Super vlotte verzending , alles eenvoudig en correct verlopen . Ik raad hen sterk aan , en ik zelf zal ook een terugkerende klant zijn .

Levering duurt erg lang ( ca 5 weken) terwijl er wordt aangegeven op voorraad bij leverancier. Pakket is verder prima en erg leuk, alleen ontbreekt er wederom een onderdeel

Al meerdere keren besteld bij upgradeRC en voor mij een betrouwbaar adres gebleken. Levering mooi op tijd en volledig. Inmiddels weer 3 bestellingen gedaan met veel bouwplezier in het verschiet 😁

1. Hobbybutikk
  2. Leketøysbutikk

𝐃𝐮𝐢𝐳𝐞𝐧𝐝𝐞𝐧 𝐮𝐩𝐠𝐫𝐚𝐝𝐞𝐬 𝐞𝐧 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐬𝐬𝐨𝐢𝐫𝐞𝐬 voor zowat elk RC voertuig. Bij ons vindt je dat ene stukje dat je nergens anders vindt. Alles voor Crawlers, Bashers, Trucks, Vliegtuigen, Boten en nog veel meer!

4,4

Enestående

Har svart på 77 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

T&T info soms wat mager.

Wanneer je een bestelling plaatst en het om een aanzienlijk bedrag gaat, wil je als klant goed op de hoogte worden gehouden van de voortgang. In mijn geval vond ik dat onvoldoende. Ik heb net iets te vaak aan de bel moeten trekken om antwoord te krijgen op de vraag waar mijn bestelling bleef en wat de verwachte levertijd was.
Uiteindelijk is de bestelling door de leverancier geannuleerd. Daar kon UPGRADERC natuurlijk niets aan doen. Het openstaande bedrag is netjes teruggestort en daarbovenop heb ik ook nog een tegoedbon gekregen. Dat was dus helemaal prima.

22. mars 2026

Aanrader

Aanrader.
Mijn bestelling was gebroken toegekomen. Dezelfde dag mail verstuurd en onmiddellijk hebben ze een nieuwe bestelling aangemaakt helemaal gratis. Top service

20. mars 2026

Al meerdere keren besteld bij upgradeRC…

22. mars 2026

Ripped off

I was looking for a Lego Technic model and found it with on this website for 59,99. Delivery was fast and the shippingcosts low. But when I opened the box it was not a model from Lego but an imitation from China. On AliExpress 15,39!? I feel ripped off!

3. mars 2026

Hey Barry,

Please note that we have free returns within Belgium and The Netherlands. If no bags were opened and the box is undamaged, you can request a return.

Kind regards,
The UpgradeRC team

Bestelling van 04/02 nog niet ontvangen

Bestelling van 04/02 nog niet ontvangen
Bestelling #12048

16. februar 2026

Hey Guy,

De wagen die je had besteld moest komen van onze leverancier, dat heeft iets langer geduurd dan verwacht. We zien wel dat hij geleverd is op 18/02. We wensen je er nog veel plezier mee!

Mvg,
Het UpgradeRC team

Geen code maar retour mail

Netjes alles afgehandeld door UpgradeRC

30. januar 2026

Hey Margo,

We hadden nogal een backlog van retours, maar ondertussen is je retour ontvangen en terugbetaald. Zou je de review kunnen aanpassen?

Mvg,
Antonio

Uitgebreid assortiment

Uitgebreid assortiment, …..was voor mij de eerste keer dat ik zoiets bestelde. Prima levering. En wellicht nog belangrijker, …..bij een vraag, krijg je altijd antwoord! Prima winkel !

5. februar 2026