Se hva andre synes

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 63 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Sämsta service

Sämsta service. De hjälper inte alls om man behöver hjälp. De skickar till dig rabattkod eller gåva på köpet. Men om du måste lägga den i varukorgen. Om du glömmer och lägga den du får inte gåvan eller rabattkod. Sämsta som finns. Jag rekommenderar inte den här webbsidan. Jag kommer och aldrig beställa härifrån.

16. april 2026

Köpte schampo/balsam/serum kit

Köpte schampo/balsam/serum kit, använt några veckor nu. Kanske värt det om det faktiskt funkar men för tidigt såklart för att se resultat. Annars är känslan just nu; Dyrt för det man får, inte drygt alls, fått mer klåda i hårbotten och pluppar i hårbotten jag inte haft innan, och balsamet känns som typ mjölk så har du minsta lilla torrt hår så är detta inte grejen för dig. Ångrar 100% mitt köp.

15. februar 2026

Flottigt i botten

Hej. Har svårt att lämna omdöme eftersom mitt hår går igenom en tuff period med hormonella förändringar. Det var anledningen till att jag köpte produkterna. Jag har använt dessa i ca 3-4v nu och upplever att håret blir tunnare men väldigt fett i hårbotten. Är det övergångsfasen innan håret börjar svara på produkten? Är väldigt mån om att använda så naturliga produkter som möjligt nu när hormonerna inte är stabiliserade ännu men denna produkt kanske inte är något för mig eftersom jag behöver tvätta håret varannan dag med denna produkt? Alla produkter fungerar ju inte för alla liksom :)

15. februar 2026

Kliande hårbotten

Efter att ha provat Clean serien i några veckor nu har jag fått en otrolig klåda i hårbotten samt uttorkade längder. jag behöver tvätta håret varje dag för att minska klådan något, annars kliar jag sönder den. Känner mig missledd av marknadsföringen.

13. januar 2026

Svar fra underyourskin.se

Tack för att du delar din upplevelse Isabel.
Om man kommer från traditionella, silikonbaserade produkter kan hår och hårbotten reagera under en övergångsperiod. Det kan ta olika lång tid för balansen att återställas, och under tiden är det extra viktigt att skölja håret mycket noggrant och ge produkterna lite tid att göra sin detox.
Hur hårbotten reagerar är individuellt.

Nej, nej...

Jag köpte ett ansiktsserum och en ansiktskräm från Under Your Skin. Redan vid första användningen började huden svida och sticka, ansiktet blev rött och reagerade tydligt. Doften på produkterna är dessutom inte särskilt behaglig. Jag kände även en stark stramhet i huden efter användning. Tyvärr upplevde jag samma reaktion tre gånger i rad, så jag var tvungen att sluta använda produkterna. Leveranstiden var också en besvikelse.

8. januar 2026

Svar fra underyourskin.se

Tack för att du delar din upplevelse.
Det låter som att din hud har reagerat på någon ingrediens, även naturliga produkter kan upplevas som för aktiva för känslig hud, och hur huden reagerar är alltid individuellt.
Våra produkter är parfymfria, men har en naturlig doft från råvarorna, vilket också kan upplevas olika.

Om du vill är du varmt välkommen att kontakta oss på hello@underyourskin.se så ser vi gärna över detta tillsammans och hjälper dig vidare.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Detta schampo var fruktansvärt för mitt…

Detta schampo var fruktansvärt för mitt hår! Aldrig haft mjäll tidigare, men detta schampo gör så att det kliar och flagar i hela hårbotten på mig. Och håret blir otroligt torrt, nästan svinto-kvalitet på det efter/ även under dusch. Det blir också snabbt fett, snabbare än med mitt vanliga schampo så inte heller det nådde upp till några förväntningar. Är så besviken, ännu ett schampo som inte håller vad det lovar samt kostar massa pengar. Kommer inte att köpa igen!

12. januar 2026

Svar fra underyourskin.se

Tack för att du delar din upplevelse Emelie.

Om man kommer från traditionella, silikonbaserade produkter kan håret och hårbotten reagera tydligt i början. Silikoner lägger sig som en hinna runt hårstrået och kan dölja både torrhet och obalans. När den hinnan tvättas bort kan hårets faktiska tillstånd komma fram, vilket ibland upplevs som torrhet, friss, klåda eller att håret snabbare känns fett under övergångsperioden.
Det är individuellt hur lång tid omställningen tar, men ofta behöver hår och hårbotten lite tid för att hitta sin naturliga balans igen.
Att återfukta längderna ordentligt, till exempel med en hårmask, och att skölja mycket noggrant kan göra stor skillnad under denna fas.

Missnöjd

Måste tyvärr instämma i kören av missnöjda kunder. När du går in på UYS webbplats och läser recensionerna där får du lätt uppfattningen att hundra procent av kunderna är nöjda. Det beror på att femstjärniga betyg hamnar överst och att recensionerna dessutom inte kommer upp i kronologisk ordning. Jag gav ett tvåstjärnigt betyg och fick scrolla länge länge innan det till slut dök upp. Verkligen ett missvisande sätt att presentera information.
Nu till produkterna: Jag köpte Scalp Treatment-kitet och det funkade jättebra i början. Så kom det ett black week-erbjudande från UYS och jag passade på att köpa schampot en gång till. MEN efter bara några veckors användning började det klia infernaliskt och bildas skorpor i hårbotten. Håret känns livlöst och jag tappar jättemycket hår. Jag har även fått utslag i ansiktet. Så ett antal hundralappar åt skogen med andra ord. För detta är rejält dyra produkter. Jag vill inte vara en olyckskorp men anar att det här företaget kommer att gå i konkurs relativt snart. Särskilt med tanke på alla negativa recensioner av kundtjänst och bemötande.

22. november 2025

Använd ej Scalp Treatment Kit

Jag beställde deras Scalp Treatment kit för att behandla min mjäll. Tidigare var min mjäll inte så synlig men jag ville bli av med det helt. Efter två veckors användning av setet blev min mjäll väldigt irriterad och skalpen blev väldigt röd. Mjällen börja lossna hur mycket som helst samtidigt som ny mjäll bildades. Min skalp kliade hela tiden och hela min hårbotten hamnade ur balans. Jag fick höra från min dermatolog att ingredienserna som Under Your Skin använder inte är lämpliga för att motverka mjäll av typen malassezia utan främjar det istället. Jag behövde slänga hela kitet och köpa riktiga mjällschampon som nu återställt balansen i mitt hårbotten efter att det blivit förstörd av Under your skins produkter. Jag tycker att det är vilseledande information att säga att ens produkter ska motverka hudsjukdomar som mjäll när ingredienserna som används fungerar helt tvärtom. Nej, aldrig mer.

5. november 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Ger viss effekt men gör håret fett

Jag tycker att serumet gett viss effekt. Men när jag började använda ert schampo och balsam vid varje tvätt istället för att varva med annat märke så blev mitt hår väldigt fett. Känns som att hårbotten hamnade helt i obalans. Måste tvätta varannan dag, förut kunde jag tvätta två gånger per vecka och det höll sig fräscht.

Edit efter ert svar: Jag har använt hårtillväxtserumet mycket längre än 90 dagar. Flikarna minskade men när jag sedan pausade så började de komma tillbaka. Är det meningen att man ska fortsätta för alltid med serumet?

Ang fett hår: Hur länge menar ni att det ska ta innan hårbotten balamseras när man använder ert schampo och balsam (Hair Growth)? Det verkar bara bli värre för mig. Jag använder inga schampon med silikoner annars heller. (Jag använder inte serumet i hela håret utan på flikarna så de är inte problemet)

9. november 2025

Svar fra underyourskin.se

Det tar tid att se full effekt, cirka 90 dagar det motsvarar hårets naturliga växtcykel.
Serumet är inte oljebaserat och används en gång per dag med cirka 2–3 pipetter per gång.
Våra produkter är fria från silikoner och återfuktar istället med naturliga oljor, vilket kan göra att håret känns annorlunda i övergångsfasen innan balansen stabiliseras.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Lite otydliga vad gäller ingredienser

Efter att ha läst svaret på mitt omdöme vill jag redigera mitt mycket upprörda omdöme.

Detta står bland annat i innehållsförteckningen: Sodium Lauryl Sulfoacetate,
Sodium Lauroyl Sarcosinate, vilket man lätt kan blanda ihop med skadliga sulfater (sls) men de säger att detta innehåller något annat som inte är skadligt alltså.

Som svaret på mitt ursprungliga omdöme framhåller så är det nog en bra idé att förtydliga skillnaden på skadliga och icke skadliga sulfater.

Mvh, Elin

14. oktober 2025

Hej Elin,
Tack för att du tar dig tid att dela din feedback och vad tråkigt att du känner dig besviken.

Vi vill försäkra dig om att våra produkter inte innehåller SLS (Sodium Lauryl Sulfate), SLES (Sodium Laureth Sulfate), parabener eller silikoner.

De ämnen du nämner – Sodium Lauryl Sulfoacetate och Sodium Lauroyl Sarcosinate kan låta väldigt lika, men de är helt andra ingredienser än SLS och används just för att de är betydligt mildare och mer hudvänliga.

De ingredienser vi använder kommer från kokosnöt, bland annat Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Sodium Lauroyl Sarcosinate och Caprylyl/Capryl Glucoside.

Dessa är kokosbaserade tensider som rengör skonsamt och effektivt samtidigt som de bevarar fuktbalansen i hår och hårbotten.

Vi förstår att det kan vara lätt att förväxla dessa namn med traditionella sulfater de låter snarlika, men deras kemiska struktur och påverkan på huden är helt annorlunda.

Våra produkter är dessutom fria från silikoner, petrokemikalier, parabener, fenoxyetanol samt konstgjorda dofter och färger.

Vi är alltid transparenta med våra ingredienser och uppskattar verkligen att du lyfter frågan, eftersom det ger oss möjlighet att förklara skillnaden.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Besviken på löften som bryts

Mailade med UYS för typ tre-fyra år sedan och frågade om de tänkte börja sälja refills, då det inte känns så bra att kasta pumpflaskor varje gång de tar slut.

De skrev att ”jättesnart kommer det refills!!”
Mailade för några månader sedan och frågade varför det ännu inte kommit, då fick jag något politiskt svar att det måste vara försvarbart rent miljömässigt.

Hur kan det vara mer försvarbart att ha gjort förpackningarna mindre (300 istället för 500ml) samt inte gjort några refills som ju skulle komma jättesnart för flera år sedan?!

Ni skryter om organic products här & där men förpackningarna spelar ingen roll verkar det som??
Fick förresten inget svar på sista mailet där jag skrev något liknande som jag nyss skrev här ovan…
Tråkigt att behöva ge 1 stjärna här för att få er uppmärksamhet.

Gillar detoxprodukterna annars men funderar ändå på att sluta med dem för att gå över till något annat märke som säljer refills också. Känns inte så kul att bli arg varje gång jag duschar när jag känner att ni bryr er mer om ekonomisk vinst än planeten…

12. oktober 2025

Hej Hannah,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse vi förstår verkligen din besvikelse.

Vi har sett över detta noggrant och testat alternativ för refillförpackningar under de senaste åren. Eftersom vi inte använder vanliga konserveringsmedel har våra tester visat att det är svårt att säkerställa produktens hållbarhet vid refill. Risken för kontaminering blir hög när luft, vatten eller bakterier kommer i kontakt med produkten, vilket kan göra att den tar skada eller förändras över tid.

Vi vill hitta en lösning som fungerar både miljömässigt och kvalitetsmässigt utan att det senare leder till att produkter måste slängas eller reklameras.
Det tar tid, men vi tittar på helheten och vill att den lösning vi tar fram ska vara hållbar på riktigt, både för planeten och för våra kunder.

Beklagar om du inte har fått svar på ditt senaste mejl.
Vi svarar alltid våra kunder och vill gärna att du kontaktar oss igen på hello@underyourskin.se, så ser vi till att följa upp direkt.

Tack också för att du gillar våra produkter det betyder mycket, och vi hoppas att vi kan återfå ditt förtroende framöver. 💚

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag har använt Hair Growth-produkterna…

Jag har använt Hair Growth-produkterna i ett år efter att ha tappat hår i klimakteriet. Jag märkte resultat redan efter två månader, och efter fyra månader började jag använda serumet två gånger i veckan. Nu använder jag serumet någon gång i månaden tillsammans med kosttillskottet Skin and Hair Hero. Schampot och balsamet är mina trogna följeslagare och jag är verkligen nöjd med resultaten!

1. mars 2025

Svar fra underyourskin.se

Tack för att du delar med dig av din upplevelse!

Så fint att höra att du fått resultat och hittat en rutin som fungerar för dig – särskilt genom en utmanande period som klimakteriet. Vi är glada att både serumet, kosttillskottet och våra Hair Growth-produkter kunnat göra skillnad för dig.

Använder både schampoo

Använder både schampoo, balsam, hairgrowth och är otroligt nöjd. Kommer aldrig att byta till något annat.

13. mai 2025

Svar fra underyourskin.se

Tack för din fina kommentar! Så härligt att höra att du är så nöjd med våra produkter – det betyder mycket för oss! 🌿

Håret föll av!

Använde deras schampo och balsam och mitt hår bokstavligt talat FÖLL AV. Förstod inte var det handlade om tills jag gjorde kopplingen till att jag bytt schampo och balsam. Nu har jag slutat använda dessa produkter och håret känns som att det börjar bli bättre igen. Rekommenderas absolut inte.

15. mai 2025

Svar fra underyourskin.se

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.
Våra produkter är helt fria från skadliga ämnen som sulfater, silikoner och parabener och inget som ska göra att håret faller av. Men vi vet att varje persons hår och kropp är unika, och att flera faktorer kan påverka håravfall.

Håret går naturligt igenom olika faser: en tillväxtfas (anagen), en övergångsfas (katagen) och en vilofas (telogen), där hårstrån naturligt fälls. Hormonella förändringar, stress, kost, sjukdom eller andra yttre påfrestningar kan också orsaka att mer hår än vanligt faller av – ibland just i samband med att man byter hårvårdsrutin, även om det inte är produkterna i sig som orsakar det.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Älskar erat schampo och har använt det…

Älskar erat schampo och har använt det i flera år! Men som att ni gått bort ifrån 500ml flaskor så mister ni nu en kund över till c/o Gerd. Hoppas ni tar till er kritiken (utan bortförklaringar) :)

1. mai 2025

Svar fra underyourskin.se

Tack för att du delar med dig – och vad fint att höra att du har uppskattat vårt schampo under lång tid!

Vi förstår att många har tyckt om 500 ml-flaskorna, och vi tar din feedback på stort allvar.

Tack för att du hörde av dig – vi hoppas få välkomna dig tillbaka i framtiden.

Snabb och bra service

Snabb och bra service! Det märks att de uppskattar sina kunder<3

1. april 2025

Svar fra underyourskin.se

Hej Katja! Tusen tack för dina fina ord, det gör oss så glada att höra! Tack för att du är en del av vår Under Your Skin-familj 🤍

Använde Hair growth kit

Använde Hair growth kit. I början upplevde jag det bra, sedan fick jag höra från min frisör att mitt mjälleksem blivit värre. Gått till samma frisör i snart 10 år.
Nu efter att jag slutat med detta så tappar jag så mycket hår!! Upplever att jag förstört min hårbotten. Nu ett år senare så försöker jag få tillbaka en hälsosam hårbotten med etablerade varumärken.

29. mars 2024

Svar fra underyourskin.se

Hej Tanja! Detta är verkligen tråkigt att höra och vi vill såklart hjälpa dig i detta. Du får gärna kontakta oss på hello@underyourskin.se så vi kan kolla på vad som kan ha hänt 🤍

Hair growth serien

Jag har kört 500 ml detox kit i många år nu och det är typ det ända shampoo som jag kan ha. Allt annat kliar , gör att jag tappar hår mm. Så det är en bra produkt i sig men serumet känns som vatten , luktar ingenting samt upplever inte att den hjälper alls.
Men framförallt så stor besvikelse på hair growth shampoot jag köpte. De har tagit bort den stora flaskan. Fick då till svar att de satsat på förpackningen, men det är ju innehållet som räknas tänker jag. Har fått ett svar om att det ofta var flaskor som gått sönder men inget jag haft problem med någon gång. Jättebra att de ändå tar med miljö och skapar ett skonsamt shampoo men det luktar unken gurka, inte alls den spa känslan man haft tidigare när man duschat. Jag blir fetare i håret än tidigare med detox shampoo, känns inte som jag blir ren.

Kommer inte köpa köpa Hair growth serien igen.

Fick väldigt bra service och pengarna tillbaka. Så stort plus på det.

6. mars 2025

Svar fra underyourskin.se

Hej Micaela! Vi uppskattar din recension om än det är väldigt tråkigt att höra att du inte var nöjd med dina senaste produkter från oss. Anledningen till att vi bytt doften är för att den ska passa även våra känsligare kunder, och en anledning till att håret kan upplevas fettigt är om det inte sköljts ur ordentligt. Men vi är tacksam för all feedback och tar med oss det 🤍

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Köpte 500 ml hösten 2023 som 300 ml nu…

Köpte 500 ml hösten 2023 som 300 ml nu februari 2025. Snacka om shinkflation.

2. mars 2025

Svar fra underyourskin.se

Hej Lina! Tack för din recension, vi hör dig och förstår helt. Tyvärr påverkas vi, likt många andra, av dyrare produktionskostnader och inköp av ingredienser. Men din åsikt är väldigt viktig för oss och vi tar med din feedback 🤍

Bra kundservice

Serumet funkade inte på mig men jag kunde nyttja deras garanti för att få pengarna tillbaks. Jag skickade mina ordernummer, samt före och efter bilder för att bekräfta att mitt hår var tunt. Tyvärr så hade nog mina hårsäckar dött ut för längesedan så den här produkten kanske hade funkat innan jag blev flintskallig :D. Dock väldigt nöjd med den support jag fick från kundtjänst.

19. februar 2025

Svar fra underyourskin.se

Hej Sebastian! Tack för din recension och det gör oss så glada att höra att du gillade vår kundtjänst. Tråkigt att det inte gick att hjälpa dig att få liv i hårsäckarna denna gång, men skulle du eller någon du känner ha andra hår, skalp eller hudrelaterade frågor eller problem så finns vi här! ☀️

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv