Informasjon om virksomheten

4,0

Bra

TrustScore 4 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

I highly recommend KongaCph

I highly recommend KongaCph. The entire process—from the initial thoughts and dreams to the final result now standing in my kitchen—has been safe, professional, aesthetic, and service‑minded.
Our contact person was skilled and extremely accommodating, and the kitchen installers were competent and thorough. The quality is high, and the woodwork is truly beautiful and on a high level.
Our new beautiful kitchen is exactly as we had dreamed of, and we will enjoy it every single day.

16. februar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fra dag ét oplevede vi en professionel…

Fra dag ét oplevede vi en professionel og meget imødekommende service hos KONGA CPH. Konceptet med udstillingskøkken uden sælgere der presser er genialt. Man får en kode lukker sig selv ind og kan i ro og mag se mærke og opleve materialerne. Træet og kvaliteten taler for sig selv.

Vi blev forelsket i køkkenet ved første besøg. Vi har været i dialog med mange køkkenleverandører men ingen kan måle sig med den oplevelse og service vi fik hos KONGA. Jeg har arbejdet med byggeri i over 20 år og kan uden tøven anbefale KONGA som professionelle præcise og kvalitetsbevidste.

Produktet er i så høj kvalitet at man bliver glad hver gang man træder ind i køkkenet. En klar anbefaling til kommende købere er at tænke placering af hvidevarer grundigt fra start.

Stor ros til Lina som guidede os hele vejen leverede fremragende service og overholdt alle aftaler.
5 stjerner herfra for snedkerkøkkenet materialerne servicen konceptet og ikke mindst kvaliteten.

5. januar 2026

En virkelig god køkkenoplevelse

Hvis du også elsker at stå og rode lækre madretter sammen til hverdag og bage godt brød, så er der simpelthen ikke noget bedre end et køkken, der bare fungerer.
Her i december kom jeg i mål med et køkkenprojekt, som jeg havde taget tilløb til i et godt stykke tid, for det kan være noget af en jungle at komme igennem, når man skal finde det rette, funktionelle design, gode materialer og en troværdig leverandør.

Der skal både en del research til og en god portion held, og i mit tilfælde endte jeg med at vælge køkkenfirmaet KongaCPH, og dem er jeg ganske enkelt blevet helt pjattet med. Designet er dansk (Mette Fredskild) og firmaet ligger i Litauen og fremstiller smukke, minimalistiske snedkerkøkkener af FSC-certificeret egetræ, og så har de det skønneste showroom i en smuk lejlighed på Badensgade på Amager.

Men altså, det der virkelig battede for mig var hele processen, der var personlig, opmærksom og empatisk. Jeg følte mig som deres vigtigste kunde hele vejen igennem, hvor jeg havde en dedikeret kundeservicemedarbejder, Lina, der hele tiden kom med små uopfordrede opdateringer og billeder fra produktionen af netop mit køkken, ligesom jeg flere gange blev gjort opmærksom på små forbedringer, der for det meste ikke kostede ekstra. Deres installationsteam var også i særklasse.

4. desember 2025

Flot håndværk fra Kongcph

Jeg fandt Kongacph på IG. Vi kom hurtigt i kontakt. Efter mine håndtegninger sendte Konga 3D tegninger og priser. Vi besøgte showroomet i Kbh og satte en ordre igang. Kommunikationen gik problemfrit. Vi fik billeder tilsendt af produktionen. Køkkenet ankom præcis den dag vi havde aftalt med Kongas egne folk til at sætte det op. Alt er perfekt. Håndværket er så flot. Hermed min anbefaling.

7. juli 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv