. August havde vi besøg af Andreas fra Vivesti. Andreas gav os en god sparring og vi fik sammen valgt en fin løsning.
Super flot resultat
Vi har netop fået installeret nye gardiner og er yderst tilfredse med det endelige resultat. Særligt bemærkelsesværdigt var den professionelle vejledning og rådgivning, vi modtog, da vi selv havde svært ved at se hvilket produkt der var det rigtige
Resultatet overgår vores forventninger, og vi giver vores bedste anbefalinger til virksomheden for en god og effektiv proces.

Svar fra Vivesti
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.