1. Parfymeri
  2. Kosmetikkforretning
  3. Leverandør av kosmetikk og parfyme

At Vésaura, we offer a carefully curated selection of luxury mini perfumes, designed for those who appreciate unique, high-quality fragrances in convenient 8ml sizes. Each of our mini perfumes is perfectly sized to last for an entire month, making them ideal for daily wear, travel, or exploring new scents without the commitment of a full bottle. Our perfume subscription service ensures that you receive the latest designer and niche fragrances delivered to your door every month. With each 8ml bottle lasting approximately 30 days, it's the perfect way to experience a variety of scents tailored to your personal preferences. From fresh, everyday fragrances to signature scents for special occasions, we offer something to match every mood and season. At Vésaura, we go beyond offering just products – we provide a personalized experience. For those unsure of what to choose, our fragrance recommendations help you discover perfumes that suit your unique taste. Whether you purchase a one-time product or sign up for our monthly subscription, you can expect transparency, quality, and exceptional customer service. Discover creative, unconventional perfumes that embrace your individuality at Vésaura, where each fragrance is selected with care to complement your lifestyle and last throughout the month.

3,4

Middels

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Falsk reklame

At jeg har fået noget helt andet end det der var på billedet

1. januar 2026
Logoen til Vésaura

Svar fra Vésaura

Hej Nickoline,

Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt at høre, at produktet ikke levede op til dine forventninger.

Vi vil gerne præcisere, at Vésaura sælger parfume-decants (prøver i vial/rejseformat) og ikke de originale full-size parfumeflasker. Billederne på produktsiderne viser den originale parfumeflaske udelukkende for at illustrere duften, mens det leverede produkt er en vial/decant i den angivne ml-størrelse, som tydeligt fremgår af både produktnavn og beskrivelse.

Oplysningerne er angivet for at sikre gennemsigtighed før køb. Når det er sagt, forstår vi, at det kan skabe forvirring, og vi tager feedbacken til os.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig videre.

Venlig hilsen
Vésaura

Logoen til Vésaura

Svar fra Vésaura

Hej Jeanet,

Tak for din anmeldelse.

Ved abonnement hos Vésaura modtager man som udgangspunkt den samme parfume hver måned, medmindre man aktivt går ind på sin konto og skifter til en anden duft inden næste forsendelse.
I dette tilfælde blev der ikke foretaget et skift, og derfor blev den samme parfume sendt flere måneder i træk i overensstemmelse med abonnementet.

Vi informerer tydeligt om denne funktion både ved køb og i abonnementsflowet, og vi hjælper altid gerne, hvis man er i tvivl om, hvordan man ændrer sin duft.

Venlig hilsen,
Vésaura

Deres packaging

Jeg er helt vild med Vesaura! Deres packaging er altid så flot. Man kan tydeligt mærke, at de går op i detaljerne. De søde små hilsner gør det bare ekstra personligt og varmt. Kan virkelig anbefales! 💚

12. oktober 2025