Veldhoven Interieurs Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Na 15 jaar teruggegaan naar Veldhoven omdat we destijds zo’n goede ervaring hadden bij het kopen van een bank. Nu opnieuw een topervaring, en een mooie nieuwe bank!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prima begeleiding in de winkel bij uitkiezen bank en stoffen. Snelle levering en bezorging was ook prima (oude banken op door ons gewezen plaats gezet).

Informasjon om virksomheten

1. Møbelbutikk
  2. Gulvbeleggbutikk
  3. Husholdningsbutikk
  4. Lampeforretning
  5. Butikk med stuemøbler
  6. Sofabutikk

Skrevet av virksomheten

Eén adres voor uw complete interieur op maat. Veldhoven Interieurs is meer dan een winkel. Onze zaak is een bron van inspiratie met een verrassende mix van stijlvolle, moderne, chique, klassieke, huiselijke en tijdloze elementen. Samen geven wij vorm aan uw persoonlijke smaak. Laat u verrassen door uw eigen smaak. Ontdek zelf unieke combinaties die helemaal bij u passen. Uw stijl krijgt vorm in persoonlijk design, uw eigen antwoord op de vraag: wat vind ik écht mooi? Veldhoven Interieurs is meer dan een winkel. Onze zaak is een bron van inspiratie met een verrassende mix van stijlvolle, moderne, chique, klassieke, huiselijke en tijdloze elementen. Samen geven wij vorm aan uw persoonlijke smaak.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

13 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Veldhoven prima winkel

5. juni 2026

Svar fra Veldhoven Interieurs

We hebben u graag geholpen bij het maken van de juiste keuze en het verzetten van de oude banken was een kleine moeite. Dank nogmaals voor het vertrouwen in ons team.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Keurige heren die op de afgesproken tijd de bank afleverden

Onze meubels werden op de afgesproken tijd keurig afgeleverd. De beide heren van Veldhoveninterieurs waren zeer behulpzaam en dachten mee over het binnenbrengen en plaatsen van de bank. Zij tilden onze zware tafel opzij, opdat de bank direct op zijn plaats gezet kon worden.
Keurige en nette heren!

10. april 2026

Svar fra Veldhoven Interieurs

Geachte heer De groot, Dank voor uw complimenten aan onze medewerkers. Heel veel zitplezier op uw nieuwe Leolux-bank!

Goed en persoonlijk advies

Goed en persoonlijk advies. Tapijt op trap is erg mooi gelegd. Was niet een makkelijke trap. Top vakman!!

16. februar 2026

Svar fra Veldhoven Interieurs

Het was ook een mooie opdracht om te mogen uitvoeren. Fijn dat u zo tevreden bent!

Uitstekende service van vakmensen

Uitstekende service van medewerkers met veel productkennis. Bezorging en plaatsing van de nieuwe bank, en verwijderen van de oude, ging supervlot en met veel aandacht om schade te voorkomen. Zeer tevreden.

30. januar 2026

Svar fra Veldhoven Interieurs

Fijn dat u zo tevreden bent over onze werkwijze. Veel zitplezier!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vriendelijke ontvangst en zeer…

Vriendelijke ontvangst en zeer deskundig advies van Anni en Lisette. Niets dan lof!

25. oktober 2025

Svar fra Veldhoven Interieurs

Fijn om te horen dat u de kennis en vaardigheden van onze medewerkers zo waardeert!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Lof, lof, niets dan lof.

Inmiddels ben ik al ruim 3 jaar klant bij Veldhoven Interieurs.
Volgens een indertijd ontworpen interieurplan heb ik de afgelopen jaren mijn appartementje ingericht met fraai meubilair, een mooie pvc vloer en sinds gisteren ook prachtige stoffering.
Daarbij hebben diverse vakkundige mensen van Veldhoven mij geholpen, eerlijke adviezen gegeven en me met engelengeduld allerlei opties getoond.
Natuurlijk verliep alles niet altijd probleemloos.
En juist dan bleek de oplossingsgerichtheid en de grote betrokkenheid van dit professionele team.
Het kwam namelijk altijd goed.

Dus hoop ik dat Veldhoven Interieurs tot in lengte van dagen blijft bestaan en mensen helpt bij het inrichten van hun persoonlijke leefruimte.
Want jullie kunnen het!

7. november 2025

Svar fra Veldhoven Interieurs

Geachte mevrouw De Jong, Wat fijn om dit mooie verhaal over onze mensen te mogen lezen. Ons team is met veel plezier voor u aan de slag geweest en hoopt dat u nog lang zult genieten van uw nieuwe interieur.

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen: goed naar probleem(pje) geluisterd, snel en voortvarend gehandeld en terzake kundig hersteld! Hoe fijn is dat?!!

15. oktober 2025

Svar fra Veldhoven Interieurs

Dank voor uw fijne reactie. Voor ons was het een kleine moeite. Veel plezier nog van uw mooie Pastoe Vision meubel!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De mooi design meubels van Veldhoven

De afgelopen maanden meubels, o.a. tafel, stoelen, kast, bank en (rol) gordijnen besteld en ontvangen. Alles van een prachtige kwaliteit en enkele dingen in de sale met een mooie korting gekocht. De service is fantastisch en de hulp en kennis van zaken in de winkel is van een hoogstaand niveau. Een fijne winkel.

9. oktober 2025

Svar fra Veldhoven Interieurs

Hartelijk dank voor deze mooie review. Het was ons een genoegen u te helpen bij het realiseren van uw nieuwe interieur. We wensen u veel woonplezier!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Persoonlijke aandacht en deskundig advies

Veldhoven Interieurs blinkt naar onze ervaring uit in persoonlijke aandacht en deskundige advies. Annabelle heeft ons verrassend geadviseerd en ons geholpen keuzes te maken voor onze woonkamer, waarbij we ons helemaal thuis voelen. De zin op de website ‘Samen geven wij vorm aan uw persoonlijke smaak’ heeft Veldhoven Interieurs voor ons waargemaakt. Heel prettig is dat alle medewerkers zorgvuldig zijn in hun communicatie met de klant, zowel in de winkel als bij de aflevering. Kortom, wij zijn heel tevreden over de service van Veldhoven Interieurs.

17. september 2025

Svar fra Veldhoven Interieurs

Wat mooi om te lezen dat u zo tevreden bent over onze werkwijze en ons team. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe zitmeubelen!

Goed geholpen met feauteuils

Veldhoven heeft ons goed geholpen met het kiezen van mooie fauteuils. Verdere afhandeling en levering was zeer vriendelijk en uitstekend

10. juli 2025

Svar fra Veldhoven Interieurs

Hartelijk dank voor uw complimenten. Wij wensen u veel zitplezier!

Beter dan volgens afspraak

levering volgens afspraak qua tijd. zeer prettige en meeedenkende heren die buitengewoon netjes het verpakkingsmateriaal meenemen en alles terugzetten waar nodig

26. september 2025

Svar fra Veldhoven Interieurs

Wat fijn om te horen dat u onze medewerkers die alle interieurwensen realiseren zo waardeert!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle, service met oog voor kwaliteit

Afspraken werden nagekomen, het contact was professioneel en vriendelijk, en zelfs bij een oudere kast werd vakkundig meedenken toegepast.

2. juli 2025

Svar fra Veldhoven Interieurs

Beste Esther, Onze mensen hebben je graag geholpen met de verlichting in de kast. We hopen dat je er nog lang plezier van zult hebben!

Service met een grote S

Een paar jaar geleden kochten wij bij Veldhoven Interieurs duettes voor onze woonkamer, omdat die 'rolgordijnen' ook een isolerende werking hebben. Onlangs viel ineens een onderdeel van een van de duettes op de grond. Voor Veldhoven geen probleem, de monteur kwam voor het begin van zijn dienst bij ons. langs om het onderdeel weer te bevestigen. Service met een grote S omdat er geen rekening op volgde. En nog even over het isoleren van de duettes: dat doen ze als de beste, als de gordijnen dicht zijn is er geen tocht of koudeval meer.

17. april 2025

Svar fra Veldhoven Interieurs

Geachte heer Van Vessem, het was een kleine moeite om uw duette te repareren en hebben dit graag voor u als onze service gedaan. Fijn om te lezen dat u dit waardeert.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vanaf het eerste bezoek aan de winkel…

Vanaf het eerste bezoek aan de winkel zijn wij meer dan enthousiast over de wijze van adviseren door Janine, eigenaresse van dit bedrijf. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij vandaag een nieuwe eettafel en zes Cor eetkamer stoelen bezorgd hebben gekregen, evenals nieuwe kussens voor onze Cor banken. Alles zoals afgesproken
bezorgd, geplaatst en fantastisch verzorgd door de heren!
“Veldhoven Interieurs” heeft klantgerichtheid en goede service duidelijk hoog in het vaandel staan. Jullie mogen trots zijn op deze prachtige zaak!
Ellen.

6. mars 2025

Svar fra Veldhoven Interieurs

Beste Ellen, Heel hartelijk bedankt voor deze mooie reactie en dat u zo enthousiast bent over onze werkwijze en dienstverlening. De heren hebben genoten van de saucijzenbroodjes!

Eerlijk

Eerlijk, behulpzaam en constructief, dat was de man, die mij zo klantvriendelijk heeft geholpen, zoals de firma dat altijd heeft gedaan. Ik voel me bij hun
THUIS!
Veel dank daarvoor!

4. januar 2025

Svar fra Veldhoven Interieurs

Hartelijk dank voor uw fijne reactie!

afspraak is afspraak

We zijn erg tevreden over de door Veldhoven geleverde service bij bij de aankoop van een vloerkleed van het merk Millener Poort. Janine heeft ons voortreffelijk en met veel geduld geadviseerd en dat heeft na diverse proefstaaltjes geresulteerd in een definitieve keuze.Toen bleek dat de fabriek tegen de afspraak in op een andere weefmethode was overgegaan heeft Janine er voor gezorgd dat alsnog de afspraak werd nagekomen. Het heeft haar veel tijd en moeite gekost. De aflevering is perfect verlopen, het is een prachtig vloerkleed geworden waarmee we heel gelukkig zijn.

18. desember 2024

Svar fra Veldhoven Interieurs

Vanzelfsprekend hebben we ons maximaal ingespannen om het gewenste kleed voor u geleverd te krijgen. Heel fijn om te vernemen dat u er zo gelukkig mee bent en dank voor uw complimenten!

Erg tevreden

Erg tevreden. Keurige aflevering. Fijn bedrijf.

5. desember 2024

Svar fra Veldhoven Interieurs

Beste mevrouw Szulc, dank voor uw complimenten. We hopen dat u lang plezier zult beleven aan uw nieuwe meubels.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Professioneel

Wat een fijne ervaring bij Van Veldhoven. Janine getroostte zich alle moeite om het produktienummer van onze Gelderland bank te achterhalen en met succes. Op ons verzoek kwam ze naar Hilversum om kleuradvies voor herstoffering te geven. Wij vertrouwen Van Veldhoven ons bankstel voor een tweede leven met een gerust hart toe!

28. november 2024

Svar fra Veldhoven Interieurs

Wat fijn dat u ons uw prachtige hoekbank toevertrouwd. We gaan er zeker iets moois van maken!

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv