Vivacosta Anmeldelser 12

4,4

1. Eiendomsmegler

Welcome to VivaCosta.es An exceptional service and knowledge representing high quality properties in the Costa Blanca, featuring a wide selection of real estate through a leading network. Personalized service, from finding a location until key delivery, we represent promotors and builders with experience and highly qualified reputation. Make your dreams come true, let us guide you during this journey, contact us ! Committed to customer satisfaction and personalized service. We will be glad to assist you in English, Spanish, French, Dutch or German.

4,4

Enestående

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

j'ai acheté une villa avec la société…

j'ai acheté une villa avec la société Vivacosta, André est un grand professionnel
toujours à l'écoute,il m'a accompagné dans toutes mes démarches,très important pour l'achat d'un bien en Espagne
vous pouvez contacter André pour vis Futur achats les yeux fermés
Daniel

26. mai 2025

André ist ein toller Makler

André ist ein toller Makler, bei ihm ist man bestens aufgehoben und man kann größtes Vertrauen haben. Er vertuscht keine Mängel a n der zu besichtigenden Immobilie und geht voll auf die Wünsche der Kunden ein. Nach Abschluss des Kaufvertrages kümmert er sich weiterhin um die neuen Käufer und hilft, wenn man nicht gleich zurecht kommt. Wenn man keine Pleite beim Suchen einer Immobilie erleben will , sollte man sich nur an André wenden

30. mai 2025

Vielen Dank, Birgid, für deine netten Worte

Deze makelaar is echt top!

Deze makelaar is echt top!! Hij heeft ons begeleid op een heel fijne manier. Hij neemt alle tijd voor je zonder verplichtingen. Wij hebben er een heel fijn appartement aan overgehouden in Punta Prima! Dorothé en Gerard

21. desember 2025

Dorothé en Gerhard,
Hartelijk dank, ik stel het echt op prijs

Fijne makelaar

Zeer professionele en betrouwbare begeleidingMijn ervaring met Andre tijdens de aankoop van mijn appartement in Finestrat is buitengewoon positief. Naast zijn deskundige begeleiding toonde hij grote flexibiliteit en betrokkenheid toen ik wegens omstandigheden niet naar Spanje kon komen. Hij heeft ter plaatse veel zaken voor mij opgelost en geregeld. Een zeer professionele makelaar die afspraken nakomt en net dat beetje extra service biedt.

20. juni 2025

Hoi Dennis,
Hartelijk dank voor je recensie, k waardeer het enorm

Really helpful and knowledgeable

Really helpful and knowledgeable. Took the time to understand the property and location we are looking for. Highly recommended.

2. mai 2026

Svar fra Vivacosta

Thank you Kevin for thew review

André es un agente inmobiliario muy…

André es un agente inmobiliario muy competente, que sabe lo que hace y se centra en el servicio al cliente. Mi experiencia con él ha sido muy positiva.

15. april 2026

Svar fra Vivacosta

Gracias M R por tus parlabas :)

Een aangename ontmoeting met André

Een aangename ontmoeting met André!
Aan te raden voor iedereen die weg wilt uit NL of Belgie om in de Costa Blanca een nieuw leven te starten..

18. mai 2026

Hoi Luc,
Hartelijk dank voor je recensie.
Ik waardeer het enorm.

Mister Zuverlässig in allen Bereichen

André von Vivacosta spricht viele Sprachen und ist sehr kompetent. Ich habe selten einen zuverlässigeren Makler kennengelernt als ihn. Auf ihn ist zu 100% Verlass. Auch nach seiner getanen Arbeit kümmert er sich noch um die Belange seiner Kunden. Sehr zu empfehlen. Egal ob eine kleine Wohnung gekauft wird oder eine Villa, für ihn sind alle Kunden gleich. Wirklich sehr zu empfehlen!!!

9. mars 2026

Hallo Sabastian,
vielen Dank für die Bewertung.
Das weiß ich wirklich zu schätzen.

Andre heeft ons heel goed geholpen bij de…

Andre heeft ons heel goed geholpen bij de aankoop van ons huidige huis en de verkoop van ons vorige huis in Finestrat.

1. august 2025

Hoi Maurice,
Hartelijk dank voor je recensie.
Ik waardeer het enorm.

Fab experience

Excepcional client care, from day one they took the time to really understand our needs. They are súper eficiente, focused and do not waste your time with properties that don’t fit.

12. februar 2026