LA MULTI ANI ,VASCO ,de 3 ani cu un mini vasco am avut foarte multe intamplari unele mai putin placute dar foarte multe actiuni in deplasarile prin unele state europene cu un numar mare de persoane de... Vis mer
Selskapet har svart
Am primit Q1 destul de rapid, mulțumesc, dar, internetul de pe cartelă nu este disponibil, nu funcționează, am trimis un e-mail către serviciul de reparații, reclamații, mi-a răspuns repede, în acelaș... Vis mer
Selskapet har svart
Sunt multumita de Vasco Translater M3 pentru ceea ce eu am nevoie. Il folosesc pentru traduceri din olandeza. Cred ca mai este de lucru la acuaratetea traducerilor olandeza-romana si invers. Nici Goog... Vis mer
Selskapet har svart
Aparatul este nefuncțional cu semnalul GSM existent, indiferent de zona in care l-am folosit! Cu wi-fi puternic, funcționează corespunzător. Nu-l recomand a se folosi in afara zonei cu semnal wi-fi d... Vis mer
Skrevet av virksomheten
.gif)
.png)
Din 2008, proiectăm, producem și vindem dispozitive mobile de traducere.
Produsul nostru provine din trei segmente mari de piață: Dezvoltare software, Electronică și Lingvistică.
Suntem specializați în programare neuro-lingvistică (NLP), design UX, dezvoltare și mentenanță software.
Am început într-un birou mic în Cracovia, dar acum activăm în aproape 20 de țări și pe 4 continente. Echipa noastră este răspândită în întreaga lume, deoarece dorim să acționăm local pe fiecare piață.
Vasco este o mare familie internațională de aproape 200 de oameni. Sărbătorim diversitatea noastră culturală, deoarece ne îmbogățește perspectiva, făcând posibilă înțelegerea și mai profundă a misiunii noastre.
Să ne concentrăm acum pe produsul nostru. Translatorul Vasco este un dispozitiv pe care îl poți purta oricând cu tine și îl poți folosi oriunde te-ai afla.
Cu noi, poți vorbi fără efort cu oricine. Vom înlătura barierele lingvistice pentru dvs., deoarece dispozitivele noastre de traducere oferă până la 108 limbi străine.
Translatorul Vasco oferă, de asemenea, o varietate de funcții de ultimă oră. Puteți traduce voce, text, conversații de grup și multe altele.
De asemenea, suntem singurul producător de translatoare care oferă acces gratuit la Internet pe viață pentru traduceri. Funcționează în aproape 200 de țări datorită unui card SIM încorporat.
Vasco este, de asemenea, simplu de utilizat și intuitiv. O singură apăsare a butonului și vorbești liniștit în întreaga lume. Convinge-te singur cât de ușor este de folosit!
Skrevet av virksomheten
Vasco Electronics oferă retur necondiționat al banilor în 14 zile
Moara de Vant, nr 71, ap. 19, 700376, Iasi, Romania
Har svart på 88 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Nu functioneaza mai bine sau cel putin la fel ca telefonul, nu-si are rostul, daca mi l-ati lua inapoi ati face un lucru corect

Svar fra Vasco Electronics
Perioada de timp scursa de la lansarea comenzii si pina la primirea produselor ,este foarte lunga,peste 2 saptamani!
Produsul foarte bun,Translator M3

Svar fra Vasco Electronics
Great exeperience and great product! Very good funciones ! Thanks!

Svar fra Vasco Electronics
Nu am primit nici acum coletul, după 8 zile lucrătoare, la telefonul de pe site nu răspunde nimeni.......

Svar fra Vasco Electronics
Este o firma fantoma, numarul de telefon nu este alocat si nu raspund nici pe e-mail. Cu un tupeu fantastic, imi solicita si feedback.

Svar fra Vasco Electronics
Acumulatorul nu tine mai mult de 2 zile, aparatul fiind folosit foarte putin.
Ce o sa fac cand acumulatorul nu va mai functiona?
Se poate schimba acumulatorul?
Cum? Din caracteristici rezulta ca bateria te tine 6-7 zile.

Svar fra Vasco Electronics
Abia am cumpărat dispozitivul. L-am probat și cred că este OK. Vă rog să mă ajutați că nu știu cum să instalez programul pentru traducerea apelurilor telefonice. Vă rog frumos să-mi spuneți ce mai trebuie să fac pentru că nu primesc codul de la VASCO.

Factura emisa de firma din Polonia catre firma din Romania cu TVA
Trebuie sa fie fara TVA

Svar fra Vasco Electronics
Este un dispozitiv indispensabil când călătoresti în țări ale căror limbă nu o cunoști

Svar fra Vasco Electronics
A făcut soția mea comandă pe site, a plătit și după o lună, încă nu se găseau banii! A trebuit să facem o nouă comandă, între timp aparatul s-a scumpit, cu plata la livrare și a ajuns după 4 zile. Aparatul este ok, dar comunicarea cu firma este foarte grea. Vă stricați imaginea singuri!

Svar fra Vasco Electronics
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.