Dit drankje is niet alleen lekker bij een avondje stappen met je vriendinnen maar ook lekker voor thuis op de bank, dit omdat de smaak van de gin erg lekker is. Normaal gesproken proef je niks aan een... Vis mer

Normaal gesproken geen gin liefhebber, maar dat is echt wel anders geworden met het drinken van 2spiritz gin. Hele subtiele lekkere gin die op veel verschillende manieren lekker te drinken is. Ook een... Vis mer

Een heerlijke gin. Niet alleen een prachtige verpakking, met zorg verstuurd, maar ook ontzettend smaakvol. Ik drink hem zelf graag, maar geef hem tegenwoordig ook regelmatig cadeau. Cheers!

1. Engrossalg av alkoholholdig drikke

A retreat for togetherness

4,8

Enestående

Heerlijke Gin!

Heerlijke gin, mooi concept en fantastische klantenservice!

13. september 2021

Dankjewel Soraya 🧡

Echt lekkere gin!

Echt lekkere gin! Ik schaal deze op het niveau van Hendricks, super verfijnd en goed met zowel Tonic als met Ginger Ale. Aanrader om te proberen en met zo'n mooie fles ook echt leuk om kado te geven!

30. august 2021

Bedankt Pascal 🧡

Een heerlijke gin

Een heerlijke, kruidige gin in een prachtige fles. Dit is een mooi cadeau voor anderen, maar zeker ook om jezelf mee te verwennen en van te genieten.

30. august 2021

Bedankt Romana 🧡

Lekkerste gin ooit!

Goede service, zeer klantvriendelijk en snelle levering. Lekkerste gin die ik ooit geproefd heb!

26. august 2021

Dankjewel Corinne 🧡

Prachtig vormgegeven

Prachtig vormgegeven! Niet alleen de vorm van de fles is geweldig maar ook de smaak van de zachte ietwat kruidige gin. Heerlijk als zomer drank met ijs en tonic.

18. august 2021

Bedankt Cristina 🧡

De lekkerste gin!

Wat een onwijs lekkere gin. Zacht van smaak waardoor het lekker weg drinkt.

18. august 2021

Bedankt Carlij 🧡

Lekker vernieuwende gin

Lekker vernieuwende gin! De design van de fles is daarbij ook nog innovatief. Hij staat erg cool bij de rest van mijn drankcollectie, echt een aanrader!

17. august 2021

Bedankt Daniel 🧡

Alles in een

Zelf ben ik een enorme liefhebber van gin. Het zoeken van de juiste ingrediënten voor in je gin-tonic is echter vaak een uitdaging, want wat versterkt of verfijnd je drankje?. Two-Spirits hebben het gesnapt. Een heerlijk zachte Gin welke zowel gewaardeerd wordt door “ervaren” gin drinkers als door de “beginnende”. Wanneer je een pakket besteld krijg je er tonic water bij welke perfect aansluit bij de gin zelf. Ook zitten er ingrediënten in het pakket welke zorgen voor die extra smaak en beleving. Ik zou deze gin graag op meerdere kaarten in de horeca zien.

16. august 2021

Dankjewel Anne 🧡

De allerallerlekkerste gin die ook nog…

De allerallerlekkerste gin die ook nog eens in een prachtige fles komt. Ik gebruik de fles zelf als bloemenvaas en schenkfles voor mijn olijfolie. Ook een prachtig cadeau om aan vrienden en familie te geven!

16. august 2021

Dankjewel Annalena 🧡

Super service

Super service. Drink de gin al jaren en echt een aanrader voor de gin liefhebber.

Bedankt Timo! 🧡

Super bedankt

Super bedankt voor deze bijzondere ervaring. Ik heb enorm genoten, kan het iedereen aanraden. Groetjes en succes!

Bedankt Mark! 🧡

Top Gin!

Heerlijke smaak! Een top Gin! Zeker een aanrader.

Bedankt Daniel! 🧡

Een heerlijke gin