Se hva andre synes

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Broeken besteld. Waren echter veel te kort. Kreeg 3 opties: 01. Een vervangend product naar keuze – bestelling behouden. Er hoeft alleen betaald worden voor de verzendkosten voor het nieuwe artik... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

Skrevet av virksomheten

Wij als Vengee hebben 1 doel; jouw leven gemakkelijker maken, op wat voor manier dan ook. Door het aanbieden van de nieuwste trends, gadgets en must-haves hopen we een vleugje vernieuwing toe te kunnen voegen aan jouw alledaagse leven!

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 92 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

slecht retourbeleid

Ook ik heb 2 blouses besteld, maar de maat klopte niet met het maatschema, dus te klein. Na retouraanvraag bleek het naar China te moeten worden gestuurd. Hierop gereageerd dat dit belachelijk duur wordt en van tevoren niet bekend was.
Daarna 3 opties gekregen, maar wil gewoon mijn geld terug en niet een vervangend artikel, deel van mijn geld terug of een tegoedbon.

16. april 2026

Jurkje retourneren

Ik heb net mijn jurkje ontvangen en nu blijkt het zooi uit China te zijn.Ik ben er helemaal niet tevreden mee en als ik het wil retourneren moet het naar China en kost het me 20 /25€. Dit vind ik hele slechte service. Hoop dat we tot een oplossing komen, wat een slechte site 😠

15. april 2026

Retourneren

Ik heb een jurk gekocht bij dit bedrijf, te groot en slechte kwaliteit. Een retour aangemeld, en vrij snel een reactie. Ik had drie opties, waar ik niet mee akkoord ga. Dus dan retour. Een retourticket ontvangen wat ik moet invullen en verzendkosten voor eigen rekening. Er staat geen bedrag vermeld over de retour kosten, zelf opsturen naar China en ik denk zo rond de € 30 betalen. Dit gaan we dus niet doen! ik heb dit in Nederland gekocht en niet in China. Ik heb deze holding opgezocht ook de adresgegevens dus waarom naar China vraag ik mij af!

Uiteindelijk toch netjes afgehandeld, wel met enige moeite, maar ik ben tevreden!

8. april 2026

Svar fra Vengee

Hoi Corrien! Dank je wel voor het schrijven van jouw ervaring. Ik weet niet zo goed wat hier mis is gegaan, maar ik zou hier graag prive even verder met je over sparren, alleen weet ik aan de hand van je naam hier niet precies om welke bestelling het gaat. Ik heb je via TrustPilot gevraagd om meer informatie te delen, zodat ik het even kan dubbelchecken.

Als je een momentje ziet om hier even kort naar te kijken, zou dat top zijn. Dank je wel alvast!

Fijne oplossing door Vengee

Mijn pakketje is verloren gegaan maar onmiddellijk heel netjes opgelost door de medewerkers. De dag erna via ander postbedrijf mijn pakketje ontvangen.

27. mars 2026

Svar fra Vengee

Hoi Sabrina, dank je wel voor het delen van jouw prettige ervaring! We zijn blij dat we je netjes hebben kunnen helpen in deze vervelende situatie. Ik hoop dat je nog vaker bij ons een kijkje zult nemen!

2 silky smooth besteld en niet ontvangen

Eind 2025 silky smooth (2) besteld en "betaald" met Klarna. 17 januari een mail ontvangen dat mijn pakketje bezorgt is, maar heb niets ontvangen. Vengee een mail verstuurd en na een aantal dagen antwoord. Neem contact op met de gofo want die hebben het bezorgt. Bezorgdienst heeft foto van pakketje en mijn huisnummer gemaakt, daarmee is de kous af. Na meerdere mailwisseling nog steeds geen pakket of oplossing. Klarna heeft onderzoek ingesteld en komt met de verklaring: foto van je bestelling is er..dus betalen. Een foto van een pakketje is dus genoeg om te zeggen dat ik het pakket heb. Mijn vraag nu; een foto van een behaarde oksel is dat bewijs genoeg dat ik het pakket niet heb??

17. januar 2026

Svar fra Vengee

Hoi Debby, dank je wel voor het delen van jouw ervaring. Ik vind het jammer om te lezen dat het je zoveel frustratie oplevert. Echter vind ik het belangrijk om een aantal dingen in jouw verhaal te verduidelijken.

1) we hebben een bewijs van levering van zowel onze leverancier als van de bezorgdienst
2) je spreekt over ''meerdere mailwisseling'' - echter hebben we maar een enkele keer een reactie van je mogen ontvangen. Verder hebben we niks meer van je vernomen
3) we hebben je inderdaad doorverwezen naar de bezorgdienst, omdat de bezorgdienst altijd meer informatie heeft over de daadwerkelijke levering

Ik zou je nogmaals willen vragen om contact op te nemen met de bezorgdienst om te kijken wat zij voor je kunnen betekenen. We horen daarna graag van je per mail wat dat oplevert.

Eigenlijk verdienen ze geen 1 ster

Eigenlijk verdienen ze geen 1 ster! Wat een waardeloze winkel. Producten lijken niet eens op de.producten op de site! Goedkope shit!En wat ook zo vreemd is...ik had een paar laarzen besteld en wilde deze retour doen en krijg een reactie dat ik de laarzen mocht houden en wat anders kon bestellen en hoefde dan niet te betalen!!?? Heb dit gedaan en wel gekregen maar wederom t leek er niet eens op!
Bah ze moeten zich schamen!

4. mars 2026

Svar fra Vengee

Hoi Susanne, dank je wel voor het delen van jouw ervaring. We kunnen ons helaas niet vinden in jouw verhaal. We hebben per mail contact gehad, en hebben je een oplossing aangeboden waarmee je akkoord bent gegaan. Daarmee was voor ons het euvel voorkomen, tot we deze review van je binnen zagen komen.

We zijn onze afspraken nagekomen, maar vinden het jammer dat je daarmee alsnog hebt besloten om jouw mening zo ruw online te zetten. Hoe dan ook hopen we dat we je in de toekomst alsnog kunnen verrassen met wat nieuwe producten, die hopelijk wel voldoen aan je wensen.

Leuke rugtas

Leuke rugtas, veel vakken, waterafstotend, zwart, echt superhandig en leuk.
Nergens anders te koop, ik ben er blij mee.

21. januar 2026

Svar fra Vengee

Hoi Daniëlla, dank je wel voor het delen van jouw review! Wat leuk om te lezen dat we je hebben kunnen verrassen met jouw tas! We hopen dat je er nog veel plezier van mag beleven. Tot snel!

De bestelling was goed

De bestelling die ik gedaan was veel te laat maar ik werd om de zoveel tijd op de hoogte gehouden en dat doen de meeste zaken niet

2. februar 2026

Svar fra Vengee

Hoi C, dank je wel voor het delen van jouw ervaring! Het is de afgelopen tijd helaas wat drukker geweest dan normaal, maar we doen onze best om alles zo snel mogelijk af te leveren. We vinden het belangrijk om tijdens dit proces in contact te blijven met jou als klant, vandaar dat we je zo vaak mogelijk een update geven.

We hopen je snel weer eens terug te zien in onze webshop!

Leuke en mooie kleding

Leuke en mooie kleding. Kwaliteit en prijs zijn in verhouding.

21. februar 2026

Svar fra Vengee

Hoi Sylvie, dank je wel voor het delen van jouw review! We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent. We hopen je nog snel nog eens te zien in onze shop!

Kleding retourneren

1 ster is nog teveel…
Kleding gekocht, maat is niet goed.
Deze retour gestuurd wat na China heen moet🙈 kost veel geld.
Aangezien het aankoop bedrag veel hoger was toch maar gedaan, blijkt het opgegeven adres door Vengee niet te kloppen.
Al met al geen kleding maar wel de factuur moeten betalen, dit voelt en klinkt als oplichterij.

22. januar 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Uiteindelijk naar tevredenheid opgelost

Ik had in de zomer van 2025 2 producten gekocht, beide helaas niet passend. Jammer dat er in de retour voorwaarden niet goed staat beschreven dat de pakketjes naar China gestuurd moeten worden. Zou fijn zijn als jullie dat aanpassen. Helaas is er iets niet goed gegaan met de verzending van het pakketje waardoor ik de producten na een half jaar weer thuis gestuurd kreeg.
Direct contact opgenomen met vengee. In eerste instantie werd er een aanbod gedaan waar ik het niet mee eens was, maar uiteindelijk dan toch mijn geld terug gekregen.
Bedankt Eric voor de (uiteindelijk) fijne afhandeling

31. januar 2026

Pakket, inhoud gestolen

Ik heb een bestelling gedaan en betaald. Na een tijd pakket ontvangen. Het pakket was opengemaakt en het product is eruit gestolen. Daarna het opengesperde pakket doodleuk in mijn brievenbus gedaan. Bezorger was Gofo. Helaas nog geen antwoord ontvangen. Zojuist ook persoonlijk een mail ontvangen van Vengee. Het product wordt opnieuw verstuurd via PostNL. Ik kan de oplossing van Vengee zeer waarderen.

21. januar 2026

Svar fra Vengee

Hoi Eva! Dank je wel voor het delen van jouw ervaring. Wat vervelend om te lezen dat je pakketje ontbreekt. We hebben helaas vaker problemen gehad met GoFo, maar ik ga hoe dan ook een nieuw exemplaar direct met PostNL jouw kant op sturen.

Ik heb je zojuist ook een mail gestuurd met wat verdere uitleg hierover. Zou je een momentje hebben om hier even naar te kijken? Dank je wel!

Vurdert til 2 av 5 stjerner

De Silky Smooth werkt niet zoals…

De Silky Smooth werkt niet zoals beschreven. Wordt helemaal niet zo glad. Zonde van mijn geld

18. januar 2026

Svar fra Vengee

Hoi Jessica! Dank je wel voor het delen van jouw ervaring. We zouden graag met je in gesprek komen om te kijken wat er precies mis gaat. Aan de hand van jouw gebruikersnaam hier op TrustPilot weet ik niet precies wie je bent. Ik heb daarom extra informatie aangevraagd. Als je een momentje hebt om hier naar te kijken zou dat heel fijn zijn! Zo kunnen we samen even controleren wat we voor je kunnen betekenen.

Je mag ook een mailtje sturen naar info@vengee.nl, met als doorverwijzing TrustPilot. Dan weet ik gelijk om wie het gaat. We horen graag van je!

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Kwaliteit, prijs, retourbeleid naar China, geen service.

Beste,

Ik had een set kleding besteld. Op foto zag het er goed uit. Bij levering was het niet zoals op foto. Trui veel te kort, stof van zeer goedkoop . Materiaal niet vermeld. Prijs is bij lange na niet in verhouding met kwaliteit. Ik mailde met verzoek retour. Kreeg geen reactie. Na verder zoeken vond ik retourbeleid: op eigen kosten naar China terug zenden?? Kosten tussen €15 en €25 voor een waardeloos stuk stof van €49,50.
Dus voor mij de laatste keer dat ik hier iets ga bestellen.
Na het plaatsen van dit bericht namen ze wel snel contact op en dachten goed mee aan een redelijke oplossing . Ze boden mij een redelijke oplossing die goed in verhouding was met prijs/kwaliteit en retourkosten. Dus Bedankt hiervoor.
Stel dit erg op prijs. Zou goed zijn om retourbeleid wat duidelijker te vermelden zodat mensen weten waar ze aan toe zijn. Nogmaals bedankt voor de geboden oplossing.

15. januar 2026

Svar fra Vengee

Hoi Khadija, dank je wel voor het delen van jouw ervaring. Ik kan op jouw naam helaas geen enkele bestelling bij ons vinden. Ik heb je daarom via Trustpilot gevraagd om meer informatie met ons te delen, zodat we kunnen kijken wat er precies mis is gegaan. Je mag ons ook nog een mailtje sturen op info@vengee.nl, waarbij je aangeeft dat ik je per Trustpilot hebt gevraagd om contact op te nemen. Dan gaan we alles netjes oplossen. We horen graag van je!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ben zeer tevreden over het apparaat…

Ben zeer tevreden over het apparaat ,geen jeuk ,geen bultjes .en een fijn apparaat om te gebruiken .ligt fijn in de hand

2. januar 2026

Svar fra Vengee

Hoi Francis, dank je wel voor het delen van jouw review! We zijn enorm blij om te lezen dat je zo tevreden bent met jouw aankoop. We hopen dat je er nog veel scheerplezier van mag hebben!

Ladies trimmer

Een paar weken geleden een scheer apparaatje besteld voor de bikinilijn, maar tot op heden nog steeds niks ontvangen!!
Behoorlijk ontevreden aangezien ik gelijk heb betaald en de track&trace verteld dat het pakketje niet verder gaat met z'n reis. Ik zal hier nooit meer bestellen of aanraden!!

29. desember 2025

Svar fra Vengee

Hoi Michelle, dank je wel voor het delen van je bezorgdheid. We hebben gisteren al per mail even contact gehad, waarin we je ook hebben verteld dat je pakketje onderweg is en dat deze snel bezorgd word.

Door het noodweer van vorige week is er helaas enige vertraging ontstaan. Dit is onmacht, maar zoals ik nu kan zien word je pakketje nog voor het weekend bezorgd.

Ook hebben we je zojuist per mail nogmaals gecontacteerd. We zouden het waarderen als je een momentje hebt om hier eventjes naar te kijken. Dank je wel.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle Levering product is goed en het…

Snelle Levering product is goed en het werk na toebehoren zo als ik had verwacht

18. desember 2025

Svar fra Vengee

Hoi Diana, dank je wel voor het delen van jouw review! We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent. Hopelijk zien we je snel weer in onze shop!

Leuke jas

Leuke jas, zit lekker fijn voor het voorjaar. Duurde wel lang voor dat ik hem binnen had.

4. desember 2025

Beste Marieta,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring! Leuk om te horen dat je tevreden bent met onze jas. We hopen je snel weer terug te zien.

Slechte goedkope kleding

Product alles behalve wat er op de afbeelding staat. Iedereen heeft een afkoel periode. Vond het product afschuwelijk. Is niks .nl bij, teruggestuurd naar vengee gelegen in China!! 23;30 terug sturen!! Waardeloos! Absoluut geen aanrader

6. desember 2025

Svar fra Vengee

Beste Sharon, wat vervelend om te horen dat je niet helemaal tevreden bent over je bestelling. Ik heb direct contact via de mail opgenomen met je om tot een oplossing te komen.

Ik hoop je snel te spreken!

Erik van VENGEE

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv