Reageren nergens op ! Retour sturen v per abuis bestelde doucheset (maten passen niet) geprobeerd te annuleren dag na onze bestelling het is een hele opgave ……we wachten al twee weken op een re... Vis mer
Super service ! Wij hadden een tweede kraan nabesteld, maar deze bleek een iets afwijkende kleur te hebben t.o.v. onze eerdere bestelling. Valisa heeft direct een extra kraan gestuurd (zonder extra... Vis mer
Updated Warning: Valisa is still trying to scam people on Bol! Bought a sink faucet in September of 2022. Faucet literally fell apart while in use this August. Tried getting valisa to honor their... Vis mer
Brugkraan gekocht voor 200 euro. De kraan lekt en is van zeer slechte kwaliteit. Ik heb nog nooit zo’n lichte kraan gezien. Op mail wordt niet gereageerd. Ik baal er van dat ik trustpilot niet eerder... Vis mer
Har ikke svart på negative anmeldelser

Svar fra valissa.EU
Veel snellere levering dan verwacht /…
Veel snellere levering dan verwacht / aangegeven en een hele mooie kraan. Word alleen pas in september gemonteerd maar tot dusver super tevreden.

Svar fra valissa.EU
De gekochte kraan is prima
De gekochte kraan is prima. Het personeel vriendelijk en opvallend behulpzaam.

Svar fra valissa.EU
Binnen de voorgeschreven dagen kraam…
Binnen de voorgeschreven dagen kraam ziet er degelijk uit niks op aan te merken ook niet op het bedrijf

Mooi douchepaneel
Mooi douchepaneel. De kwaliteit van de leidingen die je koppelt ad watertoevoer mag beter. Als je niet goed oplet hoe ze lopen, kunnen ze plooien en komt er niets meer door. Aandachtspuntje.
Voor de rest tot nu toe tevreden. Zien wel hoe het evolueert.
Goede service
Goede service. Ben gebeld of ik een deellevering zou willen of alles in een keer zou willen ontvangen. Alles wat netjes verpakt in 2 dozen.
Alleen weet ik nog niet of het werkt, heb nog geen kraan geinstalleerd.

Gebruiksaanwijziging zeer onvolledig
The quality is like you buying et in…
The quality is like you buying et in Wisch. For this price I like more quality.

Svar fra valissa.EU
Er wordt gevraagd hoe Valisa.nl het…
Er wordt gevraagd hoe Valisa.nl het heeft gedaan. Voor wat ze gedaan hebben heb ik een waardering geven van 3 sterren. Valisa.nl heeft nl een pakketje, weliswaar netjes verpakt, opgestuurd hetgeen nou niet weer zo bijzonder is aangezien er dagelijks duizenden pakketjes worden verzonden.

Mooie kraan, snelle levering
Erg mooie kraan. Er stond een levertijd van een week aangegeven maar ik had het product de volgende dag al in huis.

Svar fra valissa.EU
Product stond aanvankelijk als direct…
Product stond aanvankelijk als direct leverbaar op de site, Maar heeft wel enkele weken nodig gehad om bij ons aan te komen. Goed contact met klantenservice/Valisa. Zij gaven aan dat late late levering veroorzaakt werd door problemen met koerier vanuit het magazijn in Duitsland.
Uiteindelijk allemaal goed gekomen.

Fijne douchzuil
Jullie levering iva Bpost. Deze heeft meer dan 5 dagen genomen om de douchezuil te leveren! bpost is hiervoor gekend.
In de douche zuil is er bijzonder weinig plaats en daardoor heb ik nog al problemen gehad om de zuil op te hangen.
De kwalitieit van de douche zuil is zeer goed.
Enigste puntje van kritiek is dat je de afzonderlijke delen niet gelijktijdig kunt gebruiken. Niet tegenstaande dit is het een geweldig product.