Detta är en urstark 5/5 vi snackar. Den underbart härliga Frank som är norrlänning i exil var noggrann, tydlig och modern! Att kunna skicka lite filmat material från sin iPhone till hantverkaren... Vis mer
Se hva andre synes
Jag fick kontakt med Frank via Offerta.se. Snabbt svar, lättillgänglig för att svara på alla mina frågor o proffsig. Han hjälpte mig med att koppla in vatten från bergvärmepump till diskbänk i mi... Vis mer
Selskapet har svart
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Rörmokare som vill kundens bästa. Med god service och kunskap så behåller vi våra kunder genom åren!
Kontaktopplysninger
Romelanda, Sverige
- 0701907761
- Frank.isaksson@blaror.nu
- blaror.nu
Detta är en urstark 5/5 vi snackar.
Detta är en urstark 5/5 vi snackar.
Att kunna skicka lite filmat material från sin iPhone till hantverkaren som omedelbart greppade allt som behövdes utföras, det växer inte på träd!
Smidig kommunikation, enkel att ha och göra med samt väldigt flexibel. Kan inget annat önska!
Trevlig duktig och snabb
Trevlig duktig och snabb, kunde inte be om mer

Mycket bra!
Bra kontakt innan jobbet. Snabbt, smidigt och proffsigt utfört.

Otroligt nöjd!
Han hjälpte mig med att koppla in vatten från bergvärmepump till diskbänk i mitt ”minibageri” och jag är så glad att jag nu har fungerande vatten!
Otroligt trevlig kille, rekomenderar honom varmt och kommer anlita honom igen om det behövs i framtiden!

Svar fra Blårör Sverige AB
En magiker på rörläggeriet.
En magiker på rörläggeriet, många års erfarenhet och väldigt effektiv och bra på framförhållning o planering. Rekommenderas starkt!

Svar fra Blårör Sverige AB
Vi anlitar alltid Frank och Blårör.
Vi anlitar alltid Frank och Blårör till våra arbeten med badrum m.m Alla kunder uppskattar hans snabbhet och service. Aldrig någon som klagat på hans jobb. 100% utfört. Ett välsmort samarbete mellan honom kunden och oss.
// Öhrlings Måleri AB
Franks Blårör var grymma
Franks Blårör var grymma, hjälpte till att inreda två badrum, flexibelt, snyggt och precis så som vi ville ha det! Rekommenderar starkt
Rekommenderas
Riktigt bra, kommunikativ, trevlig och väl utfört arbete! Kan definitivt rekommendera Blårör och Frank.
Very professional work
Very professional work, as good as always!
Mycket nöjd
Duktig trevlig flexibel snabb. Mycket nöjd
Fem av fem
Snabb, effektiv och trevlig!
Rekommenderas
Bra och trevlig
Trevlig, kom på utsatt tid, gjorde jobbet snabbt,bra o snyggt.

Svar fra Blårör Sverige AB
Bra kund respons och bra…
Bra kund respons och bra problemlösning, kan starkt rekommendera.

Svar fra Blårör Sverige AB
Snabb och professionell hjälp när våran…
Snabb och professionell hjälp när våran djupborrade brunnspump akut gick sönder.
Hade bra samarbete med elektrikern som han även han kontaktade och ordnade

Svar fra Blårör Sverige AB
Snabbt och bra utfört jobb
Snabbt och bra utfört jobb. Han var väldigt nogrann och trevlig. Kan varmt rekommendera Blårör

Kommer anlita igen
Frank monterade in nya radiatorer, gick väldigt snabbt från första samtal tills jobbet var gjort! 5/5 stjärnor klockren!

Svar fra Blårör Sverige AB
Vi anlitade honom för vår…badrumsrenovering
Vi anlitade honom för vår badrumsrenovering och kunde inte vara mer nöjda. Alltid i tid, arbetade noggrant och professionellt, och dessutom till ett rimligt pris. Väldigt trevlig att ha att göra med – kan varmt rekommendera till andra.

Nöjd
Trevligt kille som dessutom är väldigt noggrann.
Känns väldigt proffsig . Mycket nöjd.. kan verkligen rekommendera Frank.

Snabb och bra service!
Snabb och bra service!! Rekommenderar Frank som rörmokare

Trevlig
Trevlig, snabb och inge konstigheter helt enkelt.

Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.