Skrevet av virksomheten
.gif)
.png)
2008 óta foglalkozunk mobil fordítógépek tervezésével, gyártásával és értékesítésével.
Termékünk három nagy piaci szegmensből áll: szoftverfejlesztés, elektronika és nyelvészet.
Szakterületünk a természetes nyelvi feldolgozás (NLP), UX tervezés, szoftverfejlesztés és szoftverkarbantartás.
Egy kis krakkói irodában indultunk, de mára közel 20 országban és 4 kontinensen működünk. Csapatunk szerte a világon megtalálható, mivel minden piacon helyi szinten szeretnénk fellépni és jelen lenni.
A Vasco egy nagy nemzetközi család, közel 200 fővel. Kulturális sokszínűségünket ünnepeljük, hiszen ez is gazdagítja látókörünket és még mélyebben megérthetjük küldetésünket.
Most koncentráljunk a termékünkre. A Vasco nyelvi fordítógép egy olyan eszköz, amelyet mindig magával vihet és használhat, bárhol is jár a világon.
Könnyedén beszélgethet bárkivel. Lebontjuk a nyelvi akadályokat, mivel a fordítógép segítségével akár 108 nyelven érthet.
A Vasco nyelvi fordítógép számos élvonalbeli szolgáltatást is kínál. Lefordíthat beszédet, szöveget, fényképeket, csoportos csevegést és sok mást.
Mi vagyunk az egyetlen nyelvi fordítógép gyártó cég, amely ingyenes és korlátlan élethosszig tartó internet-hozzáférést biztosít a fordításokhoz. A beépített SIM-kártyának köszönhetően közel 200 országban működik.
A Vasco használata is egyszerű és intuitív. Egy gombnyomás és gond nélkül cseveghet bárkivel szerte a világon. Győződjön meg róla, hogy, milyen könnyű ez a gyakorlatban.
Skrevet av virksomheten
A Vasco Electronics 14 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.
Tisza utca 3, 1133 , Budapest, Ungarn
Har svart på 81 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Vasco M3 egy kiválló készülék viszont két hang file nagyon jó lenne hozzá mert ez végett vettem a szerb és az észak macedón. Ha lehetne ezeket mielőbb elérhetővé tenni köszönöm
A csomagolás profi. A termék és hozzá adott kiegészítők dicséretes hasznos. A termék tetszetős kivitel, üzemideje megfelelő a használatban. A fordításban azért a beszéd gyorsaságban / érzékelésben / lenne mit javítani. Persze most már tagoltabban mondom amit akarom a beszéd fordításban. Összegezve nem bántam meg, hogy befektettem M3 készülékbe. 🍻🙏🍻

Svar fra Vasco Electronics
A beszélgetés, fordîtás a korrekt. Az ètlap illetve a kèpfordîtás az elèg gyatra ehhez az árhoz is. Az akkumulátor folyamatos használatkor nem bîrja ki a 72 órát, ahogy a reklámban van. Jó ha 12 órát tud. Igen ez csak èppen alap beszèdfordîtást tudja, hogy mègse nèzzenek az emberre hülyèn, hogy semmi nyelvet nem tud. Különben nem nagy cucc.

Svar fra Vasco Electronics
Szerintem ez egy nagyon jó fordító a V4, nekem teljesen megfelel. Koreai ismerősömmel beszélek, mellette tanulom a nyelvet. De nagyon a segitségemre van. A kép fordítása is jó! Az biztos hogy nem bántam meg hogy megvásároltam. Nagyon tudom ajánlani,főleg aki külföldre megy nyaralni,amit olvastam róla az a valóságban is igaz! ❤️❤️❤️

Svar fra Vasco Electronics
Egy egyszerűen használható eszköz a hiányos nyelvtudás miatt adódó problémák leküzdésére.Emellett nyelvtanulásra is nagyon jól használható.A cél hogy minél kevesebbet keljen használni.Amíg szükséges addig egy nagyon jó segítő és nyelvtanuló eszköz.Köszönöm.

Svar fra Vasco Electronics
A gép kicsi, mégis jól látható a képernyő,sokoldalú a szolgáltatás,gyors,nem kell hozzá internet. Hangerő, fényképezö egység kitünő. Ár-értékarányban a legjobb!

Svar fra Vasco Electronics
Remekül működik és a kiszolgálás nagyon-nagyon szuper!

Svar fra Vasco Electronics
Nagyon minőségi felszerelés. Tokkal,kiegészítőkkel. Igaz, még csak itthon használtam, de itt gyorsan és jól fordít. Kíváncsi leszek , hogy külföldön tényleg hasznalható- e wifi és mobilnet nélkül!

Svar fra Vasco Electronics
A készülék hamar megérkezett, Igyekeztünk a kevés nyelvtudásunkkal kipróbálni. Van amit jól fordít, van amit teljesen félre fordított. Élesben néhány nap múlva tudjuk kipróbálni egy adott nyelvterületen. Nekem elfogadható, élesben majd meglátjuk.

Svar fra Vasco Electronics
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.