Ette flere etterlysening av vare mottar jeg 2 ballonger som jeg ikke har bestilt. Svarer ikke på hendvendelset før de blir kontaktet av Klarna. Retur av ikke bestil vare blir dyrere enn hva produkte... Vis mer
Elsker hjemmesiden! Deres produkter er i topkvalitet! Jeg kan kun anbefale siden.!
Jeg synes veraldo er en super god hjemmeside med fantastiske produkter til en rimelig pris. Jeg vil derfor anbefale den til alle der ønsker en god oplevelse af køb på nettet
Jeg synes at forsendelsen skal være at man kan følge med i hvor pakken er henne på mail eller på appen.
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Hos Veraldo.dk er vi specialister i at designe det nyeste modetøj til dig. Veraldo.dk inspirerer dig dagligt med nye spændende produkter. Veraldo.dk lægger dagligt nye opslag op på de sociale medier med gode tilbud, nyheder og ikke mindst inspiration til dit næste outfit.
Sivlandvænget 1, 5260, Odense SØ, Danmark
- Support@veraldo.dk
- veraldo.dk
Mottatt feil vare/ ingen svar.
Svarer ikke på hendvendelset før de blir kontaktet av Klarna.
Retur av ikke bestil vare blir dyrere enn hva produktet koster.
Super service og topkvalitet
Dette er et godt sted at handle😋😍
Kan anbefales!
Elsker veraldo
Super kvalitet i varerne
Super kvalitet i varerne! Ingen problemer der
Jeg er meget tidfreds med min faux fur…
Jeg er meget tidfreds med min faux fur jakke. Jeg eksker den. Tusind tak
Super fede ting og god kundeservice
Jeg er helt tilfreds med dem
God kundeservice,flott nettbutikk…
God kundeservice,flott nettbutikk .Anbefales
Leverer til tiden og produktet er som…
Leverer til tiden og produktet er som beskrevet på hjemmesiden
Virkelig godt sted og godt…
Virkelig godt sted og godt produkter❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
super kvalitetstøj
super kvalitetstøj, som bliiver levert til tiden
Fin taske
Fin taske, god service og kom til tiden
Jeg synes det er super god kundeservice…
Jeg synes det er super god kundeservice hos jer har kun været tilfreds med at handle hos jer

Svar fra Veraldo.dk
God service og levering til tiden 🌸

Mega god service
Mega god service! fede produkter til rimelig pris. Leveringen er også hurtig. whats` not to like?

Svar fra Veraldo.dk
Virkelig gode tilbud og produkter