Väldigt nöjd med reparationen av våran värmepump samt bemötandet. Offerten var tydlig och blev t.o.m billigare än vi trodde. Trevliga tekniker som utförde arbetet och gjorde det där lilla extra s... Vis mer
Se hva andre synes
Be Aware of this company. They will do everything to sell product but then you are trapped. I had lot of issues while installing NIBE Air to water heat pump for which I am but stressed. Unfortunately... Vis mer
Selskapet har svart
Mycket bra service och bra slut resultat. Lite strul mellan säljaren och de som skulle installera annars hade de fått 5/5. Men om man är hemma vid installation som man bör så löser de snabbt och enk... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Vi värmer Sverige hjälper dig med allt ifrån inköp till montering och service av olika typer av värmepumpar. Utöver detta har vi även rörmokare, elektriker m.m. som kan hjälpa dig även vid andra projekt. Vår personal är alltid utbildade och kunniga inom...
Kontaktopplysninger
Västbergavägen 43, 126 30, Hägersten, Sverige
- vivarmer.se
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Varning för Vi värmer Sverige
Varning för Vi värmer Sverige. Installerade en ny bergvärmepump i vårt hus utan att tänka och testa om anläggningen fungerar. När det sedan blir iskall vinter 2021 har vi 15 grader i huset. En tekniker kommer till sist efter flera veckors väntan och blir förvånad över att man inte installerat en sedvanlig cirkulationspump vilket är felet och standard för denna typ av installation. Teknikern lämnar för att beställa detta. Företaget skickar däremot direkt en faktura för att de upptäckt sitt eget installationsfel. Endast VD får man prata med detta om som är kolerisk och skäller ut oss. Detta företag är mycket snabba på att fakturera och mycket dåliga på installationer och ansvarstagande. Varning!
Anlita inte detta företag!
Gjorde en installation hos oss som inte blev fackmannamässigt utfört.
De åtgärdade felet de hade gjort men jag får sedan en faktura på det jobbet. Jag mailar att jag inte tänker betala den fakturan för att det va deras fel. Därefter är det helt tyst från deras sida. OBS Anlita inte detta företag!
Det fräckaste företaget jag nånsin…
Det fräckaste företaget jag nånsin varit i kontakt med. Köpte ett hus år 2018. På sommaren 2020 får jag plötsligt en räkning på en påstådd utförd service av min elvärmepump. Enligt förra husägaren hade de kontaktat honom 2019 då han informerat att där nu bor en ny familj. Trots detta skickar de en faktura på en påstådd service som jag aldrig beställt och definitivt aldrig mottagit. Efter många email så gav de till slut upp, men det krävdes att jag bestämt bestred fakturan och informerade om att jag kommer att polisanmäla dem ifall de inte krediterar fakturan. Den påstådda servicen skulle ha blivit utförd under påskveckan (då vi var bortresta).
Ekonomiansvarig på företaget skrev såhär: "Tidigare ägaren XX hade serviceavtal med oss. I maj 2019 var vi ute men fick ingen kontakt. I våras var vår tekniker XX inbokad hos er. Det går ut mail och sms och får vi ingen avbokning åker teknikern ut. Jag har kollat hans körjournal och han har stått parkerad på XXvägen XX den 6/4 kl 9,24 fram till 10,07. Han har även fyllt i ett serviceprotokoll. Så har svårt att se att han inte varit hos er. Kan det ha varit så att någon av era barn har varit hemma och öppnat för honom? Jag kommer även att maila dig serviceprotokollet. Vill du kan jag även dra ut från hans elektroniska körjournal. Kan bara beklaga att tidigare ägaren inte sagt upp avtalet, Ni har fått betala 1538 kr då han hade avtal med oss. En vanlig service kostar 2281 kr. Jag plockar bort det serviceavtal som ligger på er hos oss om ni önskar det".
Jag vill bara påpeka att jag aldrig mottagit ett enda sms eller mail före jag fick fakturan i fråga. Helt bisarrt att företaget förväntar sig att man ska betala en (aldrig utförd) service som ingår i ett avtal som en annan person ingått!! VARNING!
Oprofessionellt bemötande!
Vill ge en stor varning för att anlita detta företag! Som flera före mig skrivit är de trevliga och tillmötesgående TILLS något oförutsett inträffar. Då skiter de högaktningsfullt i alla möjliga konsumentregler och tvingande lagar samt skickar påminnelser på fakturor som är tvistiga. Extremt oprofessionellt!
Välj inte detta företag
Välj inte detta företag! De kunde inte ange datum för leverans och instsllation och ville inte lämna fastpris för en ombyggnad som de påstod vi var tvungna att göra. Det företag vi anlitade Energipartner AB löste problemet utan ombyggnad, lämnade fast pris och installerade inom 14 dgr
värsta företag någonsin
Det västa företag jag någonsin har varit i kontakt med.
De är
Snabba, trevliga när man ringer eller mailar för att få hjälp.
När det kommer till att något är problem
med installationen så ignorerar de oss. Vi skickade en massa mail och ringde dem vääääldigt många gånger och blev totalt ignorerade. Det känns som personalen är piskade för de är trevliga och refererar till deras VD för att kontakta oss. VDn är initialt trevlig men tills problem dyker upp.
Jag rekommenderar verkligen inte dessa. OM det blir problem så kommer de inte hjälpa er. Ha allt per mail som
Underlag ifall det blir en rättslig process.
Om nu kollar på tidigare omdöme så ser ni att detta är ett mönster som de håller på med.
Så glad att slippa dem.
Kan absolut inte rekommendera Vi Värmer …
Kan absolut inte rekommendera Vi Värmer Sverige! Fick en ny bergvärmepump installerad men utan kontroll och utan finjustering som ledde till att den nya maskinen fungerade inte och huset blev iskallt (13 grader). Fick bara dumma svar och det verkade så att ingen känner sig ansvarig. Ett par dager senare fick vi en spolning av systemet och teknikern lämnade rummet helt smutsig. Var helt chockad när vi såg detta, skrev ett mejl men fick såklart ingen ursäkt. Dessutom fick vi en onödig pump till installerad utan kostnadsförslag. När vi försökte kontaktar de reagerade de inte alls och har helt slutat svara på mail. det verkar som ett mönster, såg tidigare inlägg från kunder som har upplevt nästan samma sak.
Mycket bra service och bra slut …
Men om man är hemma vid installation som man bör så löser de snabbt och enkelt eventuella problem.
Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.