Banner for Fello

Fello Anmeldelser 2 624

4,4

1. Mobilnettleverandør

Vi på Fello finns här för att det går att vara både snäll och billig, på riktigt. Hos oss är det inga konstigheter – bara schyssta villkor, inga dolda avgifter och ingen bindningstid. Våra priser kan verka overkligt låga, men de är faktiskt på riktigt. Vi tror på att vara enkla, tydliga, ärliga och behandla alla som vänner. Fello har abonnemang för alla med priser från 110 kr/mån. Då ingår fria samtal inom Sverige och fria SMS och MMS till hela världen. Dessutom ingår roaming inom EU och EES i alla våra abonnemang. Och du, behöver du e-SIM till din telefon eller tillgång till VoLTE och wifi-samtal? Även det har vi! Kika in på www.fello.se och ser alla vara abonnemang och erbjudanden. Välkommen till gänget, fello!

Hello fello

Ring eller chatta med oss
Inga frågor är för stora eller små, hos Fello är det inga konstigheter. Kontakta oss på det sätt som passar dig bäst; skicka oss ett meddelande på fello.se eller slå oss en pling: Våra öppettider: Chatt & Telefon: Helgfria vardagar 8:00 - 16:00

En riktigt billig mobiloperatör

Ring, SMS och MMS hur mycket du vill

Ring, SMS och MMS hur mycket du vill
Alla våra abonnemang har obegränsade samtal inom hela Sverige samt obegränsade SMS och MMS till hela världen från Sverige. Det enda som styr priset är mängden surf på ditt abonnemang.

4,4

Enestående

3k anmeldelser

Positivt att det går att både ringa…

Positivt att det går att både ringa samt chatta när man vill ha kontakt med Fello! Jag har nyligen återgått till Fello då de har bra priser samt bra täckning.

30. mars 2026

Hello Irene,

Tack så mycket för ditt fina omdöme och att du valde Fello!

Kul att höra att du uppskattar att vår felloservice går att nå via olika kanaler och att du är nöjd med våra priser och täckningen :)

Tveka inte att höra av dig ifall att du har några frågor eller funderingar.

Önskar dig en fin torsdag!
/Fello

Fungerer helt utmerket

Fungerer helt utmerket, veldig enkelt å bytte fra annen leverandør. Anbefales

8. august 2025

Hello Frode,
tack för ditt omdöme.

Så fint att höra att du är så nöjd med hur allt fungerar och att bytet till oss gått så smidigt.

Välkommen till Fello-familjen och ha en fortsatt fin dag. Hör av dig om du har funderingar framåt!

//Fello

Har fungerat utan komplikationer sen…

Har fungerat utan komplikationer sen den dagen jag började med Fello.
Har inte ångrat en dag att jag valde dom.

27. april 2023

Hello Marie-Louise,
Tack för ditt omdöme och dina fina ord.

Så härligt att läsa att du är så nöjd och att det fungerar så bra för dig. Vi är så glada att ha dig som fello 🤗

Glöm inte att dela din värva-länk om du bjuder in vänner. För varje vän som blir en fello så får du rabatt!

Ha en fortsatt fin vecka!

//Fello

Vis anmeldelser på alle språk. (2 624 anmeldelser)