Selskapet har svart
PostNL had mijn pakket teruggestuurd naar Valkstore maar nadat we dit hadden gevonden erg snel geholpen en de dag erna werd het al bezorgd. Nogmaals bedankt Rutger. :)
Selskapet har svart
Bij Valk Store kunt u de kwaliteitsproducten kopen die u in de Van der Valk hotels ziet
Stationsweg 91, 3621 LK, Breukelen, Nederland
Har svart på 83 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
We hebben een heerlijk dekbed besteld en zijn er ontzettend blij mee. De website is gebruiksvriendelijk, de bezorging verliep snel en soepel, en voor we het wisten lag het dekbed al op ons bed. Echt hotelkwaliteit in huis, absoluut een aanrader!

Svar fra Valkstore
De site is duidelijk en de communicatie m.b.t. de levering was goed. In mijn geval belangrijk, want ik woon in Spanje.
Bovendien zijn jullie produkten goed. Ik ben verslaafd aan v.d. Valk hotels.

Svar fra Valkstore
Mooie aanbieding, super snelle levering en daarnaast ook nog eens een matras die super lekker ligt. Mijn dochter is 6 en wordt nog elke nacht wakker maar slaapt nu al een week door. Een groter compliment over een matras kan ik niet maken.

Svar fra Valkstore
Goede en vlotte levering. Snelle reacties op vragen.Fijne producten.

Svar fra Valkstore
Ik deed een bestelling met korting, eerst kreeg ik een bericht dat de bestelling vertraagd was en dat het maximaal 3 weken extra kon duren. Ik kon het annuleren en vroeg of ik 1 van de 2 bestelde producten kon annuleren.Dit werd bevestigd dat het mogelijk was en direct binnen 10 minuten kreeg ik een annulering dat m'n bestelling niet geleverd kon worden. Erg jammer, zeker wanneer er een aanbieding/actie is.

Netjes op tijd afgeleverd
De kussen na nacht slapen vond ik niet fijn
Heb er de volgende dag wat vulling uit gehaald
En zo te merken lag het lekkerder ben benieuwd na paar nachten
Verders mooie kussen
perfecte communicatie!
Ik mailde 2 maal voor bijkomende informatie en ik kreeg telkens een vriendelijke en duidelijke mail terug.

Svar fra Valkstore
Nogmaals bedankt Rutger. :)

Svar fra Valkstore
Hoeslakens gekocht bij actie vomar dacht van de valk hoeslakens moet goed zijn toch?nou 40 graden mag je wassen mag zelfs in droger niet gedaan in de droger toch gekrompen hoe dan 🤣dus ja eigelijk niet best jammer weer !

Svar fra Valkstore
Tot op heden nog geen kleurstalen voor de boxspring bedden ontvangen. Wacht nu al ruim een week. We gaan toch maar naar een bedden speciaalzaak in de buurt. Jammer.
Update 26.03.2026
Vandaag de kleurenstalen per post ontvangen.
Het duurt lang maar toch fijn dat ze binnen zijn.

Svar fra Valkstore
Expérience positive des commandes sur le site aux livraisons à domicile.
Disponibilité pour répondre à mes demandes de conseils.
Merci.

Svar fra Valkstore
Bijna me helle slaapkamer is
van der Valk, goede kwaliteit en snelle levering

Svar fra Valkstore
Heb 2 extra grote kussens (60x90) besteld en daarbij natuurlijk ook kussenslopen.
Echter bij de normale maat kussenslopen (60x70) gaan die per 2.
Na ontvangst van de grotere kussenslopen blijkt dat deze per stuk gaan. Nu moet ik er 2 bij bestellen en daarvoor verzendkosten betalen ☹️

Svar fra Valkstore
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.