Kupiłam słoik z kranikiem ok. 5 l. Paczka została bardzo dobrze zabezpieczona i szybko nadana. Szkło dotarło nienaruszone. Plusik za metalowy kranik, który jest solidny i na pewno posłuży dłużej niż p... Vis mer
Jakość bardzo dobra aczkolwiek jako chińska firma miło byłoby gdyby te ceny były troszkę jeszcze bardziej konkurencyjne ale nie jest źle polecam polecam produkty tej marki ponieważ wydaje mi się że są... Vis mer
Zgłosiłem odstąpienie od umowy w terminie. Zamiast przekazania adresu zwrotu sklep wielokrotnie kierował mnie do wsparcia technicznego i przeciągał realizację procedury zwrotu. Jednak po kilku dniach... Vis mer
Witam kupiłem agregat do malowania przesyłka wysłana od razu dotarła w ciągu kilku dni . Sprzętu jeszcze nie używałem ale firmy pod względem logistycznym polecam
VEVOR is a home improvement brand that empowers Home Creators to upgrade spaces with pro-level products at exceptional value. From backyard makeovers to apartment innovations, we deliver superior performance through practical technological innovation that combines purposeful technology with the hands-on joy of creation. We break down price barriers so every upgrade reflects your vision, creating unique spaces where garages become workshops and balconies become oases. Upgrading every space isn't just a task, it's a declaration of reinvention. Upgrade with VEVOR.
Storbritannia
- vevor.pl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Bardzo szybka dostawa
szybka dostawa
Krajalnica 340W
Krajalnica spisuje się bardzo dobrze, kroi równo i cieniutko ( carpaccio )
Szybko i sprawnie.
Wszystko ok
Bruker kanskje KI til å svareVis mer
Brak instrukcji w języku kraju do…
Brak instrukcji w języku kraju do którego jest wysyłka

Svar fra vevor.pl
Produkt bardzo dobry jakościowo
Produkt bardzo dobry jakościowo, trochę cienki ale co kto lubi. Minusem jest to nie najmniejszy czas dostawy.
Zakupiony przezemnie falownik spełnia…
Zakupiony przezemnie falownik spełnia moje oczekiwania i myślę że ograniczy rachunki za prąd.Decyzją o zakupie tego inwertera były opinie na poziomie 7+ wydane przez osoby przeprowadzające testy oraz cena. Jestem w trakcie budowy instalacji i myślę że będzie 👍
Super prowadnice to jest to o co mi…
Super prowadnice to jest to o co mi chodziło pięknie płynnie chodzi
żle funkcjonuje zamek
żle funkcjonuje zamek, wymiary skrzyni powinny być podane wewnętrzne i zewnętrzne-

Svar fra vevor.pl
Szybka dostawa towaru
Szybka dostawa towaru. Jedynym problemem było możliwość otrzymania faktury na firmę, na której bardzo mi zależało.
Bardzo szybka wysyłka
Bardzo szybka wysyłka. Produkty BARDZO DOBRZE zabezpieczone. Maszynka wraz z akcesoriami działa bez zarzutu. Jako początkująca, polecam.
Towar zgodny z opisem i zdjęciami,2…
Towar zgodny z opisem i zdjęciami,2 dodatku przyszedł szybko
VEVOR prowadnica ukośna TN-1122B
Plusy:
- świetna jakość przykładnicy, jak najbardziej spełniająca moje oczekiwania,
- bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka,
- szybka dostawa z Czech ( 5 dni, w tym weekend ).
Minusy:
- brak polskiej instrukcji, tylko wersja angielska,
- dołączony w zestawie płaski kluczyk to "ósemka" a nakrętka samokontrująca w przykładnicy to "dziesiątka" :-) ;-) :-).