Maandag besteld. Ik kreeg een mailtje dat een bepaald product niet meer in die kleur op voorraad was en of ze een andere kleur mee mochten sturen. Natuurlijk geen probleem. Ik kreeg netjes de dag erna... Vis mer
Se hva andre synes
Zondag 9 oktober een leuke en informatieve epson sublimatieprinter workshop gehad bij Villafolie. Het was een duidelijke workshop en prettig om zelf ook iets te mogen sublimeren zodat je meteen een... Vis mer
Leuk ontvangst, heel hartelijk. Mooie ruimte heel bijzonder om ook die proffesionele Epson printers te zien. Duidelijke en niet te lange power point presentatie, ook de uitleg aan de tafels heel pret... Vis mer
tsja wat moet ik zeggen... gewoon de beste service EVER! een bepaalde folie was op en daarmee uit het assortiment. ze hebben direct rondgebeld of ze het ergens anders nog voor me konden best... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Creative workshops & Craft webstore
Kontaktopplysninger
Zeistpad 33, 1324NB, Almere, Nederland
- +31615146142
- info@villafolie.nl
- villafolie.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
goed persoonlijk en eerlijk advies
goed persoonlijk en eerlijk advies, snelle levering, kennis van zaken
Na een kleine verwisseling van mijn…
Na een kleine verwisseling van mijn bestelling, is dit heel goed opgelost door Villafolie, kreeg met spoed alsnog mijn bestelling.
Goede service, waar mensen werken worden nu eenmaal “fouten” gemaakt, maar prima opgelost!
Het is een top bedrijf
Het is een top bedrijf. Ze helpen je overal mee. Geen 1 vraag is te gek ze beantwoorden alles. Hele goede service. Zeer klantvriendelijk. Jullie zijn uitstekend.
Villafolie is een top bedrijf!
Villafolie is een top bedrijf! Al vaak en regelmatig bestellingen gedaan. Altijd goede en persoonlijke service. Er word echt met je meegedacht! Je kan er dus ook met je vragen terecht voor advies.
Ook worden bestellingen snel geleverd en word je altijd goed op de hoogte gehouden via mail over de status van je bestelling.
Top bedrijf had de press xl besteld we…
Top bedrijf had de press xl besteld we wonen vlak bij elkaar hij werd gewoon thuis gebracht. Hele goede service. Een aanraader.
Fijne service
Fijne service. Overleggen voor de juiste kleur of juist gebruik is altijd laagdrempelig mogelijk! Heel blij met villafolie
Een workshop!!
Een workshop!!! Voor het eerst na de coronastops. Wat een gezellige workshop. Ondanks dat ik al veel met de Silhouette werk heb ik toch weer dingen geleerd. Leuke dingen gemaakt. Linda is een topper!
Op naar de volgende workshop.
Snelle levering. Er was van één item niet voldoende op voorraad en dat bedrag is direct teruggestort op mijn rekening.
Keurige afhandeling.
Super service!
Als er iets niet voorradig is dan…
Als er iets niet voorradig is dan sturen ze altijd een berichtje. En is altijd snel geleverd. En netjes verpakt ik ben altijd weer blij met een pakketje van villafolie
Gezellig
Gezellig, behulpzaam en de workshop leuk om te doen. Plek had wel iets groter gekund.
Goede uitleg voor herhaling vatbaar.
Snel verzonden en was keurig verpakt
Hele leuke workshop vilt bedrukken
We hebben een ontzettend leuke workshop vilt bedrukken gevolgd bij villafolie. Deze was goed voorbereid, leuk, gezellig en ook voor mijn dochter heel goed te doen met een prachtig resultaat. Super bedankt!
Dikke 10
Wat een snoepwinkel zo dichtbij. Komen er graag. Worden met geduld en goede raad bijgestaan.
Je wordt hier altijd goed geholpen
Je wordt hier altijd goed geholpen. Hele vriendelijke eigenaresse en super service.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.