Respektløs kundebehandling og null ansvarsfølelse
Opplevelsen med Utedusjer.no har vært gjennomgående dårlig. Kommunikasjonen har vært avvisende, lite profesjonell og i flere tilfeller direkte respektløs. Personen jeg forholdt meg til svarte kort, arrogant og uten reell vilje til å forstå problemet eller løse saken. Samtlige innvendinger ble møtt med avvisning, til tross for bilde- og videodokumentasjon som viste helt reelle mangler ved produktet.
Jeg endte i praksis med å snakke til en vegg. Det kom ingen forsøk på dialog, ingen reell vurdering, og ingen teknisk gjennomgang – kun bastante og udokumenterte påstander om at “alt er korrekt” og at det “ikke er noe å revurdere”.
Det mest alvorlige er likevel at jeg kun fikk gjennomslag for reklamasjonen etter å ha sendt inn kortreklamasjon via kredittkortselskapet, ikke fordi butikken fulgte lovverket eller gjorde jobben sin. Uten dette hadde de holdt fast ved avvisningen, til tross for tydelige mangler.
Nettsiden fremstår også som norsk, og gir inntrykk av en ordinær norsk nettbutikk. At man da ender opp med å måtte betale både toll og MVA selv, uten at dette er tydelig kommunisert, er uventet og gir et dårlig helhetsinntrykk.
Alt i alt en svært negativ opplevelse. Jeg kan ikke anbefale denne butikken til noen.