Selskapet har svart
We waren dringend op zoek naar een vakman ivm een afbraak. Onmiddellijk werd er gereageerd door firma Vico afbraak en ontmantelingswerken. Duidelijke offerte en goede uitvoering van de werken. We z... Vis mer
Selskapet har svart
Over "vakmangids" kan ik nx negatiefs zeggen. Ik zocht dringend hulp en werd dezelfde dag gecontacteerd èn geholpen. Klusjesdienst was wel heel erg duur, maar daar heeft vakmangids waarschijnlijk gee... Vis mer
Selskapet har svart
Ik geef 5 sterren, waar ik een probleem mee heb is dat jullie nu al voor feedback vragen, zou dat nu even kunnen wachten, het is alsof de soep nog heet is, echt niet aangenaam.
Selskapet har svart
Vakmangids is een online platform dat zich richt op het verbinden met lokale vakmensen met mensen die op zoek naar naar een vakman, en dit voor verschillende soorten diensten. Hier kan u offertes aanvragen bij verschillende vakmensen, zoals loodgieters, elektriciens, schilders en bouwbedrijven.
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Aanvraag gedaan voor offerte bij een lokale dakwerker. Echter kom ik terecht op hun platform. Al meerdere ongevraagde telefoons gekregen van andere dakwerkers. Als je dan mailt voor uw ongewilde aanvraag op hun platform te verwijderen, krijg je geen antwoord.
Dit is geen correcte manier van werken

Svar fra Vakmangids
Ze doen zich voor als een bedrijf, en pas later blijkt het om een platform te gaan. Bedriegelijk. Vervolgens is het heel moeilijk om je gegevens te verwijderen.

Svar fra Vakmangids
Achterlijke bedrijf. Verwijderd mn gegevens niet en spammen mij met mails.

Svar fra Vakmangids
Duidelijke offerte en goede uitvoering van de werken.
We zijn dus heel tevreden over de manier waarop alles is verlopen: duidelijk, vlot en betrouwbaar. Als we in de toekomst nog gelijkaardige werken moeten laten uitvoeren, weten we meteen wie we contacteren. Een echte aanrader!

Zeer tevreden. Verschillende werken al mogen uitvoeren. Correct

Svar fra Vakmangids
Klusjesdienst was wel heel erg duur, maar daar heeft vakmangids waarschijnlijk geen invloed op ?

Een nieuwe lead wordt onmiddellijk doorgegeven en ook slechts 1x
De kwaliteit van de leads is goed.

Svar fra Vakmangids
duur voor betaald maar geen enkele klant dat zegt "ok", u kan beginnen, prijzen opvragen het is normaal, maar toch geen 5 a 10 offerten, ook weet ik niet de reden, u zou de klant contact opnemen om te weten

Svar fra Vakmangids
correctere info bij de eerste bladzijde zou welkom zijn
er staat ramen en deuren in tweede instantie als je aangekocht hebt blijkt het over andere dingen te gaan dan door mij opgegeven vb binnendeuren reparaties aan wc .binnenafweking en nog vele andere dingen waar ik heb voor ingetekend.

Svar fra Vakmangids
Correct op alle manieren. Als ondernemer fijn om samen te werken

Svar fra Vakmangids
Misschien een nieuwe manier om werken binnen te halen.

Svar fra Vakmangids
vlug reactie en het ging zeer vlot met offerte en goed
goed gedetailleerd

Svar fra Vakmangids
Een hele handige site , je bepaald zelf welke leads je aankoopt en zeer vriendelijke service

Svar fra Vakmangids
Af en toe komen er wel leads uit, jammer genoeg gaan er veel leads uit naar aanvragen van mensen die niet beseffen dat daar moet voor betaald worden en dat een aanzet is voor VAKMENSEN.

Svar fra Vakmangids
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.