Prettig vooroverleg met volop keuzemogelijkheden en meegedacht met de klant. Uitvoering door zeer professioneel team en perfect afgewerkt. Treden door deze methode iets dieper wat zeer fijn loopt. Kor... Vis mer
Se hva andre synes
Dit bedrijf stuurt ongevraagd spam mail. We hebben ons nooit aangemeld voor een dergelijke nieuwsbrief en krijgen ongevraagde reclame waar we niet om hebben gevraagd. Gezien deze melding ook door... Vis mer
Na een heldere en zeer duidelijke uitleg mbt materiaal, kosten, levering en plaatsing is onze trap door upstairs onder handen genomen. Het resultaat is schitterend en voldoet boven alle verwachtingen.... Vis mer
Selskapet har svart
Vorig jaar heeft adviseur Marcel ons overtuigd om voor Upstairs te kiezen wat betreft een traprenovatie. In oktober was het zover, twee medewerkers kwamen 's morgens al vroeg om met de klus te begi... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Is je trap versleten of wil je je trap vernieuwen om hem beter te laten aansluiten bij de rest van je interieur? Upstairs heeft het grootste aanbod aan trapbekleding. Door een traprenovatie ziet je trap er weer als nieuw uit, zonder hak- en breekwerk, want wij plaatsen overzettreden over je bestaande trap. Daarbij kies je helemaal zelf in welk materiaal en in welke stijl we je trap bekleden en geniet je jarenlang van je nieuwe trapbekleding. Een trap wordt intensief gebruikt en dat vraagt om kwaliteit. De overzettreden waarmee wij je trap renoveren zijn niet alleen kras- en slijtvast, ze maken je trap ook veilig dankzij de unieke antisliplaag. Bovendien zorgen ze ervoor dat je trap een leven lang meegaat. Hiermee kies je bij Upstairs voor een duurzame investering waar je iedere dag van kan genieten. Al onze producten worden in eigen beheer geproduceerd zodat wij altijd deze kwaliteit kunnen waarborgen. Inmiddels heeft Upstairs al meer dan 80.000 trappen gerenoveerd en kunnen wij ons dan ook oprecht dé nummer 1 noemen op het gebied van traprenovatie. Onze collectie bevat uiteenlopende stijlen, dus je vindt zeker een kleur en stijl die honderd procent aan je wensen voldoet.
Kontaktopplysninger
Risseweg 24, 6004 RM, Weert, Nederland
- 0900-8727736
- info@upstairs.com
- upstairs.com
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 26 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Perfect proces
Vanaf het begin van het proces, inmeten en kiezen, tot het realiseren van onze mooie nieuwe trappen is het allemaal vlekkeloos verlopen.

Goed werk geleverd
Goed werk geleverd
Hele fijne medewerkers
Mooi resultaat

Svar fra Upstairs
Super mooie trap afgeleverd in 1 dag.
Super mooie trap afgeleverd in 1 dag.
Netjes gewerkt.
Alles mooi afgewerkt.
Top ervaring.
Vriendelijke monteurs.

Svar fra Upstairs
Blij met een fantastische nieuwe trap en aanzicht hal.
Een fijn adviesgesprek gehad met een adviseur voor de keuze van trapbekleding. Het resultaat is fantastisch. Alles wat beloofd is, heeft Upstairs meer dan waar gemaakt. Heel blij met de mooie, kwalitatief goede trapbekleding.

Svar fra Upstairs
Upstairs heeft twee prachtige trappen…
Upstairs heeft twee prachtige trappen afgeleverd. Heldere afspraken die nagekomen worden en er werd keurig gewerkt. De prijs is aan de hoge kant, maar Upstairs heeft ook de vloerbedekking verwijderd waarvoor anders een ander bedrijf ingehuurd had moeten worden. En Upstairs is een van de weinige bedrijven die ook de onderkant van de treden van een open trap bekleed.

Svar fra Upstairs
Aanrader voor een prachtige stevige trap.
Prettig intake gesprek gehad. snel geleverd en vakkundig gelegd in 1 dag.
Mooie uitstraling.. de 2e trap (open) is net zo mooi als de 1e trap (dichte trap).. beide trappen hebben hetzelfde patroon.

Zeer tevreden
Vanaf het begin goede gesprekken met realistische begrotingen. De verkoopadviseur kwam met goede adviezen, dacht mee met onze wensen en mogelijkheden. Uiteindelijk een zeer mooie trap (en overloop) gekregen, perfect gelegd door één persoon in een dag. Netjes afgeleverd, we zijn nog altijd zeer trots op onze trap.

Fantastische trap
Prijs en kwaliteit is heel goed en vriendelijk personeel die mij geholpen hebben

Zeer tevreden
De uitleg om een upstairs te nemen was uitstekend,ook het opmeten. De mannen die het kwamen doen, waren vriendelijk en kwamen met oplossingen om de verlichting te zetten. Wij zijn zeer tevreden over Upstairs. Wij bevelen ze ook aan bij vrienden en kennissen.

Svar fra Upstairs
Prima bedrijf en super product
Prima bedrijf en super product. Zowel in de showroom in Hoogeveen als de vertegenwoordiger bij ons thuis gaven uitgebreide uitleg en overzicht van de kosten. Vlotte afhandeling en het daadwerkelijk aanbrengen gebeurde ook zeer vakkundig. De monteurs dachten goed mee en hebben vakwerk afgeleverd. Wij kunnen weer jaren genieten van deze mooie trap.

Svar fra Upstairs
De trap is prachtig gerenoveerd
De trap is prachtig gerenoveerd. Precies zoals ik had uitgekozen en binnen 1 dag. Vriendelijke vakmannen, verdienen een compliment!

Goed en vriendelijk geholpen,
Goed en vriendelijk geholpen,
Fijn gesprek gehad en de monteurs vriendelijk en een prachtige trap geplaatst

Svar fra Upstairs
Super tevreden met de nieuwe trap
Super tevreden met de nieuwe trap. Lang geleden in mijn andere huis een open trap laten bekleden met up stairs. Toen al heel tevreden. Dus voor herhaling vatbaar.
Fijne communicatie met het bedrijf en de medewerkers. Het is een eenmalige grote uitgave maar het gaat echt heel lang mee.

Svar fra Upstairs
Alles wat ze beloven is waar
Alles wat ze beloven is waar, dat kan je van veel bedrijven niet zeggen! En dat geeft een vertrouwd gevoel. De trap is prachtig, zoveel alure en iedereen die binnenkomt is onder de indruk. De planken zijn breder geworden, jaren 60 huis, dus meer loop comfort, kraakt niet meer, kinderen kunnen nu naar beneden sluipen! Het is even slikken qua prijs maar daar heb ik nu absoluut geen spijt van, het is het helemaal waard en ik kan het iedereen aanbevelen!

Goede ervaring
Goede ervaring, prima vakmanschap en kwaliteit, ziet er prachtig uit
Prachtig materiaal en goede service
Prachtig materiaal en goede service,de mannen denken met je mee en zijn toppers.
Wij zijn heel blij met onze trap hij is prachtig en ik krijg alleen maar positieve reacties van iedereen
Netjes en vakkundig gewerkt
Netjes en vakkundig gewerkt. Alles weer opgeruimd. Ziet er schitterend uit.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.