In Nuland erg vriendelijk, er werd rekening gehouden met mijn beperkingen. Ik kreeg dan ook een kamer dichtbij en toch fluister stil. Het eten is voortreffelijk bij het eerste diner kreeg ik de vraa... Vis mer
Selskapet har svart
Goede ervaring met bestelling van hoofdkussens goede kwaliteit. Iets vergeten toe te voegen bij de bestelling. Kreeg een keurig nette mail van Thomas en daarna is de bestelling direct verzonden. Hopen... Vis mer
Selskapet har svart
Na een slechte ervaring waarbij vrienden de gekregen cadeaubonnen eerst niet en later na veel gedoe wel konden inleveren voor een diner bij van der Valk, is het door van der Valk keurig opgelost. Door... Vis mer
Selskapet har svart
Bestelling (van der Valk hotelkwaliteit!!)wordt doorgezet naar Cinderella, dus daar koop je. Na 14 dagen maar eens contact opgenomen met Valkstore waar mijn bestelling bleef. Retour ook ook gedoe (kle... Vis mer
Selskapet har svart
Bij Valk Store kunt u de kwaliteitsproducten kopen die u in de Van der Valk hotels ziet
Stationsweg 91, 3621 LK, Breukelen, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Top! Er was een vlek op 1 van de kussens en heb meteen een nieuwe opgestuurd gekregen

Svar fra Valk Store
Cinderella hoeslakens voor boxspring.
Belangrijk vond ik meteen een antwoord op mijn vraag te krijgen betreffende het product.
Echter........er is enige krimp en dan heb ik niet eens het product op de 60gr gewassen en maar 5 min in de droger....

Svar fra Valk Store
Het van der Valk 4 seizoenen dekbed Suite onlangs aangeschaft: super tevreden! De bestelling was na één dag in huis en het dekbed is heerlijk vol. Echte hotel kwaliteit, maar dan in je eigen slaapkamer😊 Aanrader!

Overnachten regelmatig bij v.d
Valk, kussens zijn prima.

Svar fra Valk Store
Intressant boek besteld over de historie van het concern. Online besteld en snel in huis. Een echte aanrader voor de Valk liefhebber.

Svar fra Valk Store
Onze verwachting was goed kussens en matras super net als in het hotel wij slapen super

Svar fra Valk Store
We vonden het best spannend om een bed online te bestellen waar we niet op proef hadden gelegen. We hebben de gok genomen en zijn bijzonder tevreden. Het bed werd binnen de bezorgtermijn die ervoor stond geleverd. De bezorgen waren 2 uiterst correcte jongemannen die het bed naar de 1e verdieping tilden en het in de kortste keren hadden gemonteerd. Het bed zelf is van een mooie kwaliteit en de matrassen (boxspring) slapen heerlijk. De prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed.

Svar fra Valk Store
Goed en beleefde medewerkers een uitstekend service.

Svar fra Valk Store
Tweetal kussens besteld. Website was heel duidelijk, informatief en goed opgezet. Bestelproces makkelijk. Levering supersnel. En ja, de kussens slapen net zo lekker als in de fantastische hotels van v/d Valk

Svar fra Valk Store
Heerlijk bamboe zomerdekbed gekocht. Mooi dun, wel het gevoel dat je wat over je heen hebt.

Svar fra Valk Store
Een hele fijne samenwerking gehad om onze bedden samen te stellen. Contact per e-mail verliep heel vlot.

Svar fra Valk Store
Het is natuurlijk super makkelijk om de bon online te bestellen, maar tot op heden hebben wij onze waardebon nog steeds niet kunnen activeren! Hier moet nog wel even aan gewerkt worden. Wanneer wij naar onze dichtstbijzijnde vestiging gaan zijn de waardebonnen vaak op, waardoor dit eigenlijk de enige keuze is.

Svar fra Valk Store
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.