UDental Pro® | Official  Anmeldelser

3,5

Ho utilizzato u dentalpro e sinceramente non sentivo i denti puliti come con lo spazzolino tradizionale: in quanto avvertivo che i denti erano ancora da pulire. Ho chiesto il rimborso ma me lo hanno... Vis mer

Sim aclara mas não faz tudo sozinho eficasmente. Não faz de escova de dentes. Eu primeiro tenho de lavar os dentes claro com uma pasta clareadora e depois não enchaguo a boca, faço logo o Udental. Est... Vis mer

Excelente producto limpia muy bien ,puedo hacer otras cosas mientras me sepillo los dientes,....cuando lo pedí estaba un poco ansioso pensando que podía ser una estafa...pero llego tardo como 2 seman... Vis mer

Ich hatte lange Zeit mit meinem Zahnfleisch Probleme und entdeckte die neue Zahnputztechnik!! Ich bin auch Raucherin und Kaffeetrinkerin und meine Zähne werden jeden Tag ansehnlicher. Das einzige Prob... Vis mer

1. Helse- og velværebutikk

UDental Pro is a company specialising in the design and sale of products for oral and dental health. We offer innovative and effective products to improve our customers' daily lives.

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

39 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Selbst ein Stern ist noch zuviel für…

Selbst ein Stern ist noch zuviel für diesen Betrüger Verein!!! Bloß nichts bei dieser Firma bestellen!!! Das Gerät zur Zahnreinigung völlig sinnlos!!! 59 € kann man besser den Klo runterspülen, dann hört man zumindest noch das gluckern. RÜCKNAHME NATÜRLICH NICHT MÖGLICH!!!

16. oktober 2024

Niet aan beginnen

Niet aan beginnen. Het mondstuk is te klein om goed het bovenste of onderste gedeelte van de tanden of kiezen te poetsen. Het zijn overigens ook geen trillingen die het apparaatje geeft. Het is meer een soort van hard geluid zonder dat er wat gebeurt. Zonde van uw geld om dit te kopen!

4. oktober 2024

Excelente producto!!

Acabo de recibir mi UDENTAL PRO. estoy feliz con el, ya empiezo a ver mis dientes mucho mas limpios y la placa bacteriana se ha empezado a reducir. Muchas gracias!!!

2. oktober 2024

Product besteld betaald maar niks…

Product besteld betaald maar niks geleverd ze sturen je van het kastje naar de muur ze verschuilen zich achter DHL ecomerce die zeggen het geleverd tehebben terwijl ik op vakantie was ook niets bij de buren een verschrikkelijk bedrijf bedenk voor je hier iets besteld

17. september 2024

Een mooi product

UDental Pro besteld en het pakketje werd snel geleverd. Ik was verrast door de degelijk aanvoelende uitvoering van het product. Het ziet er ook erg goed uit!
Ik heb het nog geen week in m'n bezit en da's te kort om het effect ervan te kunnen beoordelen; vandaar ook nog geen 5e ster.
Ben enigszins sceptisch moet ik eerlijk bekennen en ben dan ook zeer benieuwd naar de reactie van mijn tandarts, volgende maand :-)

27. september 2024

Zeer funktioneel

Snelle levering en het toestel zelf vind ik voorlopig (heb het nog maar één week in gebruik) zeer goed met vele funkties door de bijgeleverde accessoires.
Ik hoop dat deze accessoires afzonderlijk te bestellen zijn. Vooral het borsteltje zou na enkele maanden (b.v. 6 m.) aan vervanging toe kunnen zijn.

22. september 2024

Apparaat poetst niet je tanden

Het apparaat poetst niet je tanden doordat t te weinig trllingen maakt en de tijd is belachelijk kort ingesteld. Dus voor mij een miskoop. Mijn geld ben ik kwijt. Maar ze hadden een gedeelte wel kunnen vergoeden, want ook al is het gebitje gebruikt, het apparaat zelf is wel gewoon te verkopen

4. september 2024