Voor de eerste keer schrijf ik een slechte review over een bedrijf, maar dit bedrijf is werkelijk respectloos. Het product heb ik beschadigd en incompleet ontvangen, een kastje zonder schroeven of and... Vis mer
Se hva andre synes
WEES GEWAARSCHUWD! Het is dat 1 ster het minimum is, maar het is eigenlijk al 1 te veel. Wat een waardeloos bedrijf! Contact is niet mogelijk, telefoon wordt meerdere dagen niet opgenomen en retouren... Vis mer
Vorige week gevraagd om retour want product is defect. Ook zelfde product NIEUW voor 20 euro goedkoper gevonden. Retourformulier ingevuld, hoor je niks. Dus bellen, 20 minuten in de wacht en NIKS. Koo... Vis mer
Resumerend naar aanleiding van mijn review over 2dekansje.com…. Voor mij blijven het oplichters en dus heb ik mijn rechtsbijstand ingeschakeld Er werd door hen gelijk een zaaknummer aangemaakt... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Oplichting? Niet het artikel dat werd beloofd, bovendien incompleet!
Niet het artikel dat werd beloofd: Dus geen XXL kattenbak
Werd incompleet geleverd (geen adapter, geen handleiding).
Klantenservice zeer slecht bereikbaar!
Beloproepen worden na ruim 20 minuten zonder enig contact afgebroken.
Ofwel: ik ben nu in afwachting om deze miskleun te mogen retourneren.
Ordernummer: ORD514755
Ik heb een prullenbak hier gekocht en de deksel gaat niet meer open. Contact gehad met tweedekansje via whatsapp. Zij zouden terug komen op wat ze voor mij kunnen doen. Een nieuwe deksel kon ze niet meer opsturen omdat ze die prullenbak niet meer hebben. Nu stuur ik ze via whatsapp een bericht krijg ik geen antwoord. Ook heb ik ze een mail gestuurd ook geen antwoord. Ik neem telefonisch contact met ze op ook geen antwoord. Ik zou hier niks kopen. Prullenbak heeft maar 5 maanden gewerkt en daarna houd de deksel ermee op dat het open gaat.
Drama bedrijf!
Producten besteld voor een groot feest, zou de volgende dag in huis zijn, na ruim een week wachten en mails verder, eindelijk bericht “producten zijn niet op voorraad” terwijl deze nog steeds op de site als op voorraad stonden.
Telefonisch contact, niemand kon vertellen waar ik deze mail kreeg, want er was genoeg.
Week later, bestelling nogmaals besteld, weer niets ontvangen, hierover geen bericht gekregen, pas na 2 weken (feest was al voorbij) dat de producten wederom niet op voorraad waren.
Klarna stuurt mij herinneringen 1 is geregeld, 2de bestelling nog steeds geen reactie op!
Wat een dramatisch bedrijf is dit!
Bestelling geplaatst Maar tot op heden…
Bestelling geplaatst Maar tot op heden geen reactie mogen ontvangen of het verzonden is
Zou voor 16.00 uur bestellen dezelfde dag verzonden (15.00 besteld)
Maar helaas niets goede belofte
Paar mailtjes gestuurd maar krijg geen reactie
Niet gauw meer een bestelling doen
Update Ook via WhatsApp contact gemaakt helaas ook niets zouden
Ze kunnen niets vinden
Met wie het verzonden is weten ze ook al niet
Zouden contact met mij opnemen maar tot op heden geen contact met mij opgenomen
Maar dan maar weer afwachten
Update dan maar via het telefoon nummer geprobeert maar wat denk je u raad het al vriendelijke telefoniste op een band
Het is erg druk muziekje na 10 minuten het is erg druk
Kortom niet bereikbaar
SCAMMERS!
SCAMMERS!
Na lang aan het lijntje gehouden te zijn geen product ontvangen en geen terugbetaling. Echte oplichters!
koelkast met een losse deur en deuken
Er werd een koelkast met een losse deur en vol deuken geleverd.
Ik kreeg alleen met email contact met tweedekansje. Daarna moest ik de doos weer repareren ( ik kan een koelkast niet uit een doos tillen,dus die was kapot) en deze weer naar een dpd punt brengen. Echt absurd dat ze zo'n troep af durven te leveren en het niet op komen halen. Na weken pas het geld retour. Koop hier NOOIT iets!
Geen 2e kansje meer voor mij en dit bedrijf
Ik kocht een 2e kans Dab Radio die nooit gebruikt was, enkel uit de doos gehaald. Dat was al niet waar toen ik hem ontving. De radio werkt op FM en DAB en Bluetooth, Dab is niet een vlekkeloze ontvangst, maar dat kan. Echter houdt de radio de ingestelde zenders niet in het geheugen vast, Daarom is hij reeds eerder geretourneerd. Je krijgt standaard email van ze of whatsapp bij een melding, er wordt niets aan gedaan. En de dame die helpt snapt er helemaal niets van. Wat een drama bedrijf is dit. Er wordt niets opgelost
Ontbrekende onderdelen
Er ontbreken onderdelen van de bestelde camera. Na twee maanden en ettelijke mails later eindelijk aanpassing bij Klarna. Verzendkosten werden niet terugbetaald omdat ik de bestelling niet als defect had geretourneerd. Hun oplossing:
Beste,
Graag selecteren dat u product defect is, u zult geen kosten hebben. Alvast bedankt.
Dit is echter onmogelijk als retour al verwerkt is.
Ik raad ten sterkste af hier iets te bestellen als je geen zin hebt in frustraties.
Retour ging goed
Het was geen echte goede ervaring
Maar ik heb de contact met de tweede kans vaak gezocht
Dus mijn retour is goed gekeurd en ik ontvang mij aankoop prijs terug
Of ik nogmaals overhoupt nog tweede kans ga kopen .. denk ik niet...
Wat een drama
Wat een drama: product met missende onderdelen ontvangen. Retour aangevraagd, maar de reactie op die aanvraag kwam pas ruim een week later, en toen was ik inmiddels op vakantie. Uitstel bij Klarna aangevraagd. Bij thuiskomst pakket meteen opgestuurd, retour is ontvangen door Tweedekansje maar 'nog niet verwerkt'. Inmiddels krijg ik een aanmaning van klarna. 2dekansje reageert niet op berichten in de portal, dus maar gebeld: "Wat spijtig voor u, tja verwerking duurt nog een week, ik ga kijken of ik het kan bespoedigen". Bespaar jezelf de hoofdpijn en koop hier niet.
Bestel hier niks ijsmachine besteld van…
Bestel hier niks ijsmachine besteld van 320 euro leek wel mee gegooid te zijn meteen gemeld tot heden houden ze je aan het lijntje. Geld zou al terug betaald zijn is niet gebeurd ga hier rechtsbijstand voor inschakelen mensen bestel hier niet !
Credit blijf lang opzicht wachten
Koop nooit wat bij 2de kansje want 2de kansje brengt je diep in de problemen.
Ook op letten!!! ze hebben 2 namen new returns en 2de kansje
Ik ben maanden met 2de kansje bezig.
Steeds krijg ik ja het is al verrekend met klarna...mooi niet
Na in eerste instantie een wat slome…
Na in eerste instantie een wat slome start van de afhandeling van mijn klacht is de zaak nu cordaat aangepakt en opgelost. Ik heb de lamp en ben uiteindelijk tevreden.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.