VetGruppen - Vetplanet Rødovre Anmeldelser

Beliggenhet

Bytt filial

Højnæsvej 71, 2610 Rødovre, Hovedstaden, DK

Super god og rar oplevelse Jeg skulle have min hun killing steriliseret, chippet og vaccineret Hun har aldrig været hos dyrlæge før, men dyrlægen vi kom ind til var bare SUPER god ved hende. Og tro... Vis mer

Gør sit ypperste for at møde kunderne i øjenhøjde. Man bliver mødt med et smil af de søde sygeplejersker og studerende, og dyrlægerne er fagligt dygtige. Her er et trygt sted at være, hvor dyrene også... Vis mer

Har altid følt at mine hunde er i de bedste hænder når man træder ind af døren. Fantastiske søde og dygtige dyrlæger og veterinær sygeplejersker. Jeg er kommet der i mange år og kan klart anbefale dem... Vis mer

Helt ualmindelig god service. Vores kat skulle steriliseres og alt gik fint. Pænt og rent sted med søde personale og til en God pris. Dog besluttede vores kat sig for at den ikke ville have keglen på... Vis mer

1. Veterinær
  2. Dyresykehus
  3. Dyrlegevakt

Hos VetPlanet Dyreklinik Rødovre tager vi os af familiens dyr i Rødovre. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.

• Højnæsvej 71, 2610, Rødovre, Hovedstaden, Danmark

• 70160101

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 72 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Alle anmeldelser

1 929 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Min hund og jeg får altid en god…

Min hund og jeg får altid en god behandling

12. august 2026

Kære Rita

Tak for din positive anmeldelse og for de pæne ord – vi er glade for, at du har følt dig godt behandlet.

Altid god behandling

Altid god behandling

4. august 2026

Kære Anne

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Rigtig god behandling

Rigtig god behandling, god orientering og opfølgning dagen efter 👍

7. juli 2026

Hej Kunde

Tusind tak for din flotte anmeldelse – vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os.

Søde og rare personale

Søde og rare personale

21. juni 2026

Hej Tina

Tak for din anbefaling og for at du tog dig tid til at skrive – vi værdsætter din støtte og de pæne ord.

Behagelig oplevelse

Imødekommenhed og rolig konsultation både for hund og hundemor.

23. juni 2026

Kære Anita

Vi sætter pris på din anbefaling.
Det betyder meget for os alle.

Hurtig

Hurtig, venlig ig kompetent personale

28. mars 2026

Hej Liselotte

Vi sætter stor pris på din anbefaling og din tid – det betyder meget for os at høre.

Velment professionel holdning

Velment professionel holdning. Altid en god oplevelse at besøge jer😊

25. mars 2026

Kære Ib

En positiv oplevelse som din er det, vi stræber efter hver dag.
Vi er glade for, at du tog dig tid til at skrive.

Venlig personale

25. februar 2026

Kære Bent

Dyrehospitalet Heden

Meget grundig undersøgelse af min…

Meget grundig undersøgelse af min hund,og god vejledning

30. januar 2026

Hej Susan

Hvor er det dejligt at læse, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi sætter pris på, at du delte din vurdering.

Super god oplevelse

Super god og rar oplevelse
Jeg skulle have min hun killing steriliseret, chippet og vaccineret
Hun har aldrig været hos dyrlæge før, men dyrlægen vi kom ind til var bare SUPER god ved hende. Og trods hun syntes det hele var ubehageligt efterlod jeg hende med ro i maven. Jeg kommer tilbage og henter hende senere samme dag, og blev godt vejledt igennem processen herhjemme.
Jeg kan ånde lettet op efter en virkelig god og positiv oplevelse og vil fremover bruge dem til begge mine katte!!

25. januar 2026

Kære Ida

Tak for den flotte anmeldelse og din anbefaling.

VetGruppen

Altid god behandling.

2. desember 2025

Kære Karin

Vi bliver glade, når vores indsats giver en positiv oplevelse.
Din anmeldelse betyder meget for hele teamet.

Troværdig

God service

9. desember 2025

Hej Alf

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse.

Vi sætter stor pris på, at du delte den med os.

Dyrehospitalet Heden

Altid søde venlige og så god til min…

Altid søde venlige og så god til min hund 🐕

17. november 2025

Kære Britt

Tak for de pæne ord og din fine anmeldelse.

Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Ærgerlig oplevelse

Jeg valgte dette dyrelægehus pga de positive anmeldelser fra både trustpilot og google anmeldelser, da jeg vil det bedste for min nyeste familiemedlem af en killing, Chiko.

Jeg fik booket en tid til en kastration samt øretatovering og vaccination. Det hele gik godt og dyrelægen var meget imødekommende og venlig. Hun forklarede mig endda hvad der vil ske og hvad jeg kan forvente når Chiko skulle hjem. Det gjorde mig trygt at efterlade ham hos dem. Da han kommer hjem, observerede jeg henover tiden hans øretatovering på højre øre og kan se det virkelig er ulæseligt og sender billeder af hans første postop og anden postop dag. Det er så ulæseligt at der nærmest ikke ligner han har fået en øretatovering. Jeg bliver så kontaktet og tilbudt en anden omgang øretatovering uden betaling, det var en løsning jeg accepterede. Det var d. 24/10 han fik det. Nu er det 2 uger og helet.

Dog ser jeg at han har grøn ink der er trængt igennem til bagsiden af hans venstre øre, hvilket har gjort at han har mistet hår i det område og mistænker at have trykket hårdere end sidste gang. Det er bedre men stadig ulæseligt og muligvis sat ét bogstav forkert.

Jeg er desværre ikke tilfreds eftersom jeg har en svigermor som har fået en killing på samme tid og på alder med Chiko. Han har heldigvis fået en rigtig god og læsbar øretatovering fra et internat. Der forventede jeg egentlig at Chiko også ville få en ligeså god øretatovering.

Nu hvor øretatoveringerne ikke har kunne lykkes, må jeg finde et andet sted for at chippe ham eftersom han ikke er identificérbar alene med øretatoveringen. Det er forventeligt at det ville falme med tiden, men at det indenfor kort tid ikke er identificérbar viser at det ikke helt er i kvalitet.

Jeg har en ærgerlig følelse af oplevelsen, for personalet er mega søde. Men jeg må gøre hvad der er bedst for Chiko og finde et andet sted.

24. oktober 2025

Kære Jennie,

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse så grundigt. Det betyder meget for os - både at høre, hvad der gik godt, og især når noget ikke har levet op til forventningerne.

Vi er virkelig kede af at høre, at Chikos øretatovering ikke blev tydelig, som den burde, og at du efterfølgende har oplevet både irritation og manglende læsbarhed. Det er naturligvis ikke den kvalitet, vi ønsker at levere, og vi forstår godt, at du er skuffet.

Det glæder os, at du følte dig tryg i forløbet hos os og oplevede personalet som imødekommende. Samtidig tager vi din feedback meget alvorligt, og vi vil gerne sikre, at vi får fulgt ordentligt op på det.

Vi vil rigtig gerne se Chiko igen og finde den bedste løsning sammen med dig. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan tale videre og hjælpe jer bedst muligt.

Tak igen for din ærlige tilbagemelding - vi håber, vi får mulighed for at genskabe din tillid.