We hebben een mooie reis gehad en alles was in de puntjes geregeld door Vivencia Travel, privé vervoer was elke keer optijd, hotels waren kleinschalig en gezellig, binnenlandse vluchten en de fe... Vis mer

Selskapet har svart
Vera nam de moeite naar onze wensen en beperkingen te luisteren. En daarna kwam ze met een voorstel dat precies aansloot. Goede informatie wat je kon verwachten en duidelijke omschrijving van de rei... Vis mer
De kleinschalige en fantastische accommodaties die in de natuur zijn gelegen spreekt ons erg aan. Weinig kleine kinderen, weinig lawaai. Het eten in die accommodaties zijn heerlijk en goed. De tripje... Vis mer
Selskapet har svart
Vivencia heeft in aanloop naar onze rondreis heel fijn met ons meegedacht. We hadden zelf wat ideeën over aanpassingen in een voorbeeldreis en na gesprekken over en weer hebben we een voorstel gekrege... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Leeuwenbrug 115A, 7411TH, Deventer, Nederland

Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Heel goed samengestelde en geplande reis, prima accommodaties.

Svar fra Vivencia Travel
Ik ben zeer tevreden over Vivencia Travel. Alles was tot in de puntjes geregeld, van de accommodaties tot de unieke activiteiten. Je merkt echt dat ze de tijd nemen om een reis op maat te maken. Het resultaat was een zorgeloze en fantastische ervaring.

Svar fra Vivencia Travel
We hadden 5 locaties verspreid over Sardinië en Corsica. Mmm…. Zeer wisselend. Er zat 1 perfect op onze vraag afgestemde locatie bij. De andere waren teleurstellend: geen ijskastje/kookgelegenheid(33*), in een slaapdorpje zonder restaurants, weinig variatie in uitstapjes mogelijkheden vaak op 45-60 min. rijden, op een kinderrijk vakantiepark was niet de vraag, hotel zonder bar en restaurant.
We moesten zelf dag van tevoren bellen dat we nog steeds onze tickets voor de overtocht niet hadden. Niet echt persoonlijk afgestemd wat wel beloofd wordt. En dan is het wel een dure reis(€250,- gemiddeld per dag voor 2 personen).
Alles bij elkaar voor ons geen reisbureau waar we nog eens zullen boeken.

Svar fra Vivencia Travel
Fantastische ervaring met het boeken van een rondreis met huurauto door Mallorca. Prachtige accomodaties en alles goed geregeld! Voorheen hebben we ook al geboekt met Vivencia naar Corsica en de Azoren

Svar fra Vivencia Travel
Vriendelijke, meedenkende mensen bij Vivencia en op zich was alles goed geregeld bij onze rondreis door Corsica! Heel veel moois gezien!! De hotels waren goed, ruime kamers, goede bedden. Het was alleen jammer dat het aller leukste en charmantste hotel geen lift had (dus met zware koffer 4 trappen op)en dat we bij 1 hotel een terras hadden op de begane grond op 4 meter afstand van een drukke doorgaande weg…
Maar verder Top!

Svar fra Vivencia Travel
We hebben wat afgereisd in ons leven en dat willen we blijven doen, ook nu we tot de midden-zeventigers behoren. Of we willen of niet en hoewel we meegaan met onze tijd, niet alles is voor ons meer even makkelijk te doen of te organiseren. En dan zijn we wat blij dat we deze pro-actieve, uiterst behulpzame, vriendelijke en professionele reisorganisatie hebben gekozen om met ons mee te denken en mee te helpen. Onze contactpersoon Luuk Elties bedanken we daar van harte voor.
Onze reis ging 3 weken naar 4 eilanden van de Azoren, een groene oase in de Atlantische Oceaan, elk met een eigen karakter, maar één in menselijke vrienden, natuurlijke schoonheid en interessante activiteiten. Vivencia bracht ons naar erg mooie en gunstig gelegen stedelijke en rurale onderkomens, regelde vluchten, transfers en auto’s zodat we geen gedoe met die rompslomp hadden. Ontspanning, dat bracht het ons en een heel tevreden terugblik.

Svar fra Vivencia Travel
Onze reis naar Corsica was in één woord Splendide !
Tot in de puntjes geregeld door Sanne en dit eiland heet met recht île de beauté.
Fam Menting

Svar fra Vivencia Travel
De rondreis in de Peloponnesos was top. De vlucht, huurauto en locaties waren allemaal goed geregeld. Ik kan zo'n reis aan iedereen aanbevelen.

Svar fra Vivencia Travel
Na overleg wat onze wensen waren inzake overnachting locaties en te rijden route naar volle tevredenheid geregeld.

Svar fra Vivencia Travel
Vera heeft goed geluisterd naar onze wensen en die vertaald naar een mooie reis met verschillende verblijven.
Het was geen moeite om wat aanpassingen te doen voordat onze reis perfect was.

Svar fra Vivencia Travel
Goed voorbereidde reis. Mooie accomodaties. Goede uitleg over de reis, ferry en routes. Veel toeristische informatie.

Svar fra Vivencia Travel
Super fijne hotels, op mooie plekken, prachtige routes, het was in een woord fantastisch!

Svar fra Vivencia Travel
Een mooie rondreis Zuid-Italie gemaakt met sfeervolle en afwisselende accomodaties.
Bij vragen over bv een bedrag op een voucher wat ons niet bekend was ( one way kosten auto) kreeg je direct bij navraag een reactie en keurige service (declaratie van de kosten). Luuk is persoonlijk, zeer toegankelijk en goed en snel bereikbaar wat maakt dat hij je volledig ontzorgt. Dat draagt zeker bij aan een fijne vakantie ervaring.

Svar fra Vivencia Travel
Alles was erg goed georganiseerd en voorzien van duidelijke informatie. Daardoor werd de vakantie zorgeloos in dat opzicht en dat is precies waarvoor vakantie bedoeld is.

Svar fra Vivencia Travel
Corsica is een prachtig eiland met een adembenemende natuur. De reis was uitstekend georganiseerd, met mooie locaties. Er was veel afwisseling tussen natuur, cultuur en ontspanning.
Een geweldige reis die wij zeker kunnen aanbevelen.

Svar fra Vivencia Travel
We zijn perfect geholpen, met deskundig advies, een persoonlijke benadering en heel snelle (re)acties, ook tijdens de reis toen de vliegmaatschappij de terugvlucht annuleerde. Het was een fantastische reis, op elk van de 5 bestemmingen precies goed aantal dagen, hele mooie hotels met goede service en zeer gastvrij personeel. We komen zeker terug om een volgende reis te boeken!

Svar fra Vivencia Travel
Er is goed geluisterd naar onze wensen. Alle accommodaties waren goed. Autohuur op alle locaties ook prima geregeld. Vooraf uitgebreide informatie over de Azoren ontvangen. Zonder zorgen van de Azoren reis kunnen genieten.

Svar fra Vivencia Travel
15 dagen Corsica. Een fantastische reis.
In de voorbereiding goed contact gehad met Anne( en haar collega's). Er werd goed geluisterd naar onze wensen. En de reis werd op onze wensen afgestemd. Ja, Vivencia is iets duurder dan andere organisaties maar je krijgt er ook veel voor terug.
Tijdens de reis bleek dat alles tot in de puntjes geregeld was!
En Anne heeft zelfs nog tickets voor een concert kunnen regelen!.
De hotels waren allemaal erg goed en leuk. Duidelijk de betere hotels. Hotels met een prachtig uitzicht, vaak met een heerlijk restaurant. En natuurlijk gelegen op mooie locaties.
Het boekje met ideeën voor de reis werd ook zeer gewaardeerd. Zo kon je makkelijk tickets kopen of plattegronden downloaden. Dank je wel hiervoor!
Kortom: we zijn erg blij met Vivencia en zullen zeker vaker boeken.

Svar fra Vivencia Travel
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.