Vintage Cuisine Poland Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Produkty, puszki w kolorze czarnym i czerwonym, które zamówiłam są nie dość, że praktyczne to jeszcze ładnie wykonane. Miałam małą „nie miłą przygodę”, ale szybka reakcja ze strony sklepu zrekompe... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wybrałam tę firmę, gdyż ta firma oferuje akcesoria kuchenne retro i w dodatku w kolorze miętowym. Uwielbiam styl retro i kocham miętowy kolor. W dodatku dostawa jest niesamowicie szybka i mogę płacić... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Lubię Państwa produkty - pasują do mnie i mojego domu. Są bardzo dobrej jakości, nowoczesne a jedocześnie maja design vintage. Pociągające połączenie - design nawiązujący do lat sześćdziesiątych i now... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Hvitevareforretning

Skrevet av virksomheten

Vintage Cuisine to firma zajmująca się produkcją drobnego sprzętu AGD w estetyce retro. Od lat specjalizujemy się w wytwarzaniu stylowych i funkcjonalnych produktów, które idealnie wkomponują się w każde wnętrze. W kolekcji Vintage Cuisine znajdziesz produkty w kolorach: kremowym, miętowym, czerwonym i czarnym. Każdy z tych kolorów idealnie pasuje do różnorodnych stylów wnętrz dodając im nutki elegancji. Od wielu lat staramy się tworzyć produkty najwyższej jakości, stale pracując nad ich udoskonalaniem. Jeśli szukasz sposobu na stworzenie niepowtarzalnego stylu, nasze produkty są idealnym rozwiązaniem. Zapraszamy do przeglądania pełnej kolekcji. Niech żyje retro!

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

33 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

ładna puszka

Otrzymałam ładna rzecz (puszkę). Dość szybka obsługa.

26. februar 2026

Dzień dobry,
dziękujemy za pozostawienie opinii! Niezmiernie nas cieszy, że otrzymany produkt spełnił Pani oczekiwania estetyczne, a realizacja zamówienia przebiegła sprawnie. Będzie nam bardzo miło gościć Panią ponownie.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jestem bardzo zadowolona z zakupu

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Produkt w pełni spełnia moje oczekiwania-garnki solidnie wykonane, zgodne z opisem i warte swojej ceny. Realizacja zamówienia przebiegła sprawnie i szybko przy bezproblemowym kontakcie z sprzedawcą. Na pewnym etapie pojawił się problem, który rozwiązany został pomyślnie i szybko .

24. februar 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Polecam serdecznie

Polecam serdecznie . Szybką dostawą , profesjonalna obsługa . Dziękuję za szybką i pozytywną transakcję. Polecam !!!!

17. februar 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra Vintage Cuisine Poland

Pani Marzeno, ogromnie dziękujemy za taką dawkę pozytywnej energii! ☀️ Cieszymy się, że nasze tempo dostawy i podejście do obsługi spotkały się z Pani uznaniem. Takie polecenia dają nam mnóstwo motywacji do działania.

Do zobaczenia przy kolejnych zakupach!
Zespół Vintage Cuisine

Super

Super. Wszystko jest ok.

29. januar 2026

Svar fra Vintage Cuisine Poland

Dziękujemy za podzielenie się z nami opinią! Zawsze miło nam wiedzieć, że nasza praca przynosi pozytywne efekty. Życzymy dużo radości z użytkowania i zapraszamy do nas częściej!

Piękny design

Piękny design , pojemność idealna dla 1-2 osób , świetna cena i rabat dla nowego Klienta. Myślę że to początek moich sukcesywnych zakupów bo te sprzęty są funkcjonalne a ich wygląd bardzo mi się podoba

28. januar 2026

Dzień dobry,
aż nam się milej zrobiło na sercach po przeczytaniu Pani opinii! To dla nas największa nagroda, gdy klient docenia nie tylko funkcjonalność, ale i serce, które wkładamy w design naszych sprzętów. Obiecujemy, że każda kolejna paczka będzie przygotowana z taką samą starannością.
Do usłyszenia!

Sklep godny zaufania…

Wszystko w tym sklepie jest na najwyższym poziomie.

28. oktober 2025

Dzień dobry,
Cieszymy się, że mogliśmy sprostać Pani oczekiwaniom!

Dziękujemy za docenienie naszego sklepu i zaufanie, jakim nas Pani obdarzyła. Dołożymy wszelkich starań, by poziom naszych usług zawsze był na wysokim poziomie :)

Wszystkiego dobrego. Zapraszamy ponownie!

Sprzet kuchenny

Szybka wysyłka, sprzęt godny polecenia z ładnym designem.

27. september 2025

Dzień dobry,
bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jesteśmy godni polecenia!

Polecam:)

Bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym. Szybka, dobrze zabezpieczona przesyłka. Czajnik super jakości, fantastyczny design.
Polecam:)

29. august 2025

Dzień dobry,
bardzo dziękujemy za motywującą opinię! Mamy nadzieję, że czajnik będzie Pani służył ❤️

Vurdert til 5 av 5 stjerner

To moje kolejne zamówienie i kolejny…

To moje kolejne zamówienie i kolejny raz jestem zachwycona ❤️ świetne sprzęty do tego pięknie wyglądają

29. august 2025

Dzień dobry,
Bardzo dziękujemy za zaufanie, którym obdarzyła nas Pani ponownie.
Cieszymy się, że nasze sprzęty spełniają Pani oczekiwania! Życzymy wszystkiego dobrego ❤️

Dziękuję za super produkty

Dziękuję za super produkty, zawsze szybką dostawę i dobre ceny.
Życzę firmie powodzenia.
Maria A.

30. juli 2025

Svar fra Vintage Cuisine Poland

Dziękujemy serdecznie, Pani Mario, za tak miłe słowa!

Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych produktów, szybkości dostawy i cen. Opinie takie jak Pani są dla nas niezwykle cenne i motywują nas do ciągłego doskonalenia.

Życzymy Pani wszystkiego dobrego i zapraszamy ponownie!

Czajnik mikser

Piękny design i bardzo dobre wykonanie.

Dzień dobry,
bardzo dziękujemy za pozytywną opinię :) Mamy nadzieję, że produkt będzie służył!

Czajnik

Czajnik spełnił moje oczekiwania

Dzień dobry,
bardzo dziękujemy za pozytywną opinię :)

Znakomite sprzęty małego AGD

Znakomite sprzęty małego AGD, szybka dostawa, zakup z rabatem od T-mobile:))

Dzień dobry,
Bardzo dziękujemy za podzielenie się z nami opinią! Mamy nadzieję, że zamówiony sprzęt będzie Pani służył :)

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Wyroby które kupiłam są bardzo…

Wyroby które kupiłam są bardzo estetycznie wykonane,kolor krem jest dla mnie świetny .
Wyroby mają klasę!

Dzień dobry,
Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że wyroby spełniły Pani oczekiwania.
Cieszymy się, że mamy zadowolonego klienta!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Mikser planetarny

Produkt dopiero zakupiony, zaczynam testować. Prezentuje się bardzo dobrze.

Dzień dobry,
Dziękujemy za opinię! Mamy nadzieję, że produkt będzie Pani służył :)

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv