Se hva andre synes
Fantastisk oplevelse med ny cykel. Enkel - men super lækker. Kører rigtig godt - både med fodgear og 3 trin. God hurtigt service og imødekommende personale. Og ikke mindst en rigtig god kop kaffe... Vis mer
Hvis man er glad for kaffe og cykler, hvilken københavner er ikke det(?), så er Velobarista ikke et dumt sted at hænge ud. Her i corona tiden er det især vigtigt, at støtte de små hyggelige cafeer,... Vis mer
Købte min herrecykel hos Velobarista.dk på Kigkuren Islands Brygge. Der er super god service hele vejen igennem, samt god kaffe og livslang service af cyklen efterfølgende. Har her et års tid efter... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Byens bedste by-cykler inkl gratis service for evigt + soft jazz i højtalerne - livet bliver ikke bedre.
Kontaktopplysninger
sturlasgade 14J, 2300, Danmark
- info@velobarista.dk
- velobarista.dk
Byens bedste cykler, service og kaffe
At købe cykel hos Henrik og Velobarista er ikke en hurtig og effektiv affære. Heldigvis. Det er tværtimod en oplevelse - for livet (hvis man tager garantien bogstaveligt). Og selve cyklen? Den bedste, jeg nogensinde har kørt på. Jeg giver hermed mine varmeste anbefalinger.
Hyggelig lille cykelbiks
Hyggelig lille cykelbiks som laver simple, holdbare og moderne cykler til rimelig pris. Hvis den pludselig fejler noget, kan man altid svinge forbi og få en go kop kaffe mens den får en kærlig hånd. Ka bestemt anbefales ❤️
Byens bedste kaffe og cykler :)
Smukke cykler
Smukke cykler, god kaffe og tryg service
Fantastisk produkt
Fantastisk produkt
De bedste mennesker står bag Velobarista, altid dejligt at komme i butikken.
En perle for den kræsne kvalitets bevidste cyklist
En lille perle for den kræsne kvalitets bevidste cyklist. super god service, god kaffe og vigtigst af alt klassiske stilrene cykler i den bedste kvalitet.
Hurtig service
Hurtig, god og venlig service.
God kaffe, medium god fusionsmusik i biks.
Fede cykler og lækker kaffe.
Jeg er så glad for min cykel
Jeg er så glad for min cykel, har den stadig!
Fedeste cykler og bedste service i KBH
Købte en cykel hos Velobarista med 2 automatgear for et par år siden, og den kører stadig som smurt. Efter noget tid gik et eger i stykker på forhjulet, men så fik jeg skiftet hele dækket, kvit og frit. Bedste service! Kan varmt anbefales, og så har de efter min mening byens fedeste cykler, med deres enkle udtryk.
Elsker min cykel!
Super god service
Super god service. Altid hyggeligt at besøge Henrik i butikken. God kaffe !
Best bike I’ve ever owned
Best bike I’ve ever owned. 5 years old, still runs like the day I got her. I’d say I’ll never buy a bike from anyone else, but looks like I’ll never have to buy another bike, period.
Top service og eneste design i KBH der…
Top service og eneste design i KBH der holder. Elsker min cykel.
Jeg er godt kørende med min anden cykel…
Jeg er godt kørende med min anden cykel fra Velo Barista. Den første blev stjålet - så fede er Henriks cykler. Og så er der livstidsservice og god kaffe nede i biksen
Fantastisk service og produkt!
Velobarista har et fantastisk produkt. Jeg fandt den sidste cykel jeg nogensinde skal købe! Jeg elsker min cykel. Kan ikke anbefale Velobarista højt nok! Og så har de virkelig god kaffe!
Bedste service og bedste cykel jeg…
Bedste service og bedste cykel jeg nogensinde har haft. Meget kompetente folk i værkstedet, har ingen problemer haft, og den gratis “livtids” service/forårsklargøring der følger med, er helt genial. Kan varmt anbefale.
God personlig service og lækre cykler.
Byens bedste cykel handler.
Byens bedste cykel handler.
Fremragende service og unikke stel.
Har været så glad for min cykel jeg har købt der.
Nok de fedeste bycykler i Kbh.
Nok de fedeste bycykler i Kbh.
Henrik giver top service, og man kan få god kaffe mens man venter :-D
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.