Har installert flott gass gjennnomstrømvarmer ihht. forskriften i desse tider med der det koster ein Dollar per kWh. Fungerer fantastisk etter berre få sekunder. Pålitelig og lett å lage avtrekk til e... Vis mer
Litt uklart da firmaer skiftet navn under leveransen, uten at jeg ble informert. Ellers ok. Instruksjonen som fulgte med var noe tynn. Apparatet funket bra da jeg fikk det igang
God hjelp har jeg fått da det ble problemer med produktet og fikk tilsendt ny utedusj.
udebruser.dk sælger udendørs brusere i høj kvalitet.
Danmark
- udebruser.dk
Har svart på 28 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Faglig inkompetanse og fravær av kundebehandling
Jeg bestilte en utedusj fra dette selskapet, og hele prosessen har vært et eksempel på hvor uprofesjonelt en nettbutikk kan opptre. Den eneste måten jeg til slutt fikk gjennomslag for reklamasjonen var ved å gå via Mastercard og sende inn kortreklamasjon. Det sier sitt om hvor lite man kan stole på selskapets egen kundebehandling.
Kommunikasjonen har vært preget av avvisninger uten saklig grunnlag, manglende forståelse for helt grunnleggende forbrukerrett, og en tone som oppleves både respektløs og lite seriøs. Mikkel som jeg forholdt meg til fremstod direkte uvillig til å forstå problemet, og virket mest opptatt av å avvise alt uansett hva slags dokumentasjon som ble lagt frem.
I tillegg fremstår nettsiden som norsk, og det gis ingen tydelig informasjon om at kunden selv må betale import og toll. Dette oppleves som villedende og er i praksis en felle for kunder som tror de handler fra en norsk nettbutikk.
Alt i alt oppleves dette som en aktør som ikke har nødvendig kompetanse til verken å forstå eller følge normal forbrukerrett. Anbefales ikke.
Prisene er uten MVA.
Selger opplyser ikke tydelig at prisene er uten MVA slik loven pålegger. Det står i parentes helt nederst på siden og vistnok i kjøpsbetingelser som de prøver å forsvare seg med, men dette er ikke tilstrekkelig ihht norsk lov. Når de har norsk hjemmeside, skriver på norsk og gjør et poeng utav at de sender over hele Norge, men ikke tydeliggjør at varen sendes fra Danmark og det vil komme MVA i tillegg så er det dessverre vanskelig å ta selskapet seriøst. Det er synd da det virker som de har et bra produkt.
Jeg bestilte en utedusj den 9
Jeg bestilte en utedusj den 9. juli 2025, og det er lovet 3-5 leveringsdager på nettsiden. Pr. i dag 13. august 25 har jeg hverken hørt noe fra de etter flere mailer, heller ingen vare har kommet. Nå er Klarna satt på saken slik at jeg kan få tilbakebetalt pengene. Maken til et useriøst firma.

Svar fra udebruser.dk
Useriøs dansk nettbutikk +mva og toll
Bestilte en utendørs dusj frå utedusjer.no og har venta nokre veker på forsendelsen. Nettsida er norsk, men firmaet er dansk. Det viser seg no at det tilkjem toll og mva som postoppkrav når pakken skal sendast. Dette er noko eg aldri har opplevd når eg har handla på ei "norsk" (.no) nettside. I tillegg vart pakken først sendt og meldt utlevert i Aalborg utan noko meir beskjed frå avsendar. Etter fleire meldingar på epost dei siste vekene har eg endeleg fått den sendt på nytt, og kan sjå på posten at den er på veg (pluss toll og avgift).
Eg ville ikkje bestilt noko frå denne leverandøren/nettsida igjen. Er sjølvsagt spent på å sjå kvaliteten og utsjånaden på dusjen når den endeleg kjem fram, men alt rotet og ventetida har ikkje vore verd det for meg.
God hjelp har jeg fått da det ble…
Ikke som lovet
3-5 dager levering ifølge nettsiden. 7 dager siden jeg bestilte og pakken er fortsatt i Oslo. Rett og slett ikke godt nok. Dusjen har jer selvfølgelig ikke fått testet enda.
Håpløs support.
Absolutt siste gang jeg handler her. Ikke bare later de som det er en norsk side og man må lete godt skal man finne at det tilkommer toll. Siste pakken fikk jeg beskjed om at var levert, uten at det var det. Uendelig mail frem og tilbake med en helt håpløs kundebehandler.
Lang leveringstid (14+dager) og 20%…
Lang leveringstid (14+dager) og 20% dyrere som resultat at posten krever MVA i tillegg. Falks markedsføring med bruk av norsk webside der det er lite tydelig at mva tillegg kan påløpe. ikke en seriøs netthandler...
Dette er ikke et selskap med utsendelse fra Norge, det tok lang tid og kostet mer enn jeg trodde
Jeg bestilte min vare 4. mai 2025 på en norsk hjemmeside (utedusjer.no) - og det stod at levering var 3-5 dager og frakt kostet kr. 199,-. Alt var på norsk og jeg betalte varen inkl. frakt.
22.5 og 26.5 sendte jeg mail for å etterspørre varen, men fikk ikke svar - forstod at dette ikke var et norsk selskap, men dansk. Når jeg sjekket anmeldelser på Udebruser så jeg andre som ikke fikk svar på mail, men svar på telefon.
Når jeg endelig hadde mulighet til å ringe i åpningstiden som var fra kl 11-14 så fikk jeg svar. Dansker forstår ikke norsk så jeg måtte snakke engelsk, men da fikk jeg hyggelig hjelp.
Jeg fikk beskjed om at varen min var kommet i retur, uten at de visste grunnen til det. De hadde ikke på noen måte forsøkt å kontakte meg, men lovet å sende varen igjen neste dag. Jeg ba om bekreftelse på dette og fikk mail om at varen var sendt igjen 27.5.
5.6 mottok jeg varen, men da med postoppkrav på kr. 725,-. Jeg betalte fordi jeg ønsket meg utedusjen, men sendte også mail for å spørre hva dette var da jeg allerede hadde betalt frakt. Da fikk jeg svar med det samme med beskjed om at det er toll og MVA til Norge - noe som visstnok står i "vores handelsbetingelser". Jeg har betalt mva og toll på andre varer, men aldri fått det som postoppkrav.
Jeg er fornøyd med utedusjen - men ikke at det tok en måned, flere mail/telefoner og postoppkrav for å få varen - fra det jeg trodde var selskap med leveranse fra Norge.
Kundekontakten var bare hyggelig, men en beklagelse på svært sen leveranse hadde vært fint.
OBS; Kan ta tid og bli mye dyrere enn du først trodde.
Brukbart utvalg, dårlig informasjon.
Brukbart utvalg.
Men når dere bruker utedusj.no burde prisen inkludere moms og tollklarering inn til Norge. Dette var for dårlig merket.
Har ikke mottatt noe !!!!!
Man tror man bestiller på en Norsk side…
Man tror man bestiller på en Norsk side og ender opp med å betale mva for varene blir sendt fra Danmark.
Hvor er varen jeg bestilte?
BESTILLING 30001451. Jeg bestilte et produkt 7. april 2025 og fikk meldingen "... bestillingen din gjøres klar for frakt. Vi varsler deg så snart den er sendt." I dag er dert 21. april og jeg har enda ikke mottatt hverken varsel eller vare." Kan noen fortelle meg hva om skjer?
Priser ikke oppgitt med MVA.
Hvis dere bruker den norske siden skal pris være oppgitt inkludert MVA, noe den dessverre ikke er!
Venter på varen
Har mottatt faktura, men ingen vare, eller beskjed om antatt leveringstid.
Siden dere purret på anmeldelse før jeg i det hele hadde fått varen
Jeg finner det litt rart at dere etterlyser min anmeldelse hele to ganger ganger før posten i det hele tatt har fått registrert at varen er på vei. Men siden det er ivrige etter en anmeldelse, så skal dere få det: Jeg ser dere skriver på webshopen at dere har rask levering. Når jeg bestiller en vare den 24 mars og den ikke er sendt fra dere til den 7 april, så er den absolutt ikke rask. Den er skikkelig treg. Hva jeg synes om varen, aner jeg ikke. Men levering er så langt en skuffelse. Kanskje oppdaterer jeg denne anmeldelsen når varen forhåpentligvis finner veien hjem til postkassa mi.
Har ikke fått penger tilbake etter…
Har ikke fått penger tilbake etter retur, slik de har lovet på epost. Purret flere ganger. Styr unna.

Svar fra udebruser.dk
Priser inkl ikke moms
Priser inkl ikke moms. Dette fremkommer ikke tydelig i tilbudene.