Luksuriøse dufte på abonnement Jeg har nu modtaget mine månedlige parfumer i et stykke tid, og jeg er mildest talt imponeret. De kommer i et utroligt lækkert etui. Den er perfekt til tasken. Stø... Vis mer

Sindssygt fedt koncept at man kan prøve en masse gode parfumer til en god pris! Det eneste jeg kunne ønske var et endnu større udvalg at vælge imellem og at man evt. kunne få mere end én parfume om må... Vis mer

1. Parfymeri
  2. Leverandør av skjønnhetsprodukter
  3. Leverandør av kosmetikk og parfyme

Scentmore er et parfumeabonnement, der tilbyder både designer- og nicheparfumer til en fast lav månedlig pris. Som medlem kan du frit vælge blandt +800 dufte fra blot 129 kr./md. Scentmore er skabt af Valentina Bojic i frustration over, at der stod alt for mange parfumeflasker i toiletskabet, som aldrig blev brugt op. Visionen er at ændre måden, hvorpå vi køber parfumer. Vi ønsker, at langt færre parfumer hensygner på hylderne, at langt færre penge går til spilde, og at medlemmer får lov til at opdage og opleve nye parfumer, uden at brænde nallerne på dyre parfumer, der sandsynligvis aldrig bliver brugt op. Med Scentmore får medlemmer månedligt 30-dages forbrug af en selvvalgt duft. Hvis du som medlem herefter ønsker at købe duften i fuld størrelse, så kan du købe den til medlemspris. Som medlem hos Scentmore får du mulighed for at afprøve mange af verdens førende og bedste parfumer, uden at du skal betale kassen. Og så tilbyder Scentmore i øvrigt også fri levering på alle ordrer.8

4,7

Enestående

Har ikke svart på negative anmeldelser

Jeg er utrolig glad for Scentmore

Jeg er utrolig glad for Scentmore! De har et fantastisk udvalg, især når det kommer til nicheparfumer, som man ellers ikke finder alle steder. Det er her, jeg har fundet mine absolutte favoritter som Roja (Midsummer Dream) og Omanluxury Oud Oquilaira.
​Det bedste ved Scentmore er, at de gør det muligt at få adgang til disse eksklusive og dyre luksusdufte til en meget fair og "venlig" pris. Det er den perfekte måde at opdage nye yndlingsdufte på uden at tømme hele pengepungen. Kan varmt anbefales til alle parfumeentusiaster!

2. april 2026

Luksuriøse dufte på abonnement

Luksuriøse dufte på abonnement

De kommer i et utroligt lækkert etui. Den er perfekt til tasken. Størrelsen og det flotte design gør dem ideelle til at have med på farten.

Det her er den perfekte løsning til dig, der elsker følelsen af hverdagsluksus. Man får lov til at dufte eksklusivt hver eneste måned i en indpakning, der bare spiller. Jeg kan varmt anbefale det til alle!

4. april 2026

Fantastisk service og hurtig levering

Fantastisk service og hurtig levering - jeg er meget tilfreds! Parfumerne dufter skønt og holder utrolig længe, så jeg er ikke et sekund i tvivl om, at de er fuldt ud autentiske. Kan varmt anbefales, og jeg kommer helt sikkert til at fortsætte med at handle hos Scentmore.dk i fremtiden.

31. mars 2026

Anbefaling til parfume elskere

Har brugt Scentmore længe nu og er super glad for det. En nem måde at få nye lækre dufte på og prøve nye af - elsker at deres udvalg både har kendte og mere niche parfumer.
Deres kundeservice er super god og venlig!

21. mars 2026

Super nemt og med mange muligheder

Super nemt og med mange muligheder. Der er mange forskellige dufte og det er sjovt at kunne veksle mellem dem og prøve nyt - uden at jeg hænger på en større flaske, som aldrig bliver brugt. Har prøvet det i længere tid og er absolut tilfreds. Også god kundeservice!

6. mars 2026

Top service!

Helt igennem højt serviceniveau og fantastisk kundebehandling med bredt udvalg af parfumer! 5 ud af 5

9. mars 2026

Fantastisk koncept

Scentmore forhandler originale dufte i 8 ml størrelse, og som medlem kan man købe duftene med rabat. Man har således mulighed for at prøve forskellige dufte uden at det koster en formue. Jeg synes, at konceptet er fantastisk, og jeg har tillid til firmaet. Kontakt med kundeservice har været god. Selvom udvalget af dufte er stort, ville jeg ønske, at det var større. Derfor giver jeg 4 stjerner, ikke 5. Visse funktioner på hjemmesider kunne være mere brugervenlige. Men overordnet er jeg meget tilfreds.

6. februar 2026

Rigtig god service

Rigtig god service, og utrolig hurtige svartider på kundeservice hvis man måtte have spørgsmål!

DAO fik sendt min ene levering ud på noget af en omvej, men den fiksede scentmore hurtigt og så fik jeg tilsendt en ny som kom indenfor 2 dage 🙏🏼

17. februar 2026