Ble veldig skuffet når jeg fikk kjolen. Modellen er 177, bruker S og den sitter som ett skudd og når henne til anklene. Jeg er 176 og den er alt for stor men det verste er at den vertfall er for lang.... Vis mer
Måtte ta kontakt med kundeservice da det gikk flere dager uten at pakken min ble sendt. Fikk raskt svar, de gav meg beklagelse og refunderte for frakten, pakken ble sendt samme dag og fremme på 2 døgn... Vis mer
Opplevd ved flere anledninger at nettbutikken kun sender deler av bestilling til tross for at varer som skulle vært sendt står som varer nettbutikken har på lager. Da føler man seg litt lurt når det... Vis mer
Velg blant kjente merkevarer fra norsk nettbutikk - KUN for jenter. VILLOID er laget for deg. Kjøp dine favoritter i dag!
Karenslyst Alle 16, 0278, Oslo, Norge
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Raskt levering og uproblematisk vare. Fornøyd.

Svar fra VILLOID.NO
Jeg har mailet kundeservice to ganger for å få svar på spørsmål om retur som ikke chatbotten deres klarer å svare på. Det er 14 dager siden første henvendelse, og har fortsatt ikke fått svar. Fornøyd med nettbutikk og utvalg, men kundeservicen har litt å gå på.

Svar fra VILLOID.NO
La inn bestilling en søndag og fikk samme dag beskjed om at pakken var ferdig pakket og sendt. Deretter stoppet det helt opp, og Posten ventet på pakken i hele 5 (!) arbeidsdager før det kom ny oppdatering. Først sent fredag kveld ble pakken registrert på terminal.
Jeg lette etter telefonnummer, men måtte tilslutt kontakte Villoid på mail.
Jeg sendte mail allerede onsdag for å spørre hva som hadde skjedd, men fikk bare et standardsvar om at det kunne ta et par dager før oppdatering. Sendte ny mail torsdag kveld uten å få svar, og igjen fredag formiddag ba jeg dem enten ordne opp eller sende ny pakke.
Mandag fikk jeg svar, men også dette virket som et standardsvar hvor de bare viste til sporingen fra fredag kveld – altså etter at jeg allerede hadde purret flere ganger. Jeg fikk aldri noen ordentlig beklagelse eller forklaring på hva som hadde skjedd.
Så etter 8 (!) arbeidsdager kom ENDELIG pakken i postkassen.
Et liiiite pluss er at fraktkostnaden ble refundert, men totalt sett var dette en skuffende opplevelse med treg levering og lite hjelpsom kundeservice.
Jeg hadde forventet raskere leveranse, og bedre kundeservice fra dem, så dette var skuffende.

Svar fra VILLOID.NO
Fikk akkurat den hjelpen jeg trengt på veldig kort tid!

Svar fra VILLOID.NO
Kjempebra hjelp og svar på chat i dag. Og ikke minst hyggelig!

Svar fra VILLOID.NO
Fin nettbutikk med godt utvalg og superrask levering. ♥️🙏

Svar fra VILLOID.NO
Kjempefornøyd! Rask levering. Hadde en rabattkode som eg glemte å legge inn. Fikk denne etter registrert, og beløpet ble refundert på klarna betalingen min! Veldig raskt svar på kundeservice.
Villoid blir min nettbutikk framover!

Kjempegod kundeservice. Veldig fornøyd

Svar fra VILLOID.NO
Jeg syns servicen deres er veldig god og har vært fornøyd hver gang jeg har handlet.

Svar fra VILLOID.NO
Skikkelig dårlig opplevelse med kundeservice hos Villoid.
Jeg bestilte en kjole i november 2025 og brukte den på julaften. Etter kort tid fikk jeg intens kløe, og da jeg tok den av hadde jeg utviklet elveblest/utslett på armer og rygg. Jeg opprettet derfor retur.
Returen ble avslått med begrunnelse om at det kun var jeg som hadde opplevd dette, og at det derfor ikke ble vurdert som reelt. Dette gjorde at jeg som kunde følte meg verken tatt på alvor eller verdsatt.
Kjolen ble sendt tilbake til meg 3 ganger uten at kundeservice ønsket å finne en løsning. For meg ble produktet ubrukelig, og hele prosessen veldig frustrerende.
De profilerer seg som miljøbevisste, men denne håndteringen står ikke i stil med det jeg forventer som kunde. Jeg kommer ikke til å handle her igjen.

Svar fra VILLOID.NO
Har ved to anledninger bestilt varer med levering dagen etter/kort tid etter. Begge gangene har Villoid imponert med å IKKE klare å levere før 5-6 dager etter. Siste gang jeg handler hos Villoid.

Svar fra VILLOID.NO
Rask og hyggelig service på chatten deres :)

Svar fra VILLOID.NO
Strevde med retur av en vare jeg ville bytte i en annen størrelse. Fikk veldig god og effektiv service da jeg tok kontakt på mail.

Svar fra VILLOID.NO
Super flink, serviceinnstilt og rask kundeservice!! Vet enda ikke om det jeg bestilte passer, men servicen er jeg hvertfall fornøyd med🫶🏻

Svar fra VILLOID.NO
Fikk tilsendt en veske som var tydelig brukt og uten skulderstropp. Ga beskjed om dette fikk beskjed om å sende den tilbake, også skulle jeg få beskjed om de hadde en ny de kunne sende meg. Hører ikke noe før jeg selv må purre. Ser at dere har vesken inne, men har ikke fått beskjed om ny veske. Dette har holdt på en god stund nå.

Svar fra VILLOID.NO
Jeg manglet en vare og fant ut av dette først en måned senere. Årsaken til at det tok så lang tid var at jeg ikke trodde jeg hadde bestilt den. Varen var ikke mottatt og jeg er usikker på om feilen har oppstått ved forsendelse eller under transport. Imponerende kundeservice og forståelse- jeg fikk en ny vare! Tusen takk. Har bestil via nettsiden flere ganger uten problemer.

Svar fra VILLOID.NO
Dårlig kundeservice, har ikke telefon, bare chat, opplyser falske info i chatten og når man spør etter chatten sier de har ikke historikk på chatten, så vær forsiktig og ta bildet av chatten, anbefales ikke!