Vitamines Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Onlangs producten besteld, DHL heeft ze in ieder geval niet bij ons bezorgd. Zonder discussie kreeg ik nieuwe producten aangeleverd. Dat iets niet goed gaat is vervelend MAAR het gaat over de oplossin... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Pakket beschadigd, vitamines.com is onbereikbaar, reageert niet op e-mails, telefonisch ook niet bereikbaar. Ben al weken bezig met deze ellende. Een geluk…. Ik heb besteld met Klarna dus zij gaan nu... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De boom mutivitamines vallen bij mijn zoon goed in de smaak. Zelf gebruik ik het collegeen poeder van beauty blend nu 2 weken en kan nog niet veel zeggen erover maar super makkelijk in gebruik elke da... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Trening og ernæring
  2. Kosttilskuddsbutikk

Skrevet av virksomheten

Wij zijn Vitamines.com. Een plek waar gezondheid simpel wordt. Geen hypes. Geen overdreven claims. Alleen supplementen die passen binnen wat écht bewezen is. Daarom kiezen wij bewust voor producten die voldoen aan de richtlijnen van de Keuringsraad en EFSA. Zodat je zeker weet dat wat je neemt, ook klopt. Wat je van ons kunt verwachten: 🔹 Bewezen formules – producten die voldoen aan EFSA- en Keuringsraadrichtlijnen 🔹 Europese productie – gemaakt volgens strenge kwaliteitsstandaarden 🔹 Snelle levering – vandaag besteld, vaak morgen in huis 🔹 Scherpe prijzen – premium kwaliteit zonder onnodige marges Waarom we Vitamines.com begonnen? Omdat we vonden dat de supplementenmarkt te vaak draait om marketing in plaats van inhoud. Wij geloven dat goede supplementen transparant, betrouwbaar en betaalbaar moeten zijn. Of je nu werkt aan: – je dagelijkse gezondheid – meer energie en focus – herstel na het sporten – of simpelweg een sterke basis Bij Vitamines.com vind je producten waar je op kunt vertrouwen.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

41 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Duidelijke site, mooie korting en snelle levering! Vaker besteld en heel tevreden.

16. november 2025

Svar fra Vitamines

Wat een leuk bericht. Dankjewel hier doen we het voor.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nooit producten hier bestellen!! Ondeugdelijk product!!

Nooit producten hier bestellen!!! Je krijgt een ondeugdelijk product geleverd waarvoor je betaald hebt. Het is je geld niet waard!!

Ik werd door Support team van Vitamines op de hoogte gesteld dat de Boom Greens niet in grote verpakkingen op voorraad zou zijn. En om dit probleem z.s.m. te kunnen oplossen kan men als alternatief
6x 100 gram pouches aanbieden en toesturen én zoals eerder beloofd ook een cadeau vanwege te late levering.

Vandaag kreeg ik netjes mijn bestelling toegestuurd, weliswaar een aantal dagen later dan verwacht. Bij controle heb ik het cadeau nooit mogen ontvangen. Daarnaast werd de 6x 100 gram pouches gewisseld in 2x 270 gram ( originele verpakking en hoeveelheid welk ik oorspronkelijk besteld heb). Prima allemaal, maar tot mijn grote verbazing heeft men mij een ondeugdelijk product gestuurd, lees goed; een product wat GEOPEND/GEBRUIKT is!! Dit kan niet waar zijn zou je denken; een groot bedrijf zoals Vitamines zal hierdoor een slechte reputatie krijgen;

1) slechte communicatie naar de klant toe over het aantal geleverde product.
2) ondeugdelijk product toegsturen - je betaalt voor een product wat al voor de helft gebruikt is en toesturen aan de klant, dat kan een klant toch niet accepteren?

Eindconclusie: NOOIT JE BESTELLING HIER PLAATSEN- JE KRIJGT EEN GEBRUIKTE PRODUCTEN TOEGESTUURD!!!!!!

17. november 2025

Hi!
Wat ontzettend vervelend om te lezen dit is absoluut niet zoals het hoort en ook zeker niet wat je van ons mag verwachten.

We hebben intern direct een onderzoek gestart om uit te zoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren.
Wil je een mail sturen naar onze klantenservice
met je ordernummer? Dan lossen we dit meteen voor je op en zorgen we dat je alsnog ontvangt waar je recht op hebt.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak.

Collageen poeder van Herbolist besteld

Collageen poeder van Herbolist besteld. Zat geen maatschepje bij. Gemaild of ze me er alsnog een konden toesturen. “Gebruik maar een theelepel” was de reactie. Waardeloze service. Een levering hoort compleet te zijn en zo niet stuur je iets na en reageer je niet zo.

12. november 2025

Hi!

We nemen contact met je op om dit op te lossen!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

In het begin werd ik op de hoogte…

In het begin werd ik op de hoogte gehouden dat het langer zou duren ivm cyber aanbieding. Vandaag gemaild helemaal niets gehoord! Ik hoop dat het goed komt. Als ik de reviews lees zou het goed moeten komen.

4. november 2025

Svar fra Vitamines

Hi Ester, heb je inmiddels iets vernomen van mijn collega van de klantenservice? Door de cyber month is het drukker bij onze klantenservice dan gebruikelijk.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Levering ging niet helemaal goed

Levering ging niet helemaal goed, maar ben super goed en fijn geholpen door de klantenservice. Jabar reageerde snel en adequaat.

9. oktober 2025

Svar fra Vitamines

Fijn dat het is opgelost!

Bestelling niet bezorgd door DHL

Na een niet geleverde bestelling door DHL uiteindelijk goed geholpen door Jabar van Support Team.
Fijn om te weten dat het toch wel goed komt.
Bedankt!

3. oktober 2025

Svar fra Vitamines

Bedankt voor je review en fijn dat het helemaal is goedgekomen!

Ein endloser Pfad von Werbung

Mit einer Überschrift die verlockend wirkt. Eine Geschichte die Interessen weckt, so fängt es an. Die Einleitung wird so derart lang hingezogen das der Leser eigentlich nur am scrollen ist. Die Blöcke sind getrennt von wirren Werbeeinblendungen. Kein System,da die Geschichte mal zwei Sätze hat, dann die unsinnige Werbung, mal 5 oder acht Sätze hintereinander...dann wieder Werbung. Personen im öffentlichen Leben werden gezeigt mit einer weiteren Locküberschrift. Zum "Abbiegen" gedacht. Weg von der eigentlichen Storie, da die nächste schon bereit ist.
Endlich kommt die Geschichte langsam in Gang, so glaubt man. Bis jetzt hat der Leser mind. 50 werbepics gesehen und hat das Gefühl schlichtweg aufs Glatteis geführt worden zu sein. Jetzt könnte man merken das es reine Verschwendung der eigenen Zeit gewesen ist. Die Verfasser glauben das bei dieser Art der Unterhaltung eine Ausreichende Menge Leser versehentlich auf son Werbeblock klickt, und es wird dadurch Geld verdient. Das sind eh nur Zombies die nur auf News und Stories aus sind, die man schnell lesen kann während man wartet bis der Cafe endlich zubereitet ist, so könnten deren Ansichten sein. Und die versehentliche Klicks werden auch Garantiert stattfinden.

Der Verfasser ist im Grunde nur stier aufs Geld. Ohne Niveau und ohne Qualität. Einzig sein Lebensstiel ist auf hohem Niveau und sesshaft in nobler Adresse. Die Qualität steht wohl in der Garage in Form eines Sport-Autos. Bereit für noch mehr.....

13. september 2025

Svar fra Vitamines

Waar kunnen we je mee helpen?

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Nadat ik mijn eerste bestellingen nooit…

Nadat ik mijn eerste bestellingen nooit heb gekregen,hebben ze het keurig opgelost door het nog een keer toe te sturen.
En deze kwam wel binnen.

20. august 2025

Svar fra Vitamines

Bedankt voor je review en fijn dat het is opgelost!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fijne producten tegen goede prijzen

Fijne producten tegen goede prijzen. Service is ook top.

26. august 2025

Svar fra Vitamines

Ahh Dankjewel! We zijn er ook heel blij mee dat je zo tevreden bent. We blijven doorbouwen.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Goede prijzen en snelle levering

Goede prijzen en snelle levering! Heb de herbolist collageen en vanille eiwitpoeder besteld.

3. august 2025

Yes dankjewel. Daar doen we het voor ❤️

Super tevreden

Super tevreden,
Er ging bij de post iets mis met de verzending en nadat ik contact opnam met de klantenservice werd er gelijk een nieuwe verzonden die im de volgende dag in huis had
Heel vriendelijk en netjes.

19. august 2025

Svar fra Vitamines

Hee Annette, wat mega leuk dat je dit stuurt en sorry dat het de eerste keer is mis gegaan. We doen ons best 🥰

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Gereageerd op een advertentie van 2 +1…

Gereageerd op een advertentie van 2 +1 gratis. Was een fout volgens de leverancier en wilde niet leveren. Kreeg er dus maar 2 opgestuurd. Dit was eens maar niet weer.

7. august 2025

Svar fra Vitamines

Sorry dat de advertentie verkeerd is gecommuniceerd. We hebben soms wel eens last van third party advertenties die aanbiedingen live hebben staan zonder dat wij nog voorraad hebben. Excuus. We zijn in die zin ook nog een nieuwe speler en hebben nog niet alles onder controle helaas.

Teleurstellend

Op 25 juli een bestelling geplaatst..
ik had al geen orderbevestiging ontvangen (28 juli) maar deze kreeg ik gelukkig alsnog nagestuurd nadat ik contact had opgenomen met de klantenservice, en gaf de medewerker aan dat het al was ingepakt en zsm werd verstuurd. Nu kreeg ik vandaag (1-8) een mailtje dat mijn bestelling vandaag pas is ingepakt en word verstuurd.
Kreeg ik nog een mailtje met daarin dat mijn bestelling bezorgd is. Wat raar is want dat was niet mijn bestelling maar van iemand anders. Beetje slordig dit. Ik hoop dat ik voor woensdag 6-8 mijn pakket alsnog ontvang aangezien ik 3 weken op vakantie ben en dus geen mogelijkheid heb om het pakket te ontvangen of op te halen bij een pakketpunt. Voor mij is dit wel echt de laatste keer dat ik hier iets bestel. Een week later en nog geen pakket is toch wel heel bijzonder.

25. juli 2025

Svar fra Vitamines

Het spijt ons heel erg. De website lag er die dag uit. Dus dat is echt zoooo zonde. We moesten alle orders met de hand inkloppen. Echt we zorgen dat dit niet meer gebeurd.

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv