Banner for Vimla!

TrustScore 4 av 5

3,9

Se hva andre synes

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Ni har lite liten kunskap på chatten. Det tar väldigt lång tid innan man får svar. Krångel med flytta nr, men det löste sig till sist.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har precis skaffat ett mobilabonnemang av er. Verkar bra hittills. Kommer nog passa mina behov.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Uppskattar enkelheten i att öppna/flytta abonnemang hos er. Bra kampanjpris.

Informasjon om virksomheten

1. Mobilnettleverandør

Skrevet av virksomheten

Vi startade mobiloperatören Vimla 2014 för att det måste finnas ett bättre sätt att driva en mobiloperatör, det är vi helt övertygade om. Affärsidén är enkel. Vi vill erbjuda våra användare mobilabonnemang som man förstår, utan bindningstid och utan uppsägningstid.

Vimla!

Skrevet av virksomheten

Kontaktopplysninger

Alla mobilabonnemang 20 kr/mån i 3 mån

Vi har Sveriges nöjdaste mobilkunder för fjärde året i rad!

3,9

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Ni har lite liten kunskap på chatten

9. august 2025

Tack för ditt omdöme.

Supertråkigt att höra att du inte kände dig helt nöjd med vår support via chatt. Vi tar självklart emot all feedback vi kan få för att kunna ge den bästa möjliga support! 🙏️

Skönt att det löste sig med din nummerflytt tillslut!

/Karin & Vimla 💚️

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Gör det enklare att komma i kontakt med…

Gör det enklare att komma i kontakt med er.
Svarar inom en rimlig tid på kundens fråga.

30. april 2025

Tack för ditt omdöme

Detta låter inte alls bra, vi strävar alltid att svara er så snabbt som möjligt och det ska vara enkelt att kontakta oss via vår chatt. Ibland kan mail besvaras efter några dagar , men max 5 arbetsdagar.

Men vi tar det på fullaste allvar och kollar över detta internt

/Gustav & Vimla 💚️

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Jätte besviken da jeg ikke får ringt…

Jätte besviken da jeg ikke får ringt til hjem til Norge. Krångler till det så jeg må ha 2 abbonent.

22. desember 2024

Tack för ditt omdöme!

Vad tråkigt att du är besviken och att det krånglar. Det kan vara något med inställningen gällande premiumtjänster

För att få bäst hjälp rekommenderar jag att kontakta vår support. För smidigast hjälp tipsar vi om att logga in med Mobilt BankID på mitt.vimla.se och påbörja en chatt där - så kontaktar du oss i inloggat läge direkt! Då får supportagenten tillgång till abonnemanget och kan hjälpa till med ärendet så snabbt som möjligt. Det går även att påbörja ett supportärende via mitt.vimla.se om man föredrar det

/ Gustav & Vimla 💚️

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ja vill ni vara utan mobil så välj…

Ja vill ni vara utan mobil så välj Vilma .
då mitt abonnemang inte startar på utsatt tid sitter man här utan telefoni. svaret man får av Vimla men vi får hoppas det startar snart. Det här är inte ok

20. november 2024

Hejsan,

Tack för omdömet.

Det är ingen upplevelse som vi vill ha oss och vi beklagar att problem har uppstått i din start hos oss. Vi på Trustpilot kan inte se vad som kan ha skett i ditt ärende, men givetvis ska det rättas till så att du kan påbörja ditt abonnemang hos oss!

Kontakta gärna vår support nytt så ska det här kollas vidare på tillsammans med dig. För smidigast kontakt kan du chatta med vår support på mitt.vimla.se efter att du loggat in med Mobilt BankID, eller så kan du hitta chatten på vimla.se/kontakt 😊

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Väntade i dagar på att få svar i…

Väntade i dagar på att få svar i chatten så är det något strul så är det sjukt svårt att få tag på dem.
Med det nya iptelefoni baserade Vimla 2.0 så har vi haft ständiga problem med att samtal inte kopplas upp med svar ”Abonnenten har stängt av sin telefon”. Ringer man via Whatsapp eller liknande funkar det.
Har Telenor på jobbmobilen och det funkar kanon, så det är INTE samma höga kvalitet på Vimla.
Kundservice var otrevlig och ev problem med nätet skiter de i.
Glöm inte att om du porterar ut ditt nummer så kan man inte få nytt nummer och ha kvar abonnemanget med tipsningar osv.
Så nu blir det ytterligare 5 abonnemang som vi flyttar.

22. juli 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vimla funkar som det ska

Vimla funkar som det ska, utan problem..

8. mai 2024

Halloj,

Fantastiskt att höra! Precis så ska det vara 😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Allt har funkat smärtfritt med…

Allt har funkat smärtfritt med nummerflytt

11. april 2024

Hejsan Pia,

Tack för ditt omdöme!

Superkul att höra att det var en smidig process att flytta över ditt nummer till oss - det är precis känslan vi strävar efter att uppnå 😍

/Karin & Vimla! 💚️

Hallå Kajsa!

Skönt att allt har gått smidigt med nummerflytten - precis som det ska. Då håller vi tummarna för att du fortsatt är och blir nöjd med oss 😄

Vurdert til 2 av 5 stjerner

ENORMT JOBBIGT att det inte går att…

ENORMT JOBBIGT att det inte går att prata med er och chatten.....

1. mars 2024

Hejsan Silvio,

Tack för ditt omdöme!

Det var tråkigt att du känner på det viset. Vi har valt oss att använda oss av en digital support men feedbacken tar vi med oss vidare givetvis. Jag hoppas dock att när du tar kontakt med vår support via chatten eller genom ett supportärende - att det hela löser sig smidigt 😊

Hej Jonas!

Tack för ditt omdöme!

Vi tar med oss din feedback vidare till ansvarig avdelning.

Men i dagsläget gäller följande:
Fakturan skickas ut via mejl i början på varje månad. Du hittar även din faktura inne på Mitt Vimla > Betalningar. Läs mer om det här vimla.se/faktura

Den kan du även hitta inne på Mitt Vimla > Betalningar.

Skulle du stöta på problem när du ska hitta dina betaluppgifter så vill jag gärna att du kontaktar oss i vår support så kikar vi vidare på detta med dig!

Antingen så kan du kontakta oss via fliken "Mina Supportärenden" på mitt.vimla.se eller så kan du kontakta oss i vår chatt.

Chatten har öppet på vardagar mellan 9-16.30 och den hittar du här vimla.se/kontakt

Önskar dig en fortsatt fin dag,
/Sabina & Vimla!💚️

Bra pris

Bra pris, enkelt att nå er

19. mai 2023

Hejsan Ewa!

Jättehärligt att du är nöjd med oss 😄

Enkelhet

Uppskattar enkelheten i att öppna/flytta abonnemang hos er. Bra kampanjpris.

22. mars 2023

Hejsan Dan!

Enkelt är bra. Härligt att du är nöjd med oss! 😄

1 månad

Det har fungerat felfritt

11. mars 2023

Hejsan!

Tack för stjärnorna 😄​

Härligt att det har funkat felfritt för dig. Skulle du nånsin behöva hjälp med nåt så har vi en toppenbra support på vimla.se/kontakt, som hjälper dig under våra öppettider vardagar kl 9-16:30.

Ha en härlig dag!

/Amanda & Vimla! 💚

Hej Olle!

Tack för ditt omdöne 😊

Ja men visst är det dunder att du kan spara din surf hur länge du vill hos oss, och hur mycket du vill! Om det finns något mer som skulle göra dig nöjd och ge oss den femte stjärnan så är det bara att hojta ⭐

Ha en toppenfin dag!

/Amanda & Vimla! 💚

Enkelt

Enkelt, bra priser.

31. januar 2023

Halloj!

Det är så vi jobbar här, kul att du är nöjd med oss! 😎

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv