Varedo Anmeldelser 14

2,1

2,1

Under middels

Jeg er nu oppe på ca 50 mail frem og…

Jeg er nu oppe på ca 50 mail frem og tilbage.Først fik jeg aldrig leveret min ordrer, og efter 2 måneder gik de med til at anulerer ordren.Efter mange Mails igen sendte de mig 93kr retur.Jeg skulle have 593,- kr. De ville undersøge sagen, og efter ca 25 mails igen, og efter jeg har dokumenteret mit krav, vil de stadig ikke give mig beløbet tilbage!!!!
Hold Jer langt langt langt væk fra det foretagende. De ligner proffesionelt bonde fangeri!!!!!!!

20. september 2025

De fortjener ikke nogen stjerne

De fortjener ikke nogen stjerne. Firmaet er fup og bondefangeri. Umulig at kontakte. Svarene kommer fra en robot. Købte hos dem 3.7.2025, og har rykket 25 gange uden held kun besked at vi kontakter dig.
Betragter pengene tabt!
Svindel hele vejen igennem!!!!!!

10. august 2025

Utrolig dårlig kundeservice

Utrolig dårlig kundeservice. Først gik der næsten 4 uger med levering selvom jeg troede det var et firma i KBH som jeg handlede med. Problemerne kom så først da jeg ville returnere varerne, så er det umuligt at få kontakt med dem. Man skal skrive efter et returnummer, og selvom jeg har sendt 4 mail, har jeg ingen svar fået tilbage.

1. august 2025

Bestilte en skjorte

Bestilte en skjorte, og trods DAO’s lidt forvirrende håndtering, modtog jeg pakken i løbet af en god uges tid. En meget grundig kvalitets sikring blev bekræftet ved modtagelse. Alt er fint 😊

Og nej, jeg arbejder ikke hos Varedo.

8. juli 2025

Virkelig en dårlig kvalitet

Virkelig en dårlig kvalitet, ingen indertrusser , værdi
19⁹⁵ hos Temu
De vælger at give mig 40% tilbage på trods af jeg nu flere gange har bedt om at gøre brug af min fortrydelsesret

23. juli 2025

Kinesisk billigt og dårligt tøj.

Der står intet på deres hjemmeside om at de bare er mellemhandler for noget billigt kinesisk tøj.
Når man så modtager varen og vil returnere den, så nægter de at overholde købeloven som giver os 14 dages fortrydelsesret. De har tilbudt mig at jeg kan betale 75 kr for en ny trøje som også skal komme fra Kina - nej tak. De har så tilbudt mig 78kr i rabat - nej tak.
Hold Jer langt væk fra dette såkaldte Københavnske Modehus.

16. juli 2025

Jeg var for dum

Jeg var for dum. Undgå at gøre som jeg - handel ikke her.
Kinesisk bras, elendig kvalitet - præsenteret som tilbud fordi, det så ikke kan byttes.

13. juli 2025

Vil du snydes....så skal du handle med…

Vil du snydes....så skal du handle med varedo....
De sender et par sko i str. 42 der er købt i str. 44.

Svare ikke på mail sendt til info @ varedo . dk.

Varen er desuden af dårlig kvalitet og kommer desuden fra Kina og ikke som antydet af dansk kvalitet.

Ren svindel

23. juni 2025

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis