Se hva andre synes

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Reageren nergens op ! Retour sturen v per abuis bestelde doucheset (maten passen niet) geprobeerd te annuleren dag na onze bestelling het is een hele opgave ……we wachten al twee weken op een re... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super service ! Wij hadden een tweede kraan nabesteld, maar deze bleek een iets afwijkende kleur te hebben t.o.v. onze eerdere bestelling. Valisa heeft direct een extra kraan gestuurd (zonder extra... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Updated Warning: Valisa is still trying to scam people on Bol! Bought a sink faucet in September of 2022. Faucet literally fell apart while in use this August. Tried getting valisa to honor their... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Brugkraan gekocht voor 200 euro. De kraan lekt en is van zeer slechte kwaliteit. Ik heb nog nooit zo’n lichte kraan gezien. Op mail wordt niet gereageerd. Ik baal er van dat ik trustpilot niet eerder... Vis mer

Informasjon om virksomheten

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Ezel die ik er ben

Ezel die ik er ben. Had verder moeten kijken
Is gewoon Chinese meuk die ik op AliExpress had kunnen bestellen voor weinig.

29. mai 2021

Beste petjes,

Alles is ook in China te koop. Wij leveren uit eigen voorraad uit Nederland en Duitsland. Gelukkig heeft u bij ons wel de service en garantie.

Mocht u nog vragen op of aanmerkingen hebben kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We hebben onze kranen ontvangen en één…

We hebben onze kranen ontvangen en één van de twee was licht beschadigd maar we kregen direct een nieuwe. Dat noem ik klantvriendelijk!!

25. mai 2021

Svar fra valissa.EU

Dank je wel voor het vertrouwen en fijn dat u tevreden bent met onze serivce.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisch bedrijf en snelle reactie

Fantastisch bedrijf. Reageert snel op email. We hadden 3 kranen besteld. 1 kraan die we wilden plaatsen in het toilet deed het niet. (de andere 2 worden in juni aangesloten als onze badkamer klaar is). Nog voor dat de kapotte kraan was teruggestuurd kregen wij meteen de volgende dag al een nieuwe. Top service.

25. mai 2021
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra valissa.EU

Fijn om te horen, dank je wel voor je feedback en voor de positieve beoordeling.

Top bedrijf

Top bedrijf, reageert meteen op eventuele vragen.

24. mai 2021

Svar fra valissa.EU

Dank je wel voor de positieve review.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Bestellen en leveren was snel.

Bestellen en leveren was snel. Alleen de kraan doet het niet, dus ging weer terug.

15. mai 2021

Beste Petra Labree,
Wat vervelend(voor ons) dat u een minder fijne ervaring heeft gehad met een van onze producten. Gelukkig was u wel tevreden met de service.

Uiteraard Proberen wij al onze klanten tevreden te houden.
Bij binnen komst van u retour hebben wij het product nog even grondig bekeken om te bekijken wat er fout is gegaan. Helaas moet ik u melden dat het door u geretourneerde product 100% werkt naar behoren. Echter konden wij geen problemen ondervinden. Waarschijnlijk is er bij het installeren toch iets niet goed gegaan.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Review zwarte horeca keukenkraan dubbel draaibare uitloop wandkraan.

De kraan was ruim binnen de opgegeven termijn geleverd.
Een van de weinige betaalbare kranen met sproeikop die op de muur gemonteerd kan worden. Er zit geen montage handleiding en/of gebruikershandleiding bij. Installatie is overigens niet moeilijk en wijst zichzelf. De kwaliteit van de kraan zelf valt wat tegen. De zwarte coating beschadigt best snel en ook ziet het geheel er niet strak uit want door het gewicht van het draaigedeelte bovenop leunt dit gedeelte scheef op de kraan. Er lijkt veel speling op te zitten, maar kraan lekt gelukkig niet. Wennen aan de bediening van de kranen. De linker moet met de klok mee open en de rechter tegen de klok in. Sluiten nogal abrupt af, vooral de sproeikop. Let op waterslag! De schok is niet goed voor je waterleidingen en maakt lawaai.

10. mai 2021

Beste Hans Maquiné,

Het klopt dat de keukenkranen met deze coating meer gevoelig zijn dan de andere kranen en de bediening heeft een korte draai om met een kleine beweging de kraan gemakkelijk open en dicht te draaien.
Het komt voor dat mensen last hebben van een terug slag op de waterleidingen. Hiervoor kunt u een waterleiding waterslagdemper gebruiken deze zijn bij alle bouwmarkten verkrijgbaar.

Het bovenste gedeelte hoort uiteraard niet scheef te staan, onderaan de de stang bevind zich een moer, deze kunt u voorzichtig vast draaien met een steeksleutel uiteraard nooit met een waterpomptang.
Tip! gebruik een steeksleutel die een of twee maten groter is dan kunt u een doek er tussen doen zodat de coating niet beschadigd.

Heeft u nog vragen kunt u contact opnemen met onze klanten service
wij helpen u graag verder.

Met vriendelijke groet
Kim

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Mooie kranen, goede kwaliteit

Het duurde 2,5 week voordat we het binnen hadden, vond ik nog best wel lang. De kranen zijn prachtig, maar er zit wel een kleine beschadiging op 1 van de kranen. Geen idee hoe dat mogelijk is.... De kwaliteit van de kranen is heel goed, ze zijn zwaar en heel degelijk. De waterval loopt ook mooi. Al met al zijn we er blij mee!

8. mai 2021

Svar fra valissa.EU

Dank je wel voor het vertrouwen en fijn dat u tevreden bent met de bij ons bestelde producten.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Product is precies wat ik…

Product is precies wat ik zocht,kleur,qualiteit is perfect.Verkoper is vriendelijk.Snel geleverd.

4. mai 2021

Vurdert til 5 av 5 stjerner

high quality goods and top service

very nice service, and very nice quality of goods,
you get high quality for the money you pay,
I have ordered 13 items, and 4 i have returned (they have arrange that the return will be free!), and the refund was done very fast.
i'm very happy from this company, and will recommend them to all my friends to buy there.

26. april 2021

Svar fra valissa.EU

Thank you for your confidence and that you are satisfied with the products ordered from us.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een voor zover ik het nu kan…

Een voor zover ik het nu kan beoordelen, hij is geplaatst en werkt nu fantastisch. Wel ontbrak de gebruiksaanwijzing,maar met een gezond verstand is het toch wel makkelijk plaatsbaar. Helaas duurde het erg lang voor de zending aankwam. Mede omdat de eerste zending verdwenen was. Daarna is het probleem snel en zeer klantvriendelijk opgelost.

24. april 2021

Svar fra valissa.EU

Dank je wel voor de positieve beoordeling.

Een goede aankoop

Een goede aankoop! De vorige review gaf een error, dus even een nieuwe. Binnen enkele dagen geleverd en goed verpakt met een duidelijke uitleg. Ik had vooraf een vraag en die is direct opgepakt door een vriendelijke man. De stoere mooie kraan is een plaatje aan de muur. Dank Valisa!

23. april 2021

Svar fra valissa.EU

Dank je wel voor de positieve beoordeling.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een hele correcte service van deze…

Een hele correcte service van deze webshop. Er stelde zich een probleem naar aanleiding van een product dat we terugzonden en men nam alles spontaan op zich, terwijl het ook voor ons duidelijk is dat er een fout of vergissing moet zijn gebeurd bij de vervoerder.

21. april 2021

Mooie degelijke matzwarte wandkraan

Mooie, degelijke, zwarte wandkraan gekocht. Na eerst de verkeerde besteld te hebben, werd dit netjes opgelost en mocht ik de verkeerde kraan terugsturen.

19. april 2021

Svar fra valissa.EU

Dank je wel voor de positieve review.

Levertijd niet waargemaakt

Levertijd niet waargemaakt. De beloofde leverdatum is 7-14 dagen. Na drie weken nog niets ontvangen. Als je daar niet op kan rekenen werkt het niet.

Na telefonisch contact stelt de leverancier dat ik het pakket op 8 april geweigerd zou hebben. Dat is onmogelijk volgens de track&trace was het pakket pas op 15 april april de grens tussen Duitsland en Nederland over.
Geen werkbare oplossing anders dan opnieuw 8-12 dagen wachten. Dat is geen oplossing.

Dit stuurde u mij:
"De zending is aangekomen in het land/bestemmingsgebied van bestemming
15 april 2021 18:18 Lokale tijd

19. april 2021

Beste Ronald Dalebout,

Volgens de track en trace gegevens heeft u zelf er voor gekozen om de zending niet te accepteren op 8 april 2021 16:35, De bestelling is inmiddels retourneert naar ons magazijn te Duitsland.

Zoals telefonisch besproken hebben wij uw bestelling voor u geannuleerd.

Als wij uw bestelling opnieuw zouden versturen zal dit max 7 tot 12 dagen duren, Gemiddeld duurt het maar 5 dagen tot aflevering. zoals u ook kunt zien in de track en trace gegevens hieronder.

Tevens is uw bestelling op 15 april niet aangekomen in Nederland
maar op 7 april 2021 om 14:24 de zending was weer in Duitsland
op15 april 2021 om 18:18 omdat de zending geretourneerd is.

Zoals u zelf kunt zien hier onder in alle track en trace gegevens.
____________________________________________________________

Alle verzendupdates
donderdag 15 april 2021
18:18 Lokale tijd | De zending is aangekomen in het land van bestemming / bestemmingsgebied Dorsten, Duitsland

dinsdag 13 april 2021
11:48 Lokale tijd | De zending wordt vervoerd naar het land van bestemming / bestemmingsgebied en van daaruit overgedragen aan de bezorgorganisatie.

donderdag 8 april 2021
16:56 Lokale tijd | De zending wordt voorbereid voor aflevering in het afleverdepot
Nederland
16:35 Lokale tijd | De ontvanger weigerde de zending te accepteren. De zending wordt teruggestuurd naar de afzender.
10:52 Lokale tijd | De zending is op de bestelwagen geladen

woensdag 7 april 2021
14:24 Lokale tijd | De zending is aangekomen in het land van bestemming / bestemmingsgebied

dinsdag 6 april 2021
23:36 Lokale tijd | De internationale zending is verwerkt in het exportpakketcentrum
Dorsten, Duitsland
10:35 Lokale tijd | De internationale zending is verwerkt in het pakketcentrum van herkomst Nohra, Duitsland

maandag 5 april 2021
18:50 Lokale tijd | De instructiegegevens voor deze zending zijn door de afzender elektronisch aan DHL verstrekt.
15:33 Lokale tijd | De internationale zending is verwerkt in het pakketcentrum van herkomst Duitsland

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv