Fijne ontvangst door vriendelijk personeel. Communicatie over bijzonderheden is zoals het hoort. Er werd netjes gebeld voor toestemming. Na afloop stond de auto gewassen klaar! Dikke tien (5 in dit... Vis mer

Via reserveringssysteem van van Mossel Opel op 4 maart een afspraak met de werkplaats in Veghel gemaakt. Echter Veghel wist van niks. Dit gebeurde steeds als via dit systeem werd gereserveerd, aldus... Vis mer
Een prettige manier van onderhandelen tijdens eerste gesprek kopen en inruilen van de auto. De ontvangst en persoonlijke aandacht. Het afhandelen van papierwerk goed geregeld. De nazorg, belangste... Vis mer
- Opel-forhandler
Om Van Mossel Opel - Veghel
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Vanderlandelaan 1, 5466 RE, Veghel, Nederland, Nederland
- 0413 331 212

Profiteer nu van topdeals!
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Auto stond niet afleverklaar
Auto stond niet klaar, was nog niet gereed om afgeleverd te worden op het afgesproken, al reeds uitgestelde datum/tijdstijd.
De auto zou nu de dag erop klaarstaan, dan aflever klaar.
Vanwege omzetting van verzekering naar nieuwe auto, als nood met “demo” auto van directeur gereden.
De volgende dag de nieuwe auto kunnen ophalen. Was helaas toch nog niet helemaal goed gepoetst en nog op veel plekken het plastic vergeten te verwijderen.
Bruker kanskje KI til å svareVis mer
Die afspraken die gemaakt zijn worden…
Die afspraken die gemaakt zijn worden ook nagekomen. Alles keurig gemaakt. Perfect!

Ik kwam zonder afspraak
Ik kwam zonder afspraak, zou de volgende dag met vakantie gaan, en ik ben echt super fijn te woord gestaan en geholpen!

Ontvangst
Ontvangst, uitvoering werkzaamheden goed.
Telefonisch om de balie medewerkers te kunnen spreken is vrij moeilijk!
Klanttevredenheid bij Van Mossel Opel.
Bij Van Mossel Opel wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen van de klant. Voorbeelden: De olie pas na 2 jaar/10.000 km verversen, de batterij in de afstandsbediening pas vervangen als het nodig is, enz.
Ik zou terug gebeld worden na 3 weken…
Ik zou terug gebeld worden na 3 weken nog niet
Dat schept geen vertrouwen.
Keuring vw transporter t6 buscamper.
Keuring vw transporter t6 buscamper.
Netjes op tyd klaar
Bij aflevering had de verkoper…
Bij aflevering had de verkoper blijkbaar haast. Toch groene vinkjes kunnen plaatsen bij mijn bronnen van onrust, door ruimhartige reparaties vóór aflevering. Vol vertrouwen weg gereden.
Vriendelijk personeel en correcte service
Fijne ontvangst door vriendelijk personeel.
Na afloop stond de auto gewassen klaar!
Dikke tien (5 in dit geval) voor deze toppers!
Elektrische auto gekocht
Elektrische auto gekocht, 11 kw, 3 fase oplaadbaar, trekhaak eronder laten zetten,thuis opladen gestart, bleek de auto maar 1 fase had, contact gehad met v Mossel, andere auto uitgezocht,trekhaak zou worden overgezet, en toen kregen we de rekening, 300 euro voor overzetten trekhaak, was niet over gesproken, en door jullie fouten , moeten wij betalen.Schandalig , eens v Mossel nooit meer v Mossel.