Var en vare jeg hadde bestilt med flere ting. Det manglet ett produkt. Tok kontakt med kundeservice hos Hairlust å etter ett par dager var alt ordnet å jeg får varen ettersendt. Så raskt kundese... Vis mer
Har brukt hår masken fra curl crush fra hair lust, og må ærlig si at det er en av de bedre maskene der ute! Masken trenger godt inn i håret og varer mange dager til neste vask:D er mange masker der ut... Vis mer
Har brukt Hairlust i 3mnd, og nå er sunnhet og krøller på god vei tilbake til mitt hår som har vært svært tørt, skadet, og brusete...(etter mange år med mye kjemikalier, varmebehandling og produkter... Vis mer
Hair care beyond the look; clean, conscious, and seriously effective hair care. With its colorful and playful branding, Copenhagen-based Hairlust offers a wide range of innovative, high-quality, clean and certified organic hair products.
Strandgade 4B, 1., 1401, Copenhagen, Danmark
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Gode produkt, rask forsendelse.

Svar fra Hairlust
Meget gode og naturlige produkter. Ingen reaksjon eller negativ effekt.
Anbefles

Svar fra Hairlust
Krøllene blir mer intense med disse produktene. Men syns prisene er litt høye.

Svar fra Hairlust
Prøver fremdeles å få hår på mitt hode . Og prøver å få privatliv og trygg privat bostedadresse

Svar fra Hairlust
Elendige produkter, håret mitt har aldri vært så tørr og livløs før! Anbefales ikke

Svar fra Hairlust
Silke putetrekkene fungerte ikke som lovet. Håret ble like krusete som før. Ellers har jeg ikke prøvd noen av de andre produktene så de kan jeg ikke uttale meg om.

Svar fra Hairlust
Rask levering og god kundeservice! Er spesielt fornøyd med bambus sengesettet! Så mykt og deilig, og topp kvalitet! Kjøpte i farge champagne som er helt nydelig! Har også kjøpt hvitt putevar, men det synes jeg ble litt for gjennomsiktig.

Svar fra Hairlust
Dynetrekket nupper. Har flere bambus sengesett, men har aldri opplevd en så dårlig kvalitet. De vil heller ikke godta reklamasjon

Svar fra Hairlust
Jeg skriver denne anmeldelsen for å advare andre forbrukere om hvordan denne saken faktisk ble håndtert, både når det gjelder produktet og kundeservicen.
Jeg kjøpte Hairlust Eyelash Serum, som markedsføres som mildt, trygt og egnet for sensitiv hud. Etter én eneste gangs bruk,
Vippeseriumet lukta veldig sterkt og etter en gang bruk fikk jeg en svært kraftig reaksjon rundt øynene: hovne og hengende øyelokk, kraftig rødhet, sviende og brennende hud og ekstrem tørrhet. Reaksjonen var så alvorlig at produktet ikke kunne brukes noe mer.
Da jeg kontaktet kundeservice og sendte bilder av reaksjonen, ble dette konsekvent avfeid. I stedet for å ta reaksjonen på alvor, fikk jeg gjentatte standardsvar om at allergi er «individuelt», og jeg ble blant annet forklart at man i teorien kan være allergisk mot «alt –
til og med vann eller aloe vera».
Å få høre dette, når man sitter med synlige, smertefulle reaksjoner rundt øynene og
øyner som er hovna opp opplevdes useriøst.
Jeg forklarte også tydelig at dette ikke gir mening i mitt tilfelle:
Jeg sjekka ingrediensene og jeg bruker mange av de samme typene ingrediensene som finnes i serumet daglig, som blant annet planteekstrakter og urter på hodebunnen,
på huden og i urtetee. Så jeg vet at jeg tåler dette. Itillegg har jeg brukt andre sterke vippeserum tidligere uten allergiske reaksjoner.
Min søster prøvde samme serum senere,
og hun fikk nøyaktig samme type reaksjon som meg, med hovne øyelokk.
Og vi har helt ulik hudtype og ulike gener,
Dette gjør at reaksjonen for meg ikke kan forklares som en tilfeldig eller ekstrem individuell overfølsomhet. Etter min vurdering peker dette mot at produktets konsentrasjon eller sammensetning er for sterk for bruk rundt øynene, og at det derfor ikke samsvarer med forventningene som skapes gjennom markedsføringen.
Det mest oppsiktsvekkende i hele prosessen var likevel måten kundeservice opptrådte på:
– Ingen vilje til reell dialog
– Samme svar gjentatt igjen og igjen
– Ensidig henvisning til egne vilkår
– Avvisning av forbrukerhensyn
Jeg opplevde også at selskapet ikke forholdt seg til forbrukervernet slik man kan forvente i Norge. Spørsmål om dekning av nødvendige kostnader ved reklamasjon, inkludert returfrakt, ble konsekvent avvist, samtidig som det kun ble vist til interne regler.
Uavhengig av juss:
Når et produkt markedsføres som mildt og trygt for sensitiv hud, forventer man ikke en så kraftig reaksjon etter korrekt bruk. Det ble heller ikke møtt med forståelse eller ansvar.
Denne anmeldelsen er basert på full e-postutveksling med selskapet og min faktiske opplevelse. Andre kan selvsagt ha andre erfaringer, men jeg skulle virkelig ønske jeg hadde lest noe lignende før jeg kjøpte.

Svar fra Hairlust
Veldig gode produkter, rask levering. Og sikkert pakkning

Gode produkter.
Håret har vokst mer på kort tid, og mindre håravfall.

Svar fra Hairlust
Har akkurat byrja å bruke oljen, sjampoen og thickening spray. God konsistens på sjampoen. Syns foreløpig produkta virker slik dei seier.

Svar fra Hairlust
Jeg er veldig fornøyd med varene jeg har kjøpt og har aldri hatt noe problem med betaling. Levering relativt kjapt.

Svar fra Hairlust
Flott og deilig sengetøy!

Svar fra Hairlust
100% best produkter! Kommer aldri til å kjøpe noen andre. Gir deg å ditt hår den beste næringen uten silikon å alt det andre som ikke er bra for alle hårtyper. Virksomheten gjør en perfekt jobb på alt dei gjør. Elsker Haitlust ♡♡

Svar fra Hairlust
Angående Enriched Blonde™ Silver Shampoo og Enriched Blonde™ Silver Hair Mask. Disse produktene etterlater håret utrolig tørt. Ikke verdt å prøve!