ViaLuxury Anmeldelser 15 134

TrustScore 4.5 av 5

4,5

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Prima hotel mooie locatie, goede bedden & een geweldig ontbijt. Jammer dat bij het 3 gangen diner wat inclusief was, bijna bij alle gerechten een supplement werd berekend. Je moet dus aardig bij betal... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We hadden een fijn verblijf met 2 overnachtingen. Vanwege het mooie weer hebben we 's middags genoten op het terras van onze wijntjes met een voucher voor een portie bitterballen. De eerste avond he... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastische omgeving met een prachtige lokatie. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Was alleen op vrijdagavond met het diner en zaterdagochtend met het ontbijt duidelijk overgeboekt zodat het person... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Goed gegeten, leuk personeel, wel wat verouderd hotel. Probleem met online uitchecken i.v.m. verkeerde afschrijving. Probleem lijkt opgelost te zijn, omgeven afwachten

Informasjon om virksomheten

1. Reisebyrå
  2. Hotell
  3. Søkesider for reiser

Om ViaLuxury

Skrevet av virksomheten

ViaLuxury is de #1 in luxe hotelbelevingen van 4- en 5 sterren hotels in Nederland, België en Duitsland. De meest unieke arrangementen voor de beste prijs!

Kortingen kunnen oplopen tot wel -70%!

• Altijd de beste deal

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Uitstekende prijs/kwaliteit aanbieding

Uitstekende prijs/kwaliteit aanbieding, prima kamers, vriendelijk personeel, prima ontbijt, heerlijk verrassingsmenu, ruime parkeergelegenheid en een goede, overdekte fietsenstalling met voldoende stopcontacten voor opladen van de fietsen,
Eigenlijk helemaal niets wat ons is tegen gevallen.
Zo hoort het te zijn!

Beste Jan Bouw,

Dat is nou fantastisch om te horen!

Ontzettend goed te lezen dat er helemaal niets is tegengevallen en jullie zo tevreden kunnen terugkijken op een heerlijk verblijf. Zeer zeker hoe het hoort te zijn en fijn dat het ook waargemaakt is. Dat jullie ook onze aanbieding met bijbehorende prijs waarderen , daar worden wij natuurlijk ook helemaal blij van.

Bedankt voor deze prachtige review en we zien jullie graag terug in één van onze hotels.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fijn verblijf en heerlijk eten

Fijne, ruime kamer. Leuk op de begane grond met een eigen terrasje. Check-in werd gedaan door een nog wat onwennige dame, vergat het nodige (bv waar en hoe laat ontbijt). Verder was alle bediening heel aardig en behulpzaam. Heerlijk gegeten bij Luigi's restaurant in het hotel. Kortom een plek om weer terug te komen.

10. mars 2026

Beste Judy,

Vriendelijk bedankt voor je uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat jullie een prettig verblijf hebben gehad.

We verwelkomen jullie graag nog eens terug voor één van onze andere leuke deals!

Een ware belevenis

Een ware belevenis, overnacht in een oude boerderij van het jaar 1150.
Mooi verbouwd met de luxe die wij prettig vinden. Aangevuld met een goed restaurant voor een goed ontbijt en diner. Een echte aanrader!

Beste René,

Bedankt voor jullie review! Wat leuk om te horen dat jullie een prettig verblijf hebben gehad. 😊

We verwelkomen jullie graag nog eens terug via één van onze andere leuke arrangementen.

Een heel fijn hotel

Een heel fijn hotel, mooie frisse kamer, schone badkamer , vriendelijke bediening en prima ontbijt en diner.

10. mars 2026

Dag Ineke,

Hartelijk dank voor deze prachtige review. We zijn ontzettend blij dat jullie via ons zo een geweldige tijd hebben gehad.

We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen!

GV | Klantenservice ViaLuxury

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Jammer van het verkeerslawaai op het terras in de tuin maar daar kan de zaak niets aan veranderen. De gemeente zou bijvoorbeeld geluidschermen kunnen plaatsen.
Prima ontbijt, vriendelijke service!

Goedeavond Guy,

Hartelijk dank voor deze eerlijke en mooie review. We zijn blij dat ondanks het verkeerslawaai het toch een zeer positieve ervaring voor u was.

We hopen je dan ook snel weer te mogen verwelkomen bij een van onze super arrangementen.

GV | Klantenservice ViaLuxury

Vriendelijke ontvangst

Vriendelijke ontvangst. Rustige maar mooie wandel en fiets omgeving!

Prima kamer. Douche-cabine aan de onderzijde op alle zijden én hoeken gewoon ronduit vies. Héél simpel met wat chloor oid en een borstel op te knappen. Hebben wij op kamer 26 (fijne kamer met prachtig balkon en súper bedden!) zelf gedaan met een provisorische borstel! Een groot verschil! 90% beter! Rest (ook op de andere kamers) is een wenselijk 'klusje' voor de Huishoudelijke Dienst!

Verder werkelijk vriendelijk én behulpzaam personeel.

Het gezellige restaurant! Én wat er geserveerd wordt is van een UITSTEKENDE kwaliteit én smaak!

Komen er zéker weer terug!
Al was het maar om te zien of de douche-cabines er dan wél representatief bij staan!

Beste Lex,

Hartelijk bedankt voor je uitgebreide review, dit stellen wij zeer op prijs! Erg fijn om te horen dat jullie hebben genoten van het verblijf in het hotel en van het heerlijke eten.

We geven je opmerking zeker door aan het hotel, zodat zij dit kunnen bekijken en verbeteren.

Uiteraard hopen we jullie snel weer te mogen verwelkomen voor een van onze leuke arrangementen!

Prettige ontvangst

Prettige ontvangst, mooie kamer met alles aanwezig. Restaurant voor ontbijt met heel enthousiast personeel, dan begint de dag mooi. Enige jammere is tapijt in de kamer, niet erg hygiënisch en de afzuiging in de badkamer deed niets.

Beste Kassie,

Hartelijk bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je een prettig verblijf hebt gehad.

We hopen je graag nog eens terug te verwelkomen voor een van onze leuke arrangementen.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Goed hotel? Ja en nee

Bij aankomst werden we onthaald door een vriendelijke jonge dame maar spijtig genoeg sprak ze stil en echt binnensmonds zodat we tot 4 keer toe moesten zeggen dat we haar niet verstonden. Het welkomsdrankje moesten we holderdebolder uitdrinken omdat de hulp stond te wachten om ons naar de kamer te begeleiden. Dan drankje maar meegenomen. Beloofde Upgrade was echter op een "zolderkamer"in het bijgebouw, langs buiten te bereiken, met weliswaar grote kamer maar enkel te bereiken via 2 verdiepingen houten trappen en zonder nooduitgang! Bovendien waren enkele lichtspots blijkbaar stuk. Er werd ons een andere kamer met balkon aangeboden, maar uiteindelijk bleek er geen balkon te bestaan. Kamer was groot genoeg en met fijne badkamer ingericht.
De tweede dag, bij terugkomst na eendagstrip, bleek de electronische deuropeningskaart niet meer te werken en moest die aan het onthaal terug geactiveerd worden. Diezelfde avond is plots het afdekplaatje van de badkamerventilatie naar beneden gevallen. Afzuiging was daardoor geblokkeerd.
Dus enkele ervaringen die echt een hotel van dat niveau onwaardig waren. We hebben dat bij vertrek ook gemeld.
In de "reclame" van ViaLuxery is nergens sprake van het hotel in een apart gebouw naast het Chateau. Enkel het Chateau wordt mooi in beeld gebracht! Restaurant en Welness enkel te bereiken langs buiten,
Het goede: zeer lekker diner en goed ontbijt, fijne kamer. Behulpzaam en (over) vriendelijk personeel.

Beste Erik,

Hartelijk bedankt voor het delen van je ervaring.

Het spijt ons te horen dat enkele zaken tijdens je verblijf niet naar wens waren. Maar fijn om te horen dat het diner, ontbijt en het hotel personeel wel positief werden ervaren.

Heb je deze punten trouwens ook rechtstreeks bij het hotel zelf gemeld, zodat zij ernaar konden kijken en verbeteringen kunnen doorvoeren in de toekomst?

Mooi hotel

Mooi hotel. Goed ontbijt. Lekker diner. Mooie kamer

Beste mevrouw Timmers,

Bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat u een prettig verblijf heeft gehad, dat is erg fijn om te horen.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen via een van onze andere leuke arrangementen.

Goed en degelijk hotel

Goed en degelijk hotel. Mooie plek met mooi uitzicht. Enige minpunt was dat er geen enkele keuze was in het arrangementsmenu.

Beste Kees Jan van der Have,

Wat fijn te lezen dat jullie het hotel en de locatie hebben gewaardeerd. Jammer van het minpuntje met betrekking tot het menu maar we hopen natuurlijk dat het evengoed wel heerlijk heeft gesmaakt.

Bedankt voor het delen van jullie ervaring en graag tot ziens in één van onze hotels.

Prachtig verblijf!

Mooi hotel. Fijne accommodatie. vriendelijk personeel;
heerlijk ontbijtbuffet en diner. Kortom prima! we komen vast en zeker nog eens terug!

Beste Dominica Kellens,

Bedankt voor deze mooie beoordeling. Ontzettend fijn te lezen dat jullie een prachtig verblijf hebben gehad en er zelfs weer willen terugkeren. Dat is een super compliment.

Natuurlijk zien wij jullie ook graag weer terug !

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Het is een apart hotel om te…

Het is een apart hotel om te verblijven, met aardig personeel en vooral bij de receptie werken vriendelijke en bekwame mensen.

Beste Tina ,

Fijn dat het hotel je beviel en dat je de vriendelijkheid en bekwaamheid van de receptiemedewerkers waardeerde.
We zijn blij met je positieve feedback!

Prima hotel

Prima hotel, vriendelijk personeel, een goede keuken zowel ontbijt (uitgebreid) als diners als de snacks bij de bar. Een fantastische kamer. We hebben een top weekend gehad .Genoten

6. mars 2026

Beste Jan H. Kroon,

Wat fijn te horen dat je zo genoten hebt van je verblijf!
We zijn blij dat het vriendelijke personeel, de goede keuken en de fantastische kamer je weekend tot een succes hebben gemaakt.
Hartelijk dank voor je mooie review!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wat een fantastische ervaring!

Wat een onwijs mooi hotel. De kamer was geweldig, meest luxueuze ooit. De jacuzzi en sauna waren superfijn en het uitzicht over het water geweldig. Al met al een top hotel en ervaring voor een goede prijs.

Beste Marieke,

Wat een prachtige beoordeling en wat geweldig dat jullie zo'n fantastische ervaring hebben gehad. Dit klinkt inderdaad als een heerlijk verblijf.

Bedankt voor deze mooie woorden en graag tot een volgende keer in één van onze hotels.

Waar voor je geld.

We hadden een mooie kamer met een gezellig bloemetje en zelfs in de badkamer een klein bosje droogbloemen. Zicht op het water en de fontein geweldig.

Beste mevrouw Colpa,

Wat fijn dat jullie zo genoten hebben van de kamer met de bloemen en het uitzicht op de fontein! We zijn blij te horen dat jullie een geweldige ervaring hadden. Dank voor de mooie woorden!

Geweldige plek!

Gastvrij, heel mooi hotel, geweldige ligging, luxe, heerlijk diner, super ontbijt.

Beste meneer of mevrouw,

Bedankt voor je positieve review, Erg fijn om te horen dat je hebt genoten tijdens je verblijf!

We zien je graag nog eens terug voor een van onze andere leuke arrangementen.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Fijn hotel in het centrum van Brussel

Fijn hotel in het centrum van Brussel, en toch rustig gelegen

Beste Johan,

Hartelijk bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat jullie een prettig verblijf hebben gehad. We hopen je graag nog eens terug te verwelkomen.

AK | Klanten service ViaLuxury

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Heerlijk ontbijt

Heerlijk ontbijt, vriendelijk personeel maar " onze" kamer was de naam luxe-kamer echt niet waard. Ze was netjes, leuk dat er gratis koffie etc was, maar de matras was helemaal doorgezakt, de badkamer proper maar echt aan vernieuwing toe. Het toilet staat gepropt tss de muur en het bad, weinig ruimte om toiletgerief te plaatsen, niet echt een luxe belevenis. Gelukkig is Noordwijk een leuke plaats in Nederland en gingen we vooral voor deze belevenis op trip.

6. mars 2026

Beste Christa,

Bedankt voor je review! Fijn dat jullie toch hebben genoten van jullie verblijf en van Noordwijk. We geven jullie opmerkingen zeker door aan het hotel zodat zij dit kunnen inzien en verbeteren.

We hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen via een van onze andere arrangementen.

AK | Klantenservice ViaLuxury

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv