Se hva andre synes
Een nieuwe accu voor m'n oude laptop van 2012, hij werkt weer en doet het super! Klik en klaar, iedereen kan zo'n accu vervangen. Toen werd er nog kwaliteit gemaakt.🙏 Ondanks dat postnl het pakket... Vis mer
Ik wilde toch even melden dat toen mijn laptopaccu die ik hier had gekocht na 2 maanden kapot ging, ik direct een nieuwe kreeg aangeboden die nog dezelfde avond werd verstuurd. De kapotte accu kon ik... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
ViaDennis is uw leverancier voor notebook accessoires zoals adapters, accu's, lcd schermen, laptops en autoladers. Al meer dan 10 jaar de specialist voor uw laptop onderdelen. Alles direct uit voorraad leverbaar. U kunt gemakkelijk, veilig en snel uw laptop accu, laptop adapter en meer bij ons bestellen.
Kontaktopplysninger
Wismastate 7, 8926RA, Leeuwarden
- +3158 845 00 61
- info@viadennis.nl
- viadennis.nl
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Snelle verzending, goede service.
Snelle verzending. Na probleem met een batterij werd dit binnen de 24u opgelost!
ViaDennis niet alleen goed en snel in verkoop maar ook goed in advies en probleem oplossing
Heel erg tevreden met ViaDennis. Zowel snelle vriendelijke hulp bij welk onderdeel ik nodig had, tot snelle ontvangst van product. En toen het daarna toch niet werkte (lag niet aan ViaDennis) kon het product zonder problemen terug en kwam geld retour.
Super snelle levering.
Nieuwe accu voor oude laptop
Ondanks dat postnl het pakket kwijt was geraakt is netjes opgelost en een tevreden klant.
Nu kan mijn laptop weer jaren mee!
Goede en snelle levering
batterij verkocht per laptopmodel
batterij verkocht per laptopmodel, en het werkte perfect. Een compatibele van Amazon op batterijnummer, had niet gewerkt.
Kwaliteit erg goed en snel geleverd!
Kwaliteit van het product is erg goed. Snelle verzending. In de avond besteld, volgende dag al in huis.
Batterij voor HP omen besteld
Een batterij gekocht voor een HP omen waarbij de cmos batterij in de hoofdbatterij verwerkt hoort te zitten. De batterij die ik via Dennis heb gekocht werkte niet op die manier. Ze hebben mij gebeld na mijn reactie hierop en er wordt een nieuwe batteij gestuurd
Perfecte ondersteuning en hulp en ultrasnelle verzending.
Vrij snelle feedback en degelijke en professionele hulp en ondersteuning om de juiste oplader te vinden. Supersnelle bezorging.
Door een bestelling adaptereigen tik fout en veel heen en…
Door een eigen tik fout en veel heen en weer gecomunniseert is alles op zijn plaats gekomen
waarvan de goede service van Jullie
Kwalitatief
Snelle levering, uitstekende klantenservice, nette, nieuwe producten. Ik heb niks te klagen ik heb een top ervaring met dit bedrijf.
Super bedrijf met een echt mee denkende…
Super bedrijf met een echt mee denkende klantenservice die er alles aan doen om je juiste product thuis te krijgen. Een klantenservice die zowel via de mail dan wel telefonisch goed en snel bereikbaar zijn. Zelden zoiets positiefs meegemaakt. Dank je wel Viadennis.
Goede info en Vlotte afhandeling.
De artikel omschrijving was zeer goed…
De artikel omschrijving was zeer goed en correct.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.